2dehands is geen veilige site, gehackte accounts met goede reviews worden misbruikt voor fraude. Niet aan te raden tenzij je thuis gaat ophalen.
Veja o que dizem as avaliações
Een grote speeltuin voor fraudeurs. Op korte tijd enkele keren iets gekocht, betaald en nooit iets ontvangen. De verkopers(frauderus) zetten hetzelfde zoekertje opnieuw online en gaan gewoon verder.... Ver mais
Dit bedrijf heeft absoluut geen respect voor zijn klanten!!! Er is absoluut geen menswaardige communicatie mogelijk met deze bedrijven. De mens wordt hier reduceert tot een idioot want hij moet chatt... Ver mais
Vroeger was dit een initiatief waar wij als consument centraal stonden. Nu kan je een half uur door de professionele advertenties scrollen voordat je nog eens iets "2dehands" tegenkomt. Ik had... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Meer dan 1.800.000 zoekertjes. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.
Informações de contato
sito spazzatura
VORREI DARE 0 STELLE ,NON FIDATEVI . non vi danno alcuna tutela in caso di problemi e ti lasciano abbandonato .
ho acquistato davenditore 2dehands pacco e' arrivato distrutto interpello venditore trasportatore e 2dehands,
tutti se ne lavano le mani e io ho merce spazzatura
Oplichtingspraktijken van AliExpress naar Tweedehands.be
Oplichters kopen goedkope en gemanipuleerde goederen op AliExpress voor een peulschil en verkopen het door op Tweedehands.be tegen een tienvoud van de aankoopprijs. Deze goederen worden op AliExpress al geseind als valselijk en bedrieglijk maar Tweedehands.be ziet daar geen graten in. Na onderzoek werd er beslist om geen actie te ondernemen tegen de oplichters op Tweedehands.be.
Dit fenomeen komt ook op Marktplaats.nl voor.
Mijn meldingen werden op beide platformen genegeerd.
Af te raden
Boordevol funbieders en zeveraars en gefrustreerde moraalridders
Ik gebruik het graag
Ik gebruik het graag, maar het barst van de oplichters.
Echt ongelooflijk veel.
Heel goed opletten.
2dehands zelf doet er weinig aan ook al meld je deze.
Direct contact haast niet mogelijk.
Ze vinden het allemaal wel prima en verwijzen je door naar de politie.
Zelf voor 200 opgelicht.
Groot vermoeden dezelfde oplichter weer online maar 2dehands vindt het allemaal wel prima, pas na de daad zal zijn account worden geblokkeerd.
Hoe je een site naar de kl*ten kan…
Hoe je een site naar de kl*ten kan helpen! De beheerders van deze site zijn volgens mij grotere oplichters dan die wat ze gebruiken om de boel op te lichten. Het einde van Kapaza was heel voorspelbaar, bij 2dehands kan je dit ook met je ogen dicht voorspellen. Voor mij mag heel snel iemand een nieuwe, goede en betrouwbare 2de hands site maken in België!
Bedrog van 2dehands zelf
Bedrog van 2dehands zelf na het plaatsen van een betalend zoekertje!
Ook kwam mijn zoekertje helemaal niet bovenaan te staan, na klacht mail werd ik beantwoord zonder echt te antwoorden?!?
Heb gisteren een advertentie geplaatst…
Heb gisteren een advertentie geplaatst op de homepagina, 15.99 euro van de rekening af, maar advertentie..? 🤷♂️ niets van te zien!
Steakhouse te huur of te koop
Walhalla van de oplichters
Waarom wordt een verkoper bij 2dehands niet gekoppeld aan z'n Eid? Momenteel het Walhalla van de oplichters. En besef goed dat 2dehands u niet helpt en de politie ook iets tenzij u opgelicht bent voor meer dan 2500euro.
Bedenkelijke aanbieders waar 2dehands NIETS aan doet…
Nadat ik een afspraak gemaakt had met een verkoper, bedrag, adres en datum verneem ik vervolgens niets meer. Noch via chat van 2dehands.be, noch via zijn GSM ( bellen en berichten). Ik dien daarover klacht in bij 2dehands, die de klacht seponeert. Maar ik kan daartegen wel bezwaar inbrengen. Alleen als ik de procedure op de site volg staat er vervolgens te lezen dat een bezwaar aantekenen "voorlopig" nog niet kan....
2dehands bestaat al 25 jaar ....
Juridisch kan 2dehands niets gedaan worden en dus wassen ze hun handen onschuld... wie heeft dat nog al eens gedaan ....
Slechtste klanten service ooit
Slechtste klanten service ooit. Bieden geen oplossing, integendeel.
Koop nooit de extra dienst “sneller verkopen”!
Een ramp
Een ramp
Adv ondanks vernieuwen worden eraf gehaald. Na melding bij 2dh
Noppes hún antwoord
Ge kunt uw adv altijd terug plaatsen
Echt hopeloos al lange tijd op 2dehands
Tot hiertoe goede contacten kunnen…
Tot hiertoe goede contacten kunnen leggen en al zaken verkocht.
Houdt oplichters een handje boven het hoofd
Houden oplichters een handje boven het hoofd. Helaas doet deze website niets met meldingen! Advertenties en accounts van oplichters blijven bestaan.
Niet kopen van: BE96 7350 6031 6305
Dit is geen tweedehands website meer.
Dit is geen tweedehands website meer.
De hele website wordt gedomineerd door bestaande handelaren met dus courante winkelprijzen en zelfs online veilingen!
Als ik iets 2dehands aanbied wordt het amper nog gezien, en als je extra in de kijker wilt staan dan betaal je er extra voor (tof als je iets van 10€ wil verkopen).
Ik bied alvast niets meer aan op 2dehands en zoek andere oorden op.
Het is makkelijker geworden om op facebook een groep te zoeken die net het soort items zoekt die jij aanbied i.p.v. met 2dehands te werken.
Diegene die 2dehands in beheer hebben, kijk eens naar alle reviews.
Ik denk dat er werk aan de winkel is.
zoekertje plaatsen
zoekertje plaatsen
plaats een zoekertje en enkele uren later staat het zogezegd 10 pag. verder zodat je toch maar zou betalen . betaal envolgende dag zelfde .
scam vanwegen hun kant .
ik ben opgelicht en heb dit gemeld en…
ik ben opgelicht en heb dit gemeld en de advertentie van de oplichter staat een week later nog steeds online, met wie weet hoeveel slachtoffers? Verder was dit profiel al 14 JAAR lid van 2ehands. Hoe kan dit in godsnaam gebeuren? Ik heb het nu 2 x gemeld en 2ehands doet er niets aan.
Betaalverzoek is frauduleus
Best nooit betaalverzoek gebruiken. De kans dat je wordt opgelicht door 2de hands zelf is reeël. Het geld wordt op een voorlopige betaalplatform gestationeerd om dan doorgestort te worden naar de verkoper wat dikwijls niet gebeurd. Ondanks verschillende meldingen doen ze gewoon niets. Gezien het aantal gebruikers brengt dit een mooi omzet op!
Reeds 15 jaar actief op 2dehands met 5…
Reeds 15 jaar actief op 2dehands met 5 sterren en nu plots is mijn account geblokkeerd omdat de sms verificatie niet doorloopt. Hun oplossing bestaan uit het gewone standaard verhaaltje, welke ik zelf reeds uitgeprobeerd heb.
2dehands is er enorm op achteruit gegaan voor de particuliere verkoper. Veel valse biedingen en je zoekertje staat meteen achteraan in de rij.
pure geldklopperij
pure geldklopperij
plaats een zoekertje en nog geen dag later staat het zogezegd verder dan 10 pagina s.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.