Vær oppmerksom på at denne leverandøren er rask til å selge, men slett ikke følger opp feil. Innedelen til varmepumpen min ble installert synlig skjevt. Montøren sa seg enig på stedet og lovet å k... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Eller hvorfor det ikke ble 5 stjerner: Manglende strømledningsløsning. Løs strømledning som jeg nå må ordne oppi selv å feste på veggene til nærmeste anvendelige stikkontakt. Og dere manglet slik fest... Ver mais
Befaring ble gjort på et svært godt nivå, han som hadde befaring kom forberedt og hadde gjort klar flere gode alternativer. Samme person var alltid kjapp på telefon og svarte på alle spørsmål og kom m... Ver mais
God opplevelse med prisinnhenting og bestilling, men ikke minst installasjon. Vi hadde nylig bygget terrasse og tilhørende konstruksjon tilpasset gammel varmepumpe. Ny varmepumpe (utedel) traff ikke p... Ver mais
Varmepumper og Solskjerming
Prestegardmarka 4, 4347, Lye, Noruega
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Pumpa fordeler ikke varme jevnt mellom første og andre etasje. Har kontaktet dere om regulering av spjeldinstilling eventuelt justering av høyden på pumpa. Fikk ikke noe edelig svar.

Resposta da ACsenteret
God informasjon når de kommer.
Seriøs og god informasjon om forskjellige merker.
Hun jeg snakket med i forkant var flink og hyggelig og montøren var kjempehyggelig og flink :-)
Utrolig vanskelig å kommunisere med dem i forbindelse med reprasjon. Og ekstremt lang ventetid før de kom. Vi gav beskjed om at dette var for vår gamle far, som satt og frøs. Ble ikke prioritert uansett, og det tok over to måneder før de kom. Innen den tid var boligen solgt, og de sto plutselig bare på døra. Uten avtale eller informasjon. I tillegg er det ikke mulig å ringe dem, så alt må gjennom en portal. Og det er rett og slett utrolig vanskelig for et eldre menneske. Tror knapt jeg har møtt dårligere service.

Resposta da ACsenteret
Fikk installert varmepumpe for to år siden. Fikk befaring og tilbud i etterkant. Alt veldig proft.
Installatøren var veldig proff og vennlig. Han har i år kommet for å gjøre service på pumpen. Alt i alt en veldig god opplevelse og jeg vil anbefale AC senteret på det varmeste.
God kundeoppfølging av salgsrepresentant ift befaring og i ettertid av installasjonen.
God og svært effektiv prosess ifm montering av varmepumpen samt dyktig og vennlig montør.
Leverte det de skulle når de skulle og alt så prikkfritt ut ute og inne. Fujitsu varmepumpe virker så langt å levere mye varme og er stillegående.
Ærlig tilbakemelding om at det ikke var lønnsomt å gjøre mer med vår gamle varmepumpe. Raske tilbakemeldinger og god oppfølging. Trivelige selgere og montører
Den siste og veldig avgjørende delen som er påkrevet fra sameit; varmepumpehuset i stål som ikke ble montert etter bestilling. Kim Stangeland gir meg skylden for at jeg ikke hadde lagt betonghellende nærme nok bakvegg. Dette beviser at montøren, som man skal tro har kompetanse, ikke har gjort jobben sin med å kontrollere plasseringen av uteviften i forhold til pumpehuset. Ble anbefalt et pumpehus i tre som jeg måtte male. Sendte e-post for å gi beskjed at pumpehuset var ferdig malt, fikk ingen respons før to dager etter, og da kom anklagen. Har nå fått et tidspunkt for montering til neste uke. Jeg har sendt klage til daglig leder, Vegard Teigen Stueland. Håper at jeg får en tilbakemelding som jeg kan godta.

Resposta da ACsenteret
God befaring med bra gjennomgang og veldig informativt.
Punktlige og god service.
Knirkefri montering til avtalt tid.
Konkurransedyktig pris og installasjon i henhold til avtale! Hyggelige installatører.
Kyndig vurdering av løsning for vårt behov. Veldig bra arbeid til avtalt tid og pris. Bra produkt (Fujitsu gulvmodell).
Dyktig selger, men dårlig kommunikasjon internt som gjorde at monteringer ikke ble utført som avtalt. Masse feil på fakturaene og dårlig oppfølging i etterkant. Anbefales ikke.

Resposta da ACsenteret
Hyggelig og kunnskapsrik ansatt under befaring. Flink montør, og varmepumpe fungerer som den skal.
Rask levering og kvalitet i materiellet og installasjon
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.