Aalborgbilcenter Avaliações 14

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Væste oplevelse ever!

Væste oplevelse ever. Var der en time, hvor det meste af tiden gik med telefonen istedet for at gøre bilen ren. En omgang med højtryksrenser, ingen sæbe, tørt over med en klud. Måtter hurtigt støvsuget. Samlet arbejdstid ca.30 minutter. 600 kr fattigere.
Vil ønske man kunne give minus stjerner

25 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ren bil

Havde min bil til en total klargøring.
Det levede op til mine forventninger.
Min fremstod ren og de havde gjort et rigtig godt stykke arbejde.
De ringede til mig under rengøring og fortalte at der var en del hundehår i bilen som ikke var med i prisen.
Vi aftalte en fornuftig pris.
Det var et deal tilbud så jeg fik meget for pengene.
Og min bil var ikke særlig ren

21 de setembro de 2025

Dårlig kundeservice

Ankom, så jeg var det præcis kl 8,00. Der var ingen tilstede. Ringede op på tlf nr som stod på mail og reklameskiltene, aBB. Findes ikke, finder via hjemmesiden nyt nr, ringer et par gange inden der bliver svaret, han er forsinket pga trafikken, han er der om ca 10 min. Han ankommer og ikke til at tale med, hvad skal jeg gøre, hvortil jeg svarer han kunne jo have kørt tidligere. Han vil så ikke rengøre min bil, så jeg må køre derfra uden at få det bestilte rengøring. Virkelig dårlig kundeservice, der kommer jeg aldrig igen.

22 de setembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke helt fantasrisk

Jeg har fået en total rengøring af min mikrobil igennem deal.dk i dag, og jeg er ikke helt tilfreds. Min bil var ren, vinduerne var ikke rene, som lovet, våd i handskerum, og mit rat var fedtet efter behandling.
Så jeg kommer ikke tilbage.

28 de agosto de 2025

Overholder ikke booket tid

Møder op i god tid før booket tid, jeg har fået påmindelse dagen før, får at vide at han desværre ikke har tid i dag, men at jeg kan komme igen i næste uge. Det firma vil jeg ikke bruge tid eller penge hos.

22 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde købt en fin deal

Jeg havde købt en fin deal. Det er da alligevel den dårligste oplevelse jeg har været med til længe. Bilen er da overhovedet ikke gjort ren. Den var først færdig næste dag. Der er alt for mange biler til alt for lidt personale. Jeg kom ned med min bil til den tid der var booket og bilen var først “færdig “ næste dag til fyraften. Der er da overhovedet ikke lavet alt det der stod på den liste som dealen lovede.bilen er ikke rørt i dørene. Bagagerummet var ikke støvsuget Det er da så en af de ting der ikke Skal ske igen. Det skal man ikke betale for.

18 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fraråder alle at benytte dette firma

Aftale med tidspunkt blev ikke overholdt, de havde bilen i 4 timer og alligevel måtte jeg køre forgæves for at hente bilen til aftalt tid - ingen information om forsinkelse. Bilen var næsten klar, da jeg kom retur efter 2 yderligere timer. Resultatet efter komplet bilrengøring var en ødelagt bagskærm, som medarbejderen fralagde sig ansvaret fra - "Jeg tror ikke det er mig".
Vil fraråde alle at benytte dette firma - jeg fortryder det inderligt!

Der udover fuldstændig vildledende markedsføring af deal.dk. Der anvendes højtryksrenser og støvsuger - ingen skånsom steam hverken indvendigt eller udvendigt.

18 de agosto de 2025

SVINDEL FIRMA

SVINDEL FIRMA

Jeg havde booket en til i dag den 14 august kl. 12,00 da jeg ankom til firmaet som aftalt var der lukket, de havde ferie stod der pådøren, jeg skulle kontakte Deal.dk for at få mine penge retur, men jeg kunne komme om 14 dage og få en gratis vask. Man kan ikke ringe til Telefonen der tilhører firmaet, de siger det ikke er i brug. DET VÆRSTE JEG HAR OPLEVET-HOLD JER VÆK FRA DET FIRMA

14 de agosto de 2025

Øv øv

Øv, havde købt dealbevis , og booket tid, hos Aalborg bilcenter, men der var ferielukket. Hvorfor kan man så booke en tid, øv øv

13 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget utilfreds med klargøringen og manglende kundeservice

Jeg fik udført en klargøring hos Aalborg Bilcenter, som jeg havde høje forventninger til, da de selv reklamerer med en "grundig og professionel" service. Desværre blev jeg meget skuffet.

Motorrummet var ikke rengjort – der lå stadig blade og tydeligt snavs. Sæderens og vinylpleje af interiøret blev ikke udført, fælgene var ikke ordentligt renset, og der var slet ikke brugt dækshine. Kabinen var heller ikke rengjort ordentligt, og jeg kunne tydeligt se støv, fnuller og sorte fingeraftryk overalt.

Derudover havde vi en aftale om klargøring torsdag og afhentning fredag morgen, men jeg måtte vente over en time, fordi bilen ikke var klar, det føltes meget uprofessionelt.

Jeg kontaktede Aalborg Bilcenter straks efter og tilbød at sende billeddokumentation af manglerne, men nu to uger senere, har jeg stadig ikke fået nogen form for svar eller tilbud om løsning. Det virker som om, de slet ikke ønsker at tage ansvar eller hjælpe.

Meget skuffende oplevelse, og jeg kan desværre ikke anbefale Aalborg Bilcenter til andre.

19 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Øv mødte op til aftalt tid

Øv mødte op til aftalt tid, fik at vide der var andre biler før mig, og kunne få bilen ved 15 tiden. . Jeg havde 2 dage forinden skrevet og aftalt med driftslederen, at jeg kunne vente - det ville tage 2 timer. Jeg har et dårligt ben og fod, men den kan ben og fod holde til at vente.
Jeg kørte hjem ude behandling 😡

28 de maio de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais