ACsenteret Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vær oppmerksom på at denne leverandøren er rask til å selge, men slett ikke følger opp feil. Innedelen til varmepumpen min ble installert synlig skjevt. Montøren sa seg enig på stedet og lovet å k... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eller hvorfor det ikke ble 5 stjerner: Manglende strømledningsløsning. Løs strømledning som jeg nå må ordne oppi selv å feste på veggene til nærmeste anvendelige stikkontakt. Og dere manglet slik fest... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Befaring ble gjort på et svært godt nivå, han som hadde befaring kom forberedt og hadde gjort klar flere gode alternativer. Samme person var alltid kjapp på telefon og svarte på alle spørsmål og kom m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God opplevelse med prisinnhenting og bestilling, men ikke minst installasjon. Vi hadde nylig bygget terrasse og tilhørende konstruksjon tilpasset gammel varmepumpe. Ny varmepumpe (utedel) traff ikke p... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

135 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Profesjonelt og godt utført

Hyggelig og meget god befaring. Montering en uke etter befaring av en meget flink og effektiv montør fra AC. Vi var veldig spente på effekten av varmepumpen, og sitter igjen med en meget god opplevelse. Vi har fått en mye bedre temperatur i huset. Veldig godt fornøyd.

5 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig raskt svar med god pris

Veldig raskt svar med god pris, og også veldig raskt på plass med hyggelig montør. Vi er kjempefornøyd og anbefaler Ac-senter til alle vi kjenner. Det var dere som satte opp sist gang også og det er 15 år siden.

3 de fevereiro de 2026

Dårleg service!

Saka går tilbake til 2022 og 2023. Pumpa var då hhv 4 og 5 år gamal. Den slutta å gi varme når temperaturen nærma seg 0 grader og lavare. Bad om hjelp i først i 2022. På grunn av vanskeleg bestillingsystem fekk vi service i staden for vurdering av feil, og beskjed om at pumpa var fin. Vi klarte oss gjennom vinteren med panelovnar og peis i dei kalde periodane. Til høsten 2023 fekk vi same problemet, bad om hjelp, men fekk ein reparatør innom i 2 minutt, som sa at pumpa fungerte som den skulle, og at vi måtte velge varmefunksjon i staden for auto. Vi har alltid hatt varmefunksjon, men uansett burde pumpa avgitt varme sjølv ved autofunksjon når det er 15 grader inne!
Høsten 2024 hadde vi eit anna firma inne for anna pumpe i anna etasje. Vi nevnte problemet for montøren. Han meinte det kunne vere firevegsventilen som ikkje fungerte, og at vi burde fått det på garantien. Nevnte dette for AC-senteret, som sa at dei ikkje hadde funne ein slik feil og at dei ikkje ville gjere noko med dette.
Det nye firmaet ordna det likevel slik at vi fekk ny utedel på garantien, sjølv om pumpa no var 6 år gamal. Og den nye pumpa fungerer utmerka, sjølv om det er minus 10 ute!
Skikkeleg skuffa over servicen til AC-senteret!

31 de janeiro de 2025

Hei Hilde,

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse av oppfølgingen over tid. Ved feilsøk utført av vår tekniker i 2023 ble det ikke avdekket feil på fireveisventilen, og anlegget viste heller ingen feilkoder på kontrolltidspunktet. Varmepumpen fungerte da i henhold til produsentens spesifikasjoner.

Vi har forståelse for at situasjonen likevel har vært frustrerende for deg, og tar tilbakemeldingen med oss videre i arbeidet med å videreutvikle kundeoppfølging og kommunikasjon.

Tragisk

Tragisk! Det er det eneste ordet som passer. Umulig å få hjelp og lite svar etter å ha meldt inn en sak 6.januar. Hadde det ikke vært en garantisak så hadde vi aldri hatt noe med dette selskapet å gjøre. Veldig spesielt når vi ringer og maser at man får beskjed om at vi ikke er de eneste som venter på svar! Det sier jo sitt.

Hei Fredrikke,

Vi forstår at ventetid og manglende svar i en garantisak kan oppleves frustrerende. I perioden etter nyttår har vi hatt svært stor pågang som følge av en lengre kuldeperiode, noe som har medført lengre responstider enn normalt. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan ha medført.

Tilbakemeldingen tas med videre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette firmaet ville jeg styrt unna.

Dette firmaet ville jeg styrt unna.. Utrolig dårlig oppfølging og kundeservice.. Meldte inn en garantisak på en Daikin varmepumpe 6.Januar. Mange dager før vi fikk svar. For 8 dager siden fikk beskjed om at endelig deler var bestilt. Nå har de ennå ikke klart å gi oss ett tidsestimat på når deler eller hjelp kommer. De lover å sjekke opp men gir ikke noe oppfølging.. Håpløst.. Det gjelder saksnummer 99441.

29 de janeiro de 2026

Hei Emil,

Vi klarer dessverre ikke å identifisere hvilken sak dette gjelder, da vi ikke finner noen garantisak registrert på ditt navn basert på informasjonen som er tilgjengelig her. For at vi skal kunne undersøke saken nærmere og sikre riktig oppfølging, ber vi deg ta direkte kontakt med oss med noen flere detaljer.

Vi har forståelse for at ventetid og manglende tidsestimat kan oppleves frustrerende i en garantisak. I perioden etter nyttår har vi hatt svært stor pågang som følge av en lengre kuldeperiode, noe som har medført lengre responstider enn normalt. Vi beklager ulempen dette kan ha medført.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Installert pumpe 5 januar

Installert pumpe 5 januar. Flrste klage sendt pr mail til selger 8 januar. Reklamasjon sendt 12 januar. Ikke hørt noe pr i dag. En reklamasjon på ny pumpe burde vært topp prioritet. Et salg er ikke ferdig før kunde er fornøyd. Faktura blir heller ikke betalt før kunde er fornøyd.

Hei Anne,
Takk for at du deler din erfaring. Vi beklager på det sterkeste at du ikke har fått tilbakemelding på reklamasjonen – dette er ikke slik det skal være, og vi har full forståelse for frustrasjonen. I kuldeperioden har vi dessverre hatt stor pågang, noe som har gjort behandlingstiden lengre enn ønskelig. Saken din er nå purret opp hos support og vil bli fulgt opp. Vi beklager forsinkelsen og takker for tålmodigheten.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gode på å selge, elendige på oppfølging

Gode på å selge, elendig på oppfølging når produktet er solgt. Følger ikke opp feil og mangler som har skjedd ved montering. Verken selgere eller daglig leder er å få tak i i ettertid for å rette opp og følge opp. Ansvaret skyves over på andre, og kunden sitter igjen uten hjelp. Daglig leder oppleves som arrogant, useriøs, med en frekk og nedlatende tone overfor kunde. Vi har imidlertid god erfaring med serviceteknikerne, men helhetsopplevelsen blir dessverre svært dårlig.
Styr unna!

3 de dezembro de 2025

Resposta da ACsenteret

Hei Turid, og takk for at du deler din erfaring.

Det er beklagelig å lese at du har hatt en dårlig opplevelse med oppfølging etter salg og montering. Dette er ikke slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve oss, og vi tar tilbakemeldingen på alvor.

Vi beklager også dersom kommunikasjonen fra vår side har blitt oppfattet som lite imøtekommende – respektfull og profesjonell dialog er viktig for oss. Tilbakemeldingen brukes aktivt i vårt arbeid med å forbedre oppfølging og kundedialog.

Styr unna

Styr unna
Fikk montert en Fujitsu varmepumpe i 2020. Pumpen laget ulyder allerede etter noen måneder. Den gangen tok det 4 dager før det kom svar på henvendelsen. Problemet ble fikset. I begynnelsen av 2026 (pumpen var da ikke engang 6 år gammel!) og i en skikkelig kuldeperiode i Bergen kom ikke det lengre varme fra pumpen. UMULIG å få kontakt/svar. På telefon kommer det bare en lang instruks om å registrere saken på nettet og ikke mulig å komme fram til en person. Saken ble registrert på nett og sendte også e-post. Etter én uke har jeg fortsatt ikke hørt noe. Endte opp med å kassere varmepumpen og få ny fra en annen bedrift. Ble en dyr lærepenge med kort levetid på varmepumpen og ikke eksisterende service.

Resposta da ACsenteret

Hei, og takk for tilbakemeldingen.

Det er svært beklagelig å lese at du har hatt en dårlig opplevelse, særlig i en kuldeperiode. Vi har dessverre opplevde ekstra høyt trykk på servicehenvendelser over hele landet i denne perioden, noe som førte til lengre responstid enn normalt. Dette beklager vi.

Vi synes det er svært leit at saken endte med at du måtte kassere varmepumpen og velge en annen leverandør, og at du sitter igjen med et inntrykk av manglende service. Dette er ikke slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve oss. Vi tar tilbakemeldingen på alvor og bruker den aktivt i arbeidet med å forbedre tilgjengelighet og oppfølging i høysesong.

Mvh. ACsenteret

Utedelen bråker

Utedelen bråker som en traktor på tomgang

8 de janeiro de 2026

Resposta da ACsenteret

Hei Jan, og takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å høre at du opplever mye støy fra varmepumpen. Dersom støyen oppleves som unormal, er det viktig at det registreres en servicesak hos vår supportavdeling for videre oppfølging. Vi har ikke funnet noen registrert sak registrert på deg. Servicesak registreres enkelt via vår hjemmeside.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kommer presis

Kommer presis. Hyggelig montør. Rask og effektiv. Fungerer perfekt. Vanskelig å få hjelp til oppkobling til app.

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Pumper fungerer ikke normalt

Pumper fungerer ikke normalt - må fyre i ovnen for å holde normal temt. At en må vente 10 dagar på kontroll er dårlig service. Spesielt når det er kaldt vintervær

2 de janeiro de 2026

Resposta da ACsenteret

Hei, og takk for tilbakemeldingen.

Vi forstår at ventetid kan oppleves frustrerende, spesielt i perioder med kaldt vintervær. For tiden har vi stor pågang, noe som dessverre kan føre til noe ventetid på kontroll og service. Vi gjør vårt beste for å hjelpe alle kunder så raskt som mulig.

Dårlig service

Dårlig service, kom ikke på tid når vi avtalte flere ganger. Gjorde feil i bygge processen av bolig, og sagt at dem ska ordne og fikse alt. Men gjorde ikke vi måtta bestille andre firma, siden ac senter kom ikke på avtalte tid til å instalere varmepumpe, dem ringte på kvelden og sagt at dem kommer ikke mens vi hadde ordrebekreftelse at dem kommer. Det er umuligh å stole på.

16 de dezembro de 2025

Hei Samanta,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi beklager at opplevelsen din ikke møtte forventningene. Dette er ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve vårt arbeid eller vår service.

Vi beklager dersom det har vært forsinkelser eller mangelfull oppfølging, og dersom kommunikasjonen rundt avtaler og installasjon ikke har fungert som den skulle. Dette vil bli fulgt opp internt.

Mvh ACsenteret

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais