Aalborg Dyrehospital A/S Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har i dag haft vores kat til forundersøgelse ved Michael. Fra start til slut , blev vi mødt med meget høj faglighed, nærvær , vejledning og en dyrlæge der gjorde alt hvad der var muligt og mere til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Aalborg Dyrehospital 👌👌👌👌👌 Der bliver taget hånd om både dyr og ejer, når man kommer 🥰. Det er en dyreklinik hvor der er stor faglighed og viden, samt fantastisk empati... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har benyttet mig af dyrlægerne 2 gange. Første gang var for at få aflivet nogle killinger, årsagen dertil er ligegyldig. Jeg indhentede et tilbud fra dyrlægerne inde ved storcenteret og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har følt os super velinformerede af Michael ved vores første møde. Masser af info omkring bakterieflora, behandlingstyper mv. og Seki var helt teyg ved at komme et nyt sted hen. Så da vi ko... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veterinário

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi er et team af højtuddannet dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi tilbyder omsorg og ekspertise til hund, kat, kanin, marsvin, ilder og andre smådyr.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid kompetent og skøn behandling

Altid kompetent og skøn behandling! Har aldrig fået bedre hjælp til Conrad 🤩
Tak til Michael og teamet 😁

15 de dezembro de 2021

Resposta da Aalborg Dyrehospital A/S

Kære Irene. Tak for den fine respons. Jeg hilser Michael fra dig. Mette ;-)

Aalborgs bedste Dyrehospital

Jeg har i alle de år jeg er kommet på Aalborg Dyrehospital, følt mine hunde var i sikre og kompentente hænder. Ligeledes er serviceniveauet blandt medarbejdere højt og man har ikke en fornemmelse af "blot at være et nummer", trods der er travlt. Mine varmeste anbefalinger

10 de dezembro de 2021

Resposta da Aalborg Dyrehospital A/S

Tak for dine anbefalinger, vi er glade for at du har haft en god oplevelse:-)

Meget kompetent behandling

Dyrlæge Mia Huus udførte en meget kompetent behandling af vores hund Holger.
Vi fik en meget faglig og udførlig forklaring.
Dyrlægen fulgte op på behandlingen dagen efter pr. Telefon.

9 de dezembro de 2021

Resposta da Aalborg Dyrehospital A/S

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel håndtering af både…

Meget professionel håndtering af både hund og ejer.
Vores besøg var desværre med resultat i aflivning af min bedste ven - men, håndteringen var i topklasse.

Tak.

20 de novembro de 2021

Resposta da Aalborg Dyrehospital A/S

Tak Kasper. Det er altid rart at få respons på det vi gør. Med venlig hilsen Mette.

Nærværende dyrlæger

Nærværende dyrlæger, som er opmærksomme på både dyr og ejers behov.
Og så har jeg i mit lange liv som dyreejer aldrig oplevet en dyrlæge, som ringer og spørger ind til, hvordan "patienten" har det👍

12 de novembro de 2021

Hej Pia Maria.
Tak for din fine bedømmelse. Det er så vigtigt for os, at få respons på det vi gør. Venlig hilsen os på Aalborg Dyrehospital.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi mødes altid med stor service og…

Vi mødes altid med stor service og smil. I er altid interesseret i at hjælpe os videre bedst mulig og ikke nødvendigvis dyrest muligt! Vi kommer ikke til at bruge andre til vores Luna - vi er så tilfredse med Mia!

4 de novembro de 2021

Kære Majbrit
Tusind tak for dine ord og din anmeldelse.
Jeg håber at sødeste Luna er helt ovenpå igen, selvom hun altid er velkommen

Med venlig hilsen

Mia Skjødt Huus
Dyrlæge
Aalborg Dyrehospital
www.aalborgdyrehospital.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og hurtigt behandling af min…

Super god og hurtigt behandling af min Alaska Mahlamut, og jeg føler mig helt tryg.

27 de outubro de 2021

Kære Wiera.
Tusinde tak for din fine respons.
Med venlig hilsen fra os på Aalborg Dyrehospital.

Super fantastisk klinik

Super fantastisk klinik. Kompetent og imødekommende personale. Det betyder meget for mig at indeklimaet er rart (rent, pænt osv.) og det er der i den grad. Personalet tager sig altid godt af mine dyr og tager mig seriøst hvis jeg skulle have bekymringer. De har aldrig for travlt til at hjælpe ❤️

27 de outubro de 2021

Kære Helene.
Tak for din fine respons. Det varmer altid at få sådan en bedømmelse.
Med venlig hilsen Mette Rønn-Landbo.

Det hele værd

Her får både dyr og ejer en rigtig god service, med høj faglighed. Personalet tager varmt imod alle og sikre sig at alle får en god oplevelse hos dem.

20 de outubro de 2021

Resposta da Aalborg Dyrehospital A/S

Tusinde tak for din dejlige respons. Mange hilsner fra os alle på Aalborg Dyrehospital.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais