ACsenteret Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vær oppmerksom på at denne leverandøren er rask til å selge, men slett ikke følger opp feil. Innedelen til varmepumpen min ble installert synlig skjevt. Montøren sa seg enig på stedet og lovet å k... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eller hvorfor det ikke ble 5 stjerner: Manglende strømledningsløsning. Løs strømledning som jeg nå må ordne oppi selv å feste på veggene til nærmeste anvendelige stikkontakt. Og dere manglet slik fest... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Befaring ble gjort på et svært godt nivå, han som hadde befaring kom forberedt og hadde gjort klar flere gode alternativer. Samme person var alltid kjapp på telefon og svarte på alle spørsmål og kom m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God opplevelse med prisinnhenting og bestilling, men ikke minst installasjon. Vi hadde nylig bygget terrasse og tilhørende konstruksjon tilpasset gammel varmepumpe. Ny varmepumpe (utedel) traff ikke p... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

135 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Pumpa fordeler ikke varme jevnt mellom…

Pumpa fordeler ikke varme jevnt mellom første og andre etasje. Har kontaktet dere om regulering av spjeldinstilling eventuelt justering av høyden på pumpa. Fikk ikke noe edelig svar.

8 de abril de 2026

Resposta da ACsenteret

Hei Selmer, og takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager at du opplever utfordringer med varmefordelingen mellom etasjene, og at du ikke føler du har fått et endelig svar på henvendelsen din. Vi ønsker alltid at kundene våre skal få god oppfølging og hjelp til å finne best mulig løsning.

Selger vil følge opp saken videre med deg direkte.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utrolig vanskelig å kommunisere med dem…

Utrolig vanskelig å kommunisere med dem i forbindelse med reprasjon. Og ekstremt lang ventetid før de kom. Vi gav beskjed om at dette var for vår gamle far, som satt og frøs. Ble ikke prioritert uansett, og det tok over to måneder før de kom. Innen den tid var boligen solgt, og de sto plutselig bare på døra. Uten avtale eller informasjon. I tillegg er det ikke mulig å ringe dem, så alt må gjennom en portal. Og det er rett og slett utrolig vanskelig for et eldre menneske. Tror knapt jeg har møtt dårligere service.

29 de abril de 2026

Hei Mari,

Dette var leit å lese, og vi beklager at dere sitter igjen med en så dårlig opplevelse.

Vi finner ikke nok informasjon her til å kunne se alle detaljer i saken eller svare konkret på årsaken til ventetiden. Vi ønsker likevel å undersøke dette grundig og følge det opp på en ryddig måte.

Send oss gjerne en e-post til post@acsenteret.no med kundenavn/eier av anlegget, telefonnummer, adresse og eventuelt saks- eller ordrenummer. Da kan vi finne riktig sak, gå gjennom hendelsesforløpet og gi dere en personlig forklaring og beklagelse direkte, fremfor å ta detaljene offentlig her på Trustpilot.

Vi tar tilbakemeldingen på alvor og vil også se på våre rutiner for kommunikasjon, kontaktperson og oppfølging.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk installert varmepumpe for to år…

Fikk installert varmepumpe for to år siden. Fikk befaring og tilbud i etterkant. Alt veldig proft.
Installatøren var veldig proff og vennlig. Han har i år kommet for å gjøre service på pumpen. Alt i alt en veldig god opplevelse og jeg vil anbefale AC senteret på det varmeste.

22 de abril de 2026

Leverte helt supert!

Leverte det de skulle når de skulle og alt så prikkfritt ut ute og inne. Fujitsu varmepumpe virker så langt å levere mye varme og er stillegående.

13 de abril de 2026

Dårlig kundebehandling

Den siste og veldig avgjørende delen som er påkrevet fra sameit; varmepumpehuset i stål som ikke ble montert etter bestilling. Kim Stangeland gir meg skylden for at jeg ikke hadde lagt betonghellende nærme nok bakvegg. Dette beviser at montøren, som man skal tro har kompetanse, ikke har gjort jobben sin med å kontrollere plasseringen av uteviften i forhold til pumpehuset. Ble anbefalt et pumpehus i tre som jeg måtte male. Sendte e-post for å gi beskjed at pumpehuset var ferdig malt, fikk ingen respons før to dager etter, og da kom anklagen. Har nå fått et tidspunkt for montering til neste uke. Jeg har sendt klage til daglig leder, Vegard Teigen Stueland. Håper at jeg får en tilbakemelding som jeg kan godta.

13 de abril de 2026

Hei Ole Petter,

Takk for at du deler din tilbakemelding med oss. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med kommunikasjonen og oppfølgingen rundt monteringen av varmepumpehuset.

Det oppstod utfordringer med det bestilte stålhuset på grunn av avstanden mellom utedel og bakveggen. For å unngå skade på rør og anlegg ble det derfor anbefalt et trehus som en bedre løsning i dette tilfellet.

Monteringen gjennomføres i dag som avtalt, og vi ser frem til at dette nå blir ferdigstilt. Vi håper du blir fornøyd med varmepumpen og det ferdige resultatet.

Anbefales ikke

Dyktig selger, men dårlig kommunikasjon internt som gjorde at monteringer ikke ble utført som avtalt. Masse feil på fakturaene og dårlig oppfølging i etterkant. Anbefales ikke.

18 de fevereiro de 2026

Hei Erlend,

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit å høre at montering ikke ble utført som avtalt, samt utfordringer med fakturering og oppfølging i etterkant – det er ikke slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve oss.

Vi tar dette med oss videre og jobber kontinuerlig med å forbedre våre rutiner.

Mvh ACsenteret

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais