2dehands is geen veilige site, gehackte accounts met goede reviews worden misbruikt voor fraude. Niet aan te raden tenzij je thuis gaat ophalen.
Veja o que dizem as avaliações
Een grote speeltuin voor fraudeurs. Op korte tijd enkele keren iets gekocht, betaald en nooit iets ontvangen. De verkopers(frauderus) zetten hetzelfde zoekertje opnieuw online en gaan gewoon verder.... Ver mais
Dit bedrijf heeft absoluut geen respect voor zijn klanten!!! Er is absoluut geen menswaardige communicatie mogelijk met deze bedrijven. De mens wordt hier reduceert tot een idioot want hij moet chatt... Ver mais
Vroeger was dit een initiatief waar wij als consument centraal stonden. Nu kan je een half uur door de professionele advertenties scrollen voordat je nog eens iets "2dehands" tegenkomt. Ik had... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Meer dan 1.800.000 zoekertjes. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.
Informações de contato
Phising en fun accounts
Het gaat van kwaad naar erger op 2dehands.be. Als verkoper wordt je continue blootgesteld aan phishing en “fun” profielen die je aan de lijn houden met vragen, reservaties en afspraken die ze niet nakomen. T lijkt wel een nieuwe sport. Geen reactie van het helpcenter en 2dehands onderneemt niks om dit soort praktijken op te lossen. Het lijkt me nochtans niet moeilijk te zijn: enkel accounts die via ID kaart aangemaakt worden en inloggen via its-me. Dit in combinatie met klachten onderzoeken en accounts verwijderen indien nodig zou veel ellende oplossen…
Daarnaast is er veel te veel reclame van bedrijven en producten op 2dehands die niet gerelateerd zijn aan tweedehands.
Waar zijn de 2de hands zaken gebleven? En hoe kan je inloggen?
2de hands al goed en wel... er eerst op zien te komen. Via Google... vraagt lijn telefoonnummer. Geef die maar krijg nooit geen code. Dan maar via mijn emailadres... lukt niet want de verificatiecode is verlopen. En dat op een belachelijke viruslijkende melding.
Ander email adres genomen. Zelfde verhaal. Wat ben je met een site als je er niet ip kan. Beude emailadressen ondertussen geblokkeerd. Gewoon omdat ik doe wat ze vragen. Ik heb het gehad met 2de hands.
Trouwens sedert wanneer is. Vital xl of hoe die firma ook heet verkoper van 2de hands zaken. Dit is een winkel. En ik kom steeds hierop uit. Waar zojn de 2de hands tuintafels naartoe? Waar zijn de particulieren naar toe. Ik geef het op. Dit is gewoon een grote commerciele shop geworden net zoals temu en wish. Maar dan europees... 1 naam die verschillende winkels promoot. Vroeger was het gezellig... en vooral je kon erop... nu noewigheden en problemen met Inloggen. En als ik de reviews lees ben ik niet de enige die er niet op geraak...
2dehands laat verkopers in de steek bij problemen met OPP
Op 6 juli verkocht ik een laptop via 2dehands.be voor €850. De koper betaalde via hun officiële betaalsysteem (OPP). Alles leek correct verlopen, op 7 juli kreeg ik de melding dat de betaling "uitbetaald" was. Tot op vandaag heb ik het geld nooit ontvangen.
Mijn bank bevestigt dat er geen betaling is binnengekomen. Ik contacteerde OPP én 2dehands. Van OPP kreeg ik één reactie waarin ze beweren dat ze betaald hebben, daarna niks meer. 2dehands.be zegt gewoon: "wij kunnen hier niets aan doen."
Jullie bieden dit betaalsysteem aan op jullie platform. Als verkoper verwacht je minstens enige verantwoordelijkheid of bemiddeling.
Ik heb klacht ingediend bij FOD Economie. Als je verkoopt via 2dehands, weet dan dat je geen enkele bescherming hebt als het fout loopt met hun betaalpartner. Je staat er helemaal alleen voor.
2de hands noemen ze dat
2de hands noemen ze dat, is meer reclame van niet 2de hands van online winkels.
Wat betreft de sterren moet dit van 2…
Wat betreft de sterren moet dit van 2 kanten komen. Ik breng bij aankoop of verkoop altijd een waardering uit maar is niet altijd wederzijds. Dan vind ik dat er geen waardering mag gepubliceerd worden. Het verlengen van de zoekertjes vind ik ook belachelijk. Lang leve Kapazaa !!!
Dit is geen 2dehands meer enkel commercieel
Dit is geen 2dehands meer maar allemaal commerciële zelfstandige handelaars... af en toe eens een koopje.
Een ster is nog teveel
Nog niet 1 ster waard.
Ik ben al weken bezig met een airco te verkopen.
Ik vraag minder geld als andere verkopers en krijg reacties van mensen die schrijven dat ze hem willen kopen.
Vervolgens vragen ze mijn adres en laten niks meer van zich horen.
Ik vind het jammer dat ik een goed toestel naar de container moet brengen omdat ik hem niet verkocht krijg
Oplichters!!
Je mag betalen voor te adverteren maar eens ze je geld binnen hebben,verwijderen ze je zoekertje.
Ze creëeren eigen regels die boven de wet staan!
Site manipuleert met aantal bezochte advertentie voor betaling te kunnen krijgen om advertentie op hoog te plaatsen.
2-de hands site manipuleert met aantal bekeken advertentie voor betaling te kunnen innen voor advertentie om hoog te plaatsen. Puur geldklopperij en paradijs voor slecht bedoelde personen en bedrijven.
Onbetrouwbare statistieken
Hun statistieken (aantal belangstellenden dat je zoekertje bekeek) lijken onbetrouwbaar. Ik heb 3 zoekertjes staan. In 12 dagen tijd zag ik 4 keer een daling van de statistieken met ongeveer 10%.
De communicatie tussen kopers en…
De communicatie tussen kopers en verkopers verloopt erg moeizaam. Je krijgt een vraag binnen en je geeft een antwoord maar dan blijft het stil. Continue hetzelfde probleem met elke chat dat je ontvangt. Ik weet dat 2dehands hier weinig kan aan doen maar het platform laat ook veel te losse communicatie toe. En een bod zou bindend moeten zijn.
ik zit al jaren lang op 2dehands
ik zit al jaren lang op 2dehands. Ik stel vast dat het vroeger voor de overname (weet je nog kapaza) véél beter was. Als je nu contact zoekt met 2de hands antwoorden ze nooit. Mijn account is nu geblokkeerd, wel door mijn eigen fout maar de klantendienst is zo slecht, echt héél slecht, balen.
Avoid absolutely
the worst. DO NOT USE THIS SITE, even with registered users and registered payment you can get scammed. This is so broken that is comical.
Even fully registered users can be scammers and there is absolutely no way to get your money back. Incredible bad experience, i will never use this again.
Opgelet met vogelhandelaar 'RB' op 2de hands
Onbeheerde boel geworden. Je klacht wordt in amper 2 uur behandeld. Serieus onderzoek kan je dit niet noemen! Mijn zoon werd op een slinkse manier bedot door een vogelhandelaar 'RB' genaamd, die flink veel te koop zet op deze site van levende vogels tot kooien en toebehoren. Hij valt niet te traceren via GSM, spreekt met je af op parking omwille van zelf ooit bestolen te zijn geweest en heeft 3 knappe reviews op de site staan om je vertrouwen te geven. Intussen betaal je, in het geval van mijn zoon €60 voor een koppeltje zieke gehandicapte valkparkieten, die al in een doosje zitten en die je niet kan bekijken door wegvlieggevaar. De man is een charlatan van de bovenste plank maar krijgt alle vertrouwen van 2de hands. Oppassen is de boodschap! Ook met de mooie fake reviews!
Ik werd bestolen via deze verkoopsite…
Ik werd bestolen via deze verkoopsite door een zoekertje te plaatsen op hun platform . 2 machine's te koop aangeboden , 3 machine's gestolen ter waarde ruim € 45000 . Ze nemen niks van verantwoordelijkheid "als puntje bij paaltje komt" . Wegblijven hier .
Van top naar bodem!
Nutteloos site geworden !!een plaag van professionnel verkopers ,valse verkopers,reclames en waar geen plaats meer is voor particulier. Spijtig !!!
Ik vind dit een zeer goede site voor…
Ik vind dit een zeer goede site voor spullen te verkopen Ik heb er al veel kunnen op verkopen en de kopers waren altijd tevreden.Top!!!.
Het was vroeger veel beter
Het was vroeger veel beter. Nu staat het vol met advertenties van nieuwe dingen en dingen van op Catawiki. Je zou dit er op zijn minst moeten kunnen uitfilteren.
onbeheerd
dit was zo'n goede verkoops-website voor tweedehands spullen. sinds de verkoop aan e-bay en het onder "beheer" te komen van marktplaats zit de site vol oplichters en tijdverkwisters. vandaag plaatste ik 3 zoekers en in het eerste half uur dat ze alle 3 online stonden meermaals door oplichters gecontacteerd die, zogezegd, koerierdiensten met geld gingen sturen. je kan nergens nog contact krijgen met de beheerders, op facebook zijn ze al 4 jaar niet meer actief. ik heb mijn account verwijderd, heeft geen nut meer deze site te gebruiken om te kopen of verkopen.
Ik probeer in te loggen: de site bolt niet.
Ik probeer me in te loggen, zoals de vorige 10000 keer. NIEUW: geef je gsm-nr in ; er wordt een beveiliginscode verstuurd, volgens deze site, maar ik ontvang niks. Ik ben daardoor al een dag geblokkeerd geweest. Dat wil ik vermijden, dus vraag ik om een andere manier om in te loggen. Ik kom terecht bij de meest irritante chatbot na die van Bol.com en Sunweb.be
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.