Aalborg Zoo Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

...en stor byggeplads ☹️ Bare en virkelig skuffende og trist oplevelse... Vi så flere tømrer og dyrepassere bag hegnet end vi så dyr ☹️ jeg er klar over det var en varm dag, men flere bure stod to... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for det skønneste besøg hos jer I dag. Hvor er det skønt at se, at dyrene har plads. Vi oplevede også nogle helt fantastiske dyrepassere, som virkelig var engagerede og søde til at fortælle. En... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Efter at have besøgt Aalborg zoo stod vi tilbage med en øv-følelse og en følelse af, at det ikke var de 600 kr værd, som vi betalte i indgangen. Vi så knap nok nogle dyr, da de gemte sig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service.... Jeg har aldrig modtaget den e-mail om kompensation, de henviser til(da den nok er endt i spam), og havde derfor ingen chance for at reagere inden fristen. Alligevel nægter de nu a... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 47% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

24 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen dyr uden info om dette…

Mine børn har netop mistet en bedsteforælder i går og så på min søns 6 års fødselsdag og nu har de så længe spurgt efter zoo så jeg gik ind på hjemmesiden for at tjekke åbningstider og blev på forsiden mødt af ‘jul i zoo’ - jeg har før boet i Nordjylland men aldrig vidst der blev holdt jul derinde så klikkede videre og læste om det og blev endnu mere glad da jeg tænkte det var det perfekte tidspunkt at se dyr. Jeg klikkede ind under book billetter og betalte og da vi så ankommer ser vi de første tomme bure og det går op for mig der ikke er nogen dyr. Jeg går ind på siden igen og tænker at den info må jeg have overset - men nej - der står INTET om at dyrene ikke er der. Jeg så ikke normalprisen for zoo da man skal scrolle ned for at finde den og da jeg ikke kender normalprisen vidste jeg ikke der var pris reducering. Havde jeg vidst det var vi kommet i alm åbningstid.
Så vi er nu kørt hele vejen fra Aarhus med 2 børn der virkelig trængte til zoo men kom til en lyshave 😢
Jeg synes det er mega tarveligt ikke at skrive at dyrene ikke er ude når jeres hovedbudskab er dyr.

28 de dezembro de 2020

Resposta da Aalborg Zoo

Hej Christina. Det gør mig ondt at høre om jeres tab - og så netop på din søns fødselsdag.
Jul i Zoo er en lysoplevelse og da det jo er om aftenen hvor dyrene er gået til ro er det begrænset hvad man kan se af dyr. Vil man se dyr skal man helt klart komme i zoos normale åbningstid. Da der før jul kom yderligere restrektioner fra regeringen vedr. covid 19, fik vi besked på at lukke alle huse af for publikum. Det betød at vi måtte lukke de huse hvor man kunne se dyr og vi måtte også lukke vores spisesteder og et stort telt vi havde med juleboder. Tak for dine input vedr. hjemmesiden. Vi skal evaluere Jul i Zoo meget snart og der vil jeg tage dine input med. . Det er selvfølgelig en skam at I har haft en anden forventning til besøget og er blevet skuffede. Søren

Dårlig service og anvisning

Dårlig service of anvisning
Vi vat på juletur og der var åbenbart udsolgt og vi har års koret men kræver man åbenbart booker billet selv om man har årskort og da vi kommer dagen efter er der ikke 2 de dyr i anlæg som vi var kommet for se... Desuden ingen vejledning om man skal gå gå om i zoo så vi endte med z7g zagga zop rundt
Kommer næppe igen 👎

Vi var der søndag om formiddag kl 11 i stedet hvor man burde kunne ha set dyrene

18 de dezembro de 2020

Hej Kasper.
I disse coronatider har vi været nødt til at indføre timeslots til Jul i Zoo, så der kun er et antal billetter til salg pr. ½ time. De ter for at sikre at der ikke kommer for mange mennesker i haven. Vi har gjort alt hvad vi kunne for at kommunikere dette, men det er selvfølgelig en skam at budskabet ikke er nået igennem til dig. Jul i Zoo er en lysoplevelse og der er ikke så mange dyr man kan se. Hvis man kommer for at se dyr skal man komme i zoos normale åbningstid og ikke til Jul i Zoo. Vi har valgt ikke at guide folk rundt, men at lade det være op til en selv i hvilken rækkefølge man tager tingene.

Hyggeligt

Min mand og jeg har årskort, ofte foregår en gå tur igennem zoo og i juletiden kommer vi efter mørkets frembrud og nyder de smukke lys. Vi kan altid se dyrene igen til foråret.
Vi kommer igen den. 23/12., og håber ikke der bliver lukket for mange ind.

12 de dezembro de 2020

Alt for mange mennesker

Vi har i dag været inde i Aalborg zoo. Rigtig flot julebelysning MEN nøj for en skuffelse! ALT for mange mennesker er lukket ind, man kunne umuligt holde afstand og vi gik i en lang stor kø. Uden at opleve nogle dyr. Vi havde 2 børn med som havde glædet sig i 1,5 måned til at komme ind at se dyrene. Men vi måtte køre skuffende der fra uden at se et eneste dyr. Nøj så skuffet de blev. Alle dyr var lukket inde uden man kunne se nogle af dem. Det burde ikke at koste fuld pris kun for at se julebelysning!

12 de dezembro de 2020

Hej Dan
Helt overordnet vil jeg sige at tanken bag Jul i Zoo er, at det er sit eget koncept, som er bygget op omkring en jule - lysoplevelse. Vil man se dyr skal man tage i zoo i normal åbningstid og ikke til Jul i Zoo. Jul i Zoo koster 125 kr. , hvor det koster 185 kr. at komme i zoo, så det er faktisk en reduceret pris. Kan se du har været her efter vi har fået besked på at lukke alle huse ned i Zoo pga. nye corona restriktioner. Det betyder selvfølgelig at de få dyr der kan ses til Jul i Zoo nu slet ikke kan ses. Vi er selvfølgelig nød til at rette os efter de restriktioner der kommer. Som jeg skrev indledningsvis skal du og din familie tage i Zoo indenfor normal åbningstid hvis I kommer for at se dyr. Jeg kan desværre heller ikke genkende billedet af at der er for mange mennesker heroppe, men må selvfølgelig respektere at det er den oplevelse du har haft.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi var inde og se julelys i søndags

Vi var inde og se julelys i søndags, vi havde regnet med vi godt kunne holde afstand til folk nu det var udendørs, og havde købt billet så vi havde regnet med der var taget hensyn til corona. Men det var der godt nok ikke, der var lukket alt for mange mennesker ind. Synes ikke det var pengene værd, der var heller ikke nogle dyr og kigge på. Mega skuffende!!

1 de dezembro de 2020

Hej Trine
Vi får rigtigt mange positive tilbagemeldinger på Jul i Zoo og heldigvis ikke ret mange der er skuffede som du har været.
Vi har siden april måned arbejdet på at gøre et besøg i Aalborg Zoo til en god og tryg oplevelse. Vi har et væld af skilte og markeringer der minder vores gæster om at holde afstand. Vi har køstyring mange steder. Vi har adgangskontrol på flere af vores huse, ligesom mange af husene er ensrettede for at sikre et godt flow. Vi har opstillet ikke færre end 80 spritdispensere rundt om i haven. Der er påbud om brug af mundbind så snart man er indendøre. Vi har personale i gule vester der i hele Jul i Zoos åbningstid går rundt og hjælper vores gæster med at leve op til retningslinjerne, eller står fast på steder vi har speciel fokus på. Vi lever således i allerhøjeste grad op til de retningslinier der kommer fra sundhedsmyndighederne. Derudover har vi i tidsintervaller til ”Jul i Zoo”, sat et begrænset antal billetter til salg pr. dag for netop at sikre, at der ikke kommer for mange mennesker, og at de der kommer spreder sig ud over aftenen. Det antal vi lukker ind ligger et langt stykke under det antal som sundhedsmyndighedernes retningslinjer giver mulighed for, netop for at sikre vores gæster en god og tryg oplevelse.
Det har aldrig være meningen at man skulle kunne se mange dyr til Jul i Zoo. Jul i Zoo er en lysfest. Kommer man for at se dyrene skal man komme i løbet af dagen indenfor zoos normale åbningstid.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

jul den 27 november

hej vi tog sammen med vores børnebørn ind i zoo i dag, det var rigtigt flot, men hvor var der mange mennesker, de var overalt og afstand var der ikke noget af, folk stod i kø bare for at komme videre, helt galt var det omkring legepladsen og det sted hvor det var boder ,kan det passe at de lukker så mange i disse tider hvor smitten bare stiger og stiger hvor mange var der lukket ind og så med bestil billet, man kan ikke se nogen steder hvor mange der må komme ind, hvis politiet havde set det havde de lukket det

28 de novembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super hyggelig zoo

Super hyggelig zoo, med en masse skønne, forskellige dyr.
Dyrene har god plads og zoo’en er meget velholdt.
Et dejligt besøg værd.
Café priserne er måske i den høje ende - men der er masser af gode borde-bænkesæt, så man kan nyde medbragte sager.
Det er vores 2 besøg, og vi kører 3 timer for at komme dertil. Og det gør vi også igen næste gang :)

8 de novembro de 2020

Hej Trine
Tak for den pæne anmeldelse - vi glæder os til at se jer igen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne dele min erfaring med…

Jeg vil gerne dele min erfaring med Aalborg Zoo. Det er ganske rigtigt, at som en række af brugerne på Trustpilot påpeger, lider flere af dyrene af plads mangel. Jeg forstår også det er noget Aalborg Zoo er opmærksom på, og løbende arbejder med. Fedt! Jeg har besluttet ikke at lade min anmeldelse trække ned, når nu jeg ved dette.

Jeg har været årskortholder i flere år, og er kommet her ofte. Jeg synes helt sikkert Zoo er et besøg værd. Særligt for dem med mindre børn, er det godt. Geder, god legeplads, muligheder for grill mm.

Men det der får mig til at give Zoo 5 stjerner, er deres strategi over de seneste år -
I forår/sommer sæson kører de med Dinosaurus tema, og efterår/vinter køres der jule/lys show. Mega fed beslutning og investeringsstrategi! Jeg kan se en idé i, at disse investeringer kan skabe et større overskud som så kan give dyrene bedre forhold. Det gør jo heller ikke noget hvis Zoo går ind og laver mere PR på dette punkt. Lad os brugerne gerne vide mere om hvad I tænker om fremtiden for f.eks orangutangerne eller elefanterne.
Det sidste jeg vil sige var at jeg kunne gøre mit årskort elektronisk. Rigtig god idé. Så alt i alt er Zoo bestemt et besøg værd!

12 de outubro de 2020

Hej Torben
Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi er rigtigt glade for du kan lide den retning vi har valgt. Som du er inde på er det jo en investeringsstrategi, som gerne skulle gøre at vi skulle få bedre muligheder for at udvikle vores produkt og forbedre forholdene for både dyr og gæster. Orangutang arbejder vi lige på nu at skaffe midler til forbedring af deres forhold, så det håber vi lykkes ret snart. Elefanter er som du måske ved ikke skrevet ind i vores Masterplan, så med mindre vi får mulighed for at give dem væsentligt bedre forhold end de har i dag, er elefanter ikke en del af dyrebestanden fremover. Det er helt klar de 2 dyrearter vi også selv mener har brug for bedre forhold og som sagt arbejder vi på det.

Lidt trist oplevelse

Lidt trist oplevelse. Det eneste positive var at se girafferne på savannen, resten var deprimerende. Meget få dyr at kigge på, én chimpanse, én orangutang, et Tropehus næsten tom for dyr, fuglevoliéren tom, før i tiden var der et dusin af fuglearter. I det hele taget giver haven et indtryk af at være træt, så der trænges til en opstramning.

2 de setembro de 2020

Resposta da Aalborg Zoo

Jeg er selvfølgelig ked af du synes Aalborg Zoo er en lidt trist oplevelse. Vi har de sidste år fornyet rigtigt mange anlæg heroppe. Sidste år vores sydamerikanske Pampas og en bro ud over savannen og året før fik vi nyt gennemgangs kænguruanlæg og nyt anlæg til flamingo. Lige for god ordens skyld har vi 3 orangutanger, vi har en flok på 5 chimpanser og 10 forskellige fuglearter i volieren. Tropehuset er det område hvor vi har allerflest arter, men der har du ret I at der er et par anlæg der er under ombygning, så det kan virke tomt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte Aalborg zoo for min yngste…

Jeg besøgte Aalborg zoo for min yngste dreng skyld. Det er bare slet ikke optimalt med plads til dyrene. De får mad, behandlet godt. Men deres plads er under alt kritik. Elefanter og aber, puha hvor er det trist at se. Spar mig for en lang forklaring om at dyr ikke behøver plads så længe maden bliver serveret. Tænk sig det er Danmark 2020.

19 de agosto de 2020

Hej Louise.
Vi er en mindre byzoo og er på den måde begrænset af plads. Vi har idag 120 forskellige dyrearter. Det er et tal der er faldet gennem de sidste mange år. Vi får færre og færre arter som vi så kan tilbyde bedre og bedre forhold. Elefanter er jeg faktisk enig med dig i er en udfordring for os. Vi har nogle dyrepassere som gør alt hvad de kan for at berige elefanternes hverdag, men i erkendelse af at vi som byzoo ikke skal have elefanter, er de ikke skrevet ind i vores Masterplan og vi arbejder allerede nu på en finde en god løsning for både vores elefanter og os. Orangutang er også et af de dyr vi rigtigt gerne vil forbedre forholdene for og heldigvis sidder vi lige nu med planer for at forbedre deres udeanlæg og regner med at det er klar til foråret næste år. jeg er helt enig med dig i at det ikke er nok bare at servere mad for dyr og så regne med de har det godt. Der skal masser af aktiveringsmuligheder tænkes ind i anlæggene. der kan være specielle behov man skal tænke på alt efter hvilken dyreart det handler om og så er plads selvfølgelig også et aspekt man skal overveje. Jeg køber dog ikke helt præmissen om at plads er det altafgørende for dyres trivsel. Vi mennesker har en tendens til at tage udgangspunkt i vores egne behov og for os er plads og frihed jo helt centrale ting, men om det nødvendigvis er det samme for dyr synes jeg er en diskussion værd. Der kan selvfølgelig være så lidt plads at man ikke kan opfylde et dyrs behov, men jeg vil til enhver tid foretrække en mindre område med masser af muligheder til vores dyr, frem for et stort område uden muligheder. At du ligefrem er rystet over at den slags finder sted i 2020 kan jeg faktisk ikke følge dig i. Vi er medlem af den danske Zooforening DAZA, vi er medlem af EAZA som er den europæiske zooforening og WAZA som er vores verdensorganisation. Der stilles en række krav for at man kan blive medlem af disse foreninger og ligesom de andre større danske zoologiske haver lever vi fuldt op til de krav - også hvad plads til dyr og udformning af anlæg angår.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Cirkus elefanter har bedre forhold end deres

Alt for lidt plads både til folk og dyr, det var godt nok de mest sørgelige forhold for elefanter jeg har set i Danmark, det er uforsvarligt at have så store dyr på så lidt plads, og de har ikke engang nogle ting til at aktiver dem ingen bolde eller friske grene kun nogle store sten placeret strategiske så elefanterne ikke kan løbe og bevæge sig ordentlig

4 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I skriver i har taget forholdsregler…

I skriver i har taget forholdsregler ift. covid-19, er godt nok spændt på hvad i mener med forholdsregler? Der var ingen!!! Den ene legeplads vare fyldt med børn, hvor forældre var nødt til at hjælpe børn ud af et legetårn da der var så mange at de sad fast? Ved jeres dværg flodhest skal man røre ved nogle plastik lameller som i høj grad minder om noget til et slagteri, hvordan i verden er det covid-19 sikret? Folk sprittede ikke af, håndsprit var tømt flere steder! Og nårhh ja! Hvor mange mennesker var der inde som Max belastning igår, D.22/7-2020? I talte ikke en skid! For de 2 piger der sad ved skrænten kunne ikke være mere ligeglade om så alke dyr var stukket af!

Apropros dyrene! Hold kæft nogen sølle forhold! Hvis dyr går i cirkler er det tegne på mistrivsel og kedsomhed! Samme som synlige ribben ved nogle dyr er tegn på sult! Har det sår dårligt med jeg har støttet denne omgang dyreplageri med 4 billetter! Håber dog noget går til dyrene!! Kan kun råde folk til at besøge Givskud efter et besøg ved jer! Så de kan se at ordnede forhold for dyr skaber anderledes dyr! Fy for søren! Og nej det er ikke min lille mening mod mange positive! Inde ved jeres myreslugere og dovendyr, svinede folk jeres zoo og dyrenes forhold til! Ps der stod op til 30-40 mennesker derinde!!

Fy for søren!!!

23 de julho de 2020

Hej Mikkel
At du ikke mener vi tager forbehold for Covid19 kan jeg ikke på nogen måde genkende. Vi lever selvfølgelig 100% op til alle de krav der er sat til os for vi kan åbne. Der er sat et hav af skilte og markeringer op. Vi har 80 steder i haven man kan afspritte sine hænder. Vi har ensrettet flere af vores huse og aflyst alle fodringer og speaks hvor folk kan samles. Vi har ansat personale der konstant går rundt med en afspritningskanon og afspritter håndtag, borde, bænke, formidlingsting som dem du nævner ved dværgflodhest så, jeg bliver faktisk helt i tvivl om det er Aalborg Zoo du har besøgt.
Vi laver flere tusinde brugerundersøgelser heroppe hvert år, så vi ret præcist ved hvor vores gæster synes vi er gode og hvor vi kan blive bedre. De bliver blandt andet spurgt ind til dyrene og der er ikke noget der tyder på at ret mange af vores gæster deler din opfattelse, så når du påstår det er det simpelthen faktuelt forkert.
At vores dyr mistrives og er afmagrede kan jeg heller ikke på nogen måde genkende. Vi har egen dyrlæge ansat i samarbejde med Aalborg Universitet, som er her 4 dage om ugen og underviser på universitetet 1 dag. Dyrepasserne udarbejder i samarbejde med dyrlægen og vores zoolog foderplaner for hvert enkelt dyr, så vi sikrer at de får lige præcis det de skal have. Jeg er nødt til at respektere at du har det syn på dyr i fangenskab du har og kan fint forstå at Aalborg Zoo så ikke er noget for dig.

Ingen plads fil dyrerne

Svært at overholde afstand når der var ubegrænset adgang inde i de mindre arealer.
Og det er godt nok ikke rart at se på så lidt plads nogle af dyrerne har. Især orangutangerne indenfor på det flisegulv...og elefanterne inde er hver deres lille run med bare en hø-hæk. Hvis dyr skal være i fangenskab skal de have plads!!!

22 de julho de 2020

Hej Jannie.
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi har haft mange gæster inde i denne sommer, men synes aldrig der har været så mange at man ikke kunne hold afstand.
Elefant og orangutang er faktisk de 2 dyrearter vi lige nu har fokus på at forbedre forholdene for. Orangutang håber vi indenfor 1-2 år at kunne præsentere forbedrede forhold for dem. Elefanter er ikke med i vores fremtidsplaner og kommer derfor til at udgå af vores dyrebestand. Vi er alle enige om heroppe at som lille byzoo kan det være svært at tilfredsstille elefanters behov. Hele sommeren er elefantstalden åben så dyrene selv kan bestemme om de vil være inde eller ude, så de står ikke i deres rum ret lang tid. Du nævner plads og det er jo en af de ting vi tit hører fra vores gæster. Plads og frihed betyder jo rigtigt meget for vi mennesker og derfor er det nemt at konkludere at så må det også være meget afgørende for dyrs trivsel. Jeg er helt med på at dyr kan have så lidt plads at det ikke er muligt at tilfredsstille dets behov, men når det er sagt synes jeg godt man kan diskutere om plads er så vigtigt for dyr. Dyr er jo meget beregnende og trangen til at tage ud og opleve verden tror jeg ikke dyr har. Der er masser af eksempler fra naturen på dyr der opholder sig på meget lidt plads fordi de får alle deres behov opfyldt der.

Hvor var dyrene.

Hej, hvor var alle dyrene, af de få der er tilbage, de fleste er jo udstoppet. Kunne ikke finde Champanser, Bavianer, Kamelerne, og så en enkelt hanløve, plus en del flere, godt at det var halv pris, men burde have været sat yderligere ned. Efterhånden mere en stor legeplads end zoo...

16 de julho de 2020

Resposta da Aalborg Zoo

Hej Willy. Kan ikke forstå du har set flere udstoppede dyr end levende :-)
Kamel har vi ikke mere men de øvrige du nævner har vi stadig. Vi har fået lavet et stort genemmegangs anlæg til kænguru det sted kamelerne var. Udviklingen har i mange år i zoologiske haver gået på færre dyr på samme areal da dyrene jo skal have bedre og bedre forholde. Vi har idag 120 forskellige dyrearter som alle kan ses enten ude eller inde, så det undrer mig lidt du ikke har kunnet finde nogle af dem.

Pladsmangel

Jeg vil, ligesom mange andre, som har skrevet en lignende anmeldelse af Aalborg zoo, påpege pladsmanglen. Det er så trist at komme og se dyr klemt sammen på så lidt plads. De så heller ikke ud til at kunne blive aktiveret synderligt i deres indhegninger. Jeg vil ikke støtte Aalborg zoo i fremtiden, det er helt sikkert.

Jeg kan læse at i har kommenteret på andre anmeldelser, at dyrene ikke nødvendigvis værdsætter meget plads ligesom vi mennesker. Men det kan vi jo ikke vide os sikre på. Og man kan da påpege, at meget plads er mere naturligt end de små indhegninger. Og en større mængde plads ville helt sikkert ikke skade dem, hvorimod det er mere usikkert, om de tager skade af at blive klemt sådan sammen. Derudover synes jeg også man skal bestræbe sig på, at aktivere dyrene på et niveau som svarer til det, de selc ville sørge for i det fri. Specielt når indhegningerne er så små, synes jeg aktiveringen bliver endnu vigtigere.

16 de julho de 2020

Coronafælde…

Desværre en frygtelig oplevelse at være i Aalborg zoo.
Alt for mange mennesker lukket ind i disse corona tider. Virkede som om Zoo kun tænker på at få tjent penge efter en hård tid. Det var fuldstændigt umuligt at holde afstand, og zoo's ansatte hjalp ikke det mindste.
Børnene kunne i de fleste tilfælde slet ikke se dyrene, på grund af menneskemylderet, og der var heller ikke plads på legepladsen. Og desuden 60 min. ventetid for at købe en is.
Håber i for tjent nogen af de manglende penge ind til driften, for dyrene ser ud til at mangle det. Håber blot ikke det sætter folks sundhed på spil.

14 de julho de 2020

Hej Ole.
Vi er selvfølgelig kede af du har oplevet det du har. Vi får mange tilbagemeldinger fra vores gæster og heldigvis går langt de fleste på at man har følt sig helt trygge ved at besøge os, hvilket jo er meget vigtigt for os. Vi har hele dagen fokus på hvor mange mennesker der er i haven ad gangen og hvis vi vurderer at der er for mange lukker vi dørene. Det har heldigvis ikke være nødvendigt indtil videre- Når der er mange mennesker er der pres på vores spisesteder og kioskser så der kan være længere kø end normalt, men 60 min for at købe en is lyder voldsomt synes jeg.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi har kommet i haven gennem de sidste…

Vi har kommet i haven gennem de sidste 5 år. Den er fantastisk. Men her til aften var vi meget skuffet over maden vi købte. Alt for meget junkfood til børnene. Der blev reklameret med grøntsager på børnenes tallerkner. 3 stykker gul peber og en kæmpe bunke pommes fritter blev der serveret. Hvad blev der af den gode kødsovs I engang lavede? Vi kører et andet sted hen og spiser næste gang.

12 de julho de 2020

Hej Anne.
Dejligt at I er glade for at komme hos os, men selvfølgelig en skam at I ikke følte at maden levede op til jeres forventninger. Vi forsøger at ramme meget bredt med vores menu kort så der er lidt for enhver smag. Vores børnemenuer indeholder både grøntsagsstave og pommes frites men jeg vil tage en snak med vores restauratør så vi sikrer der er godt med grøntsager.

Spændende sted.

Spændende sted.. Virkelig hyggeligt.

10 de fevereiro de 2020

Hej Line
Mange tak for de mange stjerner. Vi er glade for du havde et godt besøg her.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais