Veja o que dizem as avaliações
ik koop via 24/7 bij de Mediamarkt, en heb sinds 2020 al ca 10x daar wat gekocht en daarvan is nog geen enkele aankoop goedgekeurd door de mediamarkt, en als ik dat bij elkaar optel is dat ca 40 a 50... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Laatste jaren DRAMATISCHE communicatie
Vanaf 2011 bijna alles besteld via 247discount.nl. Laatste jaren blijft een reactie op een vraag over een toekenning cashback geheel uit, of duurt bijvoorbeeld 2 jaar. Echt zonde. Dus ik maak minimumopname bedrag vol en dan stap ik over naar een alternatief.
Ondanks dat de uitbetaling is…
Ondanks dat de uitbetaling is goedgekeurd, krijg ik geel geld
uitbetaling na lange tijd ontvnagen
na een ruime tijd heb ik mijn uitbetaling alsnog ontvangen
vreemd dat de site nog actief is
vreemd dat de site nog actief is, kortingen nog goedgekeurd worden maar een uitbetaling uitblijft. Sinds 2012 gespaard werd altijd snel uitbetaald tot een jaar of 3 geleden. Laatste uitbetaling is van 8 dec 2025 terwijl te toen blijkbaar al failliet waren ? Slechte zaak in elk geval ook vd curator om deze site actief te houden, als ze failliet zijn maar volgens de KVK zijn ze nog ingeschreven ? en de link naar een uitspraak van faillissement verwijst naar ander bedrijf ? in elk geval onduidelijk en vreemd. Melden bij consumentenbond en ACM consument
FAILLIET!
247discount dat onder hotshoppers BV valt, is failliet verklaard op 9 september 2025. Klager merkt op dat er sinds dat moment geen betalingen meer worden gedaan aan klanten. Kortom allemaal uitschrijven en je kan fluiten naar je geld. Niemand zal meer uitbetaald worden.
Honderden mailtjes per dag..
Als er een bedrag goedgekeurd of afgekeurd is krijg ik iedere dag honderden dezelfde mailtj
es.
Ook staat er al maanden een goedgekeurd bedrag niet bij het saldo zodat er geen uitbetaling plaats kan vinden.
Er wordt niet op berichten over deze kwesties gereageerd....
Helaas heb ik hetzelfde probleem als…
Helaas heb ik hetzelfde probleem als alle andere onderstaande berichten. Jaren lang geen problemen maar mijn huidige uitbetaling van € 25 wordt niet gedaan. Krijg ook geen contact meer met ze.
Voor een iedere die dit ook heeft maak melding bij ACM Consuwijzer. Hoe meer klachten hoe beter.
DRAMA
DRAMA
Al meerdere malen vanaf begin juli verzoek ingediend om mijn uitbetaling te realiseren maar totaal geen reactie. Wat een bedrog!
In het verleden was het een redelijke…
In het verleden was het een redelijke website maar het laatste jaar is er geen reactie wanneer een betaling niet wordt verwerkt. Volgens mij is de eigenaar er met het geld van de klant vandoor.
Probeer al ruim 2 jaar contact te…
Probeer al ruim 2 jaar contact te krijgen over mijn tegoed wat open staat, maar men reageert niet. Klantcommunicatie bestaat niet meer.
Voorheen nooit klachten, al 10 jaar lang altijd netjes contact en uitbetaald geweest. Dit maakt het nog schandaliger hoe ze nu stil blijven.
Ze betalen al een jaar niet meer uit
Ze betalen al een jaar niet meer uit. Ze steken het geld in eigen zak
Ik gebruikte 24/7 al jaren en heb…
Ik gebruikte 24/7 al jaren en heb diverse uitbetalingen ontvangen tot maart 2026, betaling goedgekeurd, maar geen geld, in juni nieuwe uitbetaling aangevraagd, deze staat nog steeds in behandeling en ook dit wirdt niet uitbetaald. Heb recht op € 50,-.
Reageren niet op e-mails, nergens op.
Betaling heeft ook na contact met 24/7…
Betaling heeft ook na contact met 24/7 discount niet plaatsgevonden. Men zou het onderzoeken echter na bijna 1 jaar ????.
Zal dus geen gebruik meer maken van 24/7 discount.
Geen uitbetaling en geen contact
Het bedrag van 25 euro is nog steeds niet uitbetaald. contact krijgen is onmogelijk, er komt gewoon geen enkele reactie.
Gaat heel vaak mis
Gaat heel vaak mis, kortingen worden niet toegevoegd of bij wel toegevoegde kortingen, die gewoonweg niet worden behandeld.
Geen uitbetaing, geen reacties.
Al meerdere uitbetalingsverzoeken zijn door 24-discount verwijderd. Nu is er eindelijk een betaling goedgekeurd maar er heeft na twee manden nog geen uitbetaling plaatsgevonden. Op berichten wordt niet gereageerd. Deze organisatie houdt zich niet aan haar eigen afspraken. Wat een trieste bedoening.
Je moet jaren wachten tot je aankopen…
Je moet jaren wachten tot je aankopen goed gekeurd worden. Er staan nog vele bedragen uit 2021 die nu nog steeds in behandeling zijn. We leven in mei 2026 intussen. Ik heb ze een mail gestuurd om opheldering te vragen maar geen antwoord gehad. Ik heb er €39,94 staan maar er is pas €3,29 is er goedgekeurd. Sinds 2022 is er niks meer goed gekeurd en blijft alles in behandeling staan. Ook al je aankopen doet via hun dan krijg je daar nooit bericht over en moet je er altijd zelf weer achteraan heel irritant. Dan willen ze dat je de mail doorstuurd met het bewijs van aankopen. Eigenlijk vind ik het een grote oplichting. Vriendelijke groet van Thea
Niet aan beginnen of stoppen!
Jarenlang met plezier gespaard en diverse malen het spaarbedrag van € 25,- bereikt en keurig uitbetalingen snel en tijdig ontvangen. Sinds een jaar of drie echter worden bepaalde aankopen niet meer beoordeeld (vooral de hogere bedragen) en wordt er niet gereageerd op vragen via het contactformulier of e-mail. Laatste uitbetaling van december 2025 is wel goedgekeurd maar helaas nooit ontvangen.
Ben al 1 maand bezig met de aanvraag…
Ben al 1 maand bezig met de aanvraag van uitbetaling en elke keer staat er in behandeling en dan ineens is het verdwenen. Heb er gelukkig screenshots van gemaakt. Ook reageren ze niet op het contactformulier als je daar iets schrijft. Het is een onderdeel van Hotshopper BV en heb deze en mail gestuurd en ook daar antwoorden ze niet op. Dus conclusie van 24/7 discount geen reacties 😥😡
Ik wacht sinds 28-12-25 op mijn…
Ik wacht sinds 28-12-25 op mijn uitbetaling van € 25,00. Nu geen reactie na diverse mails (lees 10).