Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kwaliteit en lekker frisse niet standaard kleding lijn. Al vanaf begin een fan en veel mooie spullen aangeschaft afgelopen jaren. Helaas heb door gewichtsverlies met pijn in mijn hart af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A Fish named Fred kleding is voor mij in één woord samen te vatten namelijk: uniek! Voor elke gelegenheid heeft men nl de gepaste oplossing! Soms wat minder opvallend zoals een mooie bodywarmer of... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina

A Fish named Fred is a fresh and crisp lifestyle brand for men with original and colorful design elements. Don't blend in, be proud and stand out!

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

267 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Kwaliteit kleding

Fijne site om je producten te bestellen.
Ook is het een merk wat fijn zit, goed er uit zie. Waarbij je voor elke gelegenheid je, jezelf kunt kleden en je niet bang hoeft te zijn hoe je eruit zie, want je voel je eigen heel fijn erin. Ook ben ik blij dat er aan de wat grotere mens wordt gedacht.

8 de abril de 2026

Resposta de A fish named Fred

Dank je wel voor je mooie woorden! 🙌
Super om te horen dat je je zo goed voelt in onze kleding, daar doen we het echt voor.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich zelfverzekerd kan kleden, ongeacht gelegenheid of maat. Fijn dat je dat zo ervaart.

Veel draagplezier en hopelijk zien we je snel weer terug! 🐟

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Be careful.

Be careful.
Get a recipt in the shop or you will be scamed.
I did.
Don’t trust the old guy in the shop.

30 de março de 2026

Hi Ove,

We have talked to our store manager in the shop you have visited, he has told us you got a 50% sale on an item that was indeed on sale. This product initially cost €169,95 with a -50% discount this would be €84,95. You asked for a double discount, which is something our employee did not give. He did not scam you, he just followed policy.

Best regards,

Boris Schalker

Gedragen ervaring

Als ik iets van A Fish Named Fred aantrek, voel ik me alsof ik een regenboog aan mijn garderobe heb toegevoegd. De prints springen van het shirt af en trekken meteen blikken – mensen reageren er altijd enthousiast op, alsof ik een stukje plezier de straat in draag. Dit merk laat je stijl spreken zonder woorden: gedurfd, vrolijk en vol karakter.

Mijn oordeel: ★★★★★ – kleding die je humeur en dat van anderen oplicht.

1 de janeiro de 2026

Resposta de A fish named Fred

Wat een geweldige omschrijving dank je wel! Als je met Fred letterlijk wat extra kleur op straat brengt én andermans humeur meeneemt, dan is onze missie meer dan geslaagd. Blijf vooral die regenboog dragen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A Fish named Fred kleding een unieke ervaring elke keer weer!

Voor elke gelegenheid heeft men nl de gepaste oplossing! Soms wat minder opvallend zoals een mooie bodywarmer of Fleece jacket. En soms lekker extravagant met een fleurige blouse en bijpassende broek en vergeet de schoenen niet!
Sinds ik a Fish named Fred heb gevonden is aankleden elke dag een feestje en is mijn zelfvertrouwen over hoe ik er uit zie enorm gestegen! Ik wordt tegenwoordig vaak aangesproken over mijn kleding en met name met de vraag waar ik die koop!

Ook voor hun website veel complimenten, zeer overzichtelijk en makkelijk te browsen!

26 de dezembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Dank je wel! Mooi om te horen dat Fred inmiddels onderdeel is van je dagelijkse routine en dat aankleden geen nadenken meer kost. Als mensen je spontaan aanspreken over je outfit, weet je dat je goed zit.

Fijn ook dat de website bevalt. Dat maakt het feestje compleet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tolle Klamotten

Tolle Klamotten, könnten manchmal etwas kleiner geschnitten sein.
Bin schon fast Stammkunde!

24 de dezembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Vielen Dank für die tolle Rückmeldung! Super, dass du fast schon Stammkunde bist 😄
Den Hinweis zur Passform nehmen wir gerne mit — und bis dahin freuen wir uns, dass du Fred trotzdem treu bleibst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sinds een aantal jaar draag ik AFNF

Sinds een aantal jaar draag ik AFNF, het is iedere keer weer uitkijken naar het nieuwe thema.
De leuke prints iedere keer blijven mij verbazen altijd weer iets aparts, nooit saai maar ook iedere keer met een verrassende touch.
Het creatieve brein of breinen wat hier achter zit maakt er iedere keer een feestje van.
Het draagcomfort is top blijft lang mooi en je krijgt er ook een goed gevoel van.
Ik zie de mensen kijken als ik voorbij loop.
De geweldige prints maar ook de kleuren die zijn altijd vrolijk, je zou haast zeggen als nog meer mensen het gaan dragen zou de wereld er vrolijker uitzien. Het werkt ook op het humeur en zouden er nog meer mensen vrolijker door het leven gaan.
En de vrouw is er ook blij mee want het is eigenlijk wassen, drogen en je kunt het dragen zonder te strijken(haast niet)

20 de dezembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Wat een heerlijke review dank je wel! Als kleding je humeur verbetert, blikken vangt op straat én thuis punten scoort omdat strijken bijna niet hoeft… dan weten we dat we goed zitten 😄

Fantastisch dat je al jaren met ons meereist van thema naar thema. We blijven er graag een feestje van maken voor jou én voor een vrolijkere wereld.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al veel mooie shirts van FnF en…

Ik heb al veel mooie shirts van FnF en de verrassingsdoos was ook cool en goed gevuld. Jammer dat dit merk niet de colberts in mijn maat heeft.
Shirts heb ik allemaal in XL maar de colberts zitten te krap in de schouder en tekort qua armlengte. Maar met mijn lengte van 1,95 meter kom ik dat ook bij andere merken ook tegen.

1 de dezembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Bedankt voor je review! Top dat je al zo’n mooie Fred-collectie hebt opgebouwd en dat de verrassingsdoos goed in de smaak viel. We hebben een aardig breed scala in maten van blazers. Welke maat heb je? Misschien kan ik je helpen om er toch een te vinden..

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede klantenservice.

Ik plaatste een review met commentaar op de retourprocedure. De klantenservice heeft het inmiddels goed opgelost. Ik beloofde mijn review aan te passen maar het lukt me niet. Daarom deze nieuwe.

27 de novembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Dank je wel voor deze nette en eerlijke update! Fijn om te horen dat onze klantenservice het goed heeft opgelost en geen zorgen dat het aanpassen van de review niet lukte, deze nieuwe waarderen we minstens zo zeer.

Bedankt voor het vertrouwen en het meedenken!

Top kwaliteit

Top kwaliteit. Zeer mooie afwerking

18 de dezembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Dank je wel voor je review! Topkwaliteit en een mooie afwerking, daar doen we het voor. Veel plezier met je Fred-item!

Leuke gekleurde herenkleding

Leuke gekleurde herenkleding. Vriendelijke bediening in de store in Maastricht. Toen bleek dat er een shirt niet op voorraad was een goede service van de medewerker gekregen. Via de webshop snel en eenvoudig besteld en correct geleverd zonder overbodige verpakkingsmaterialen.

12 de dezembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Bedankt voor je review! Altijd mooi als kleur, service én gemak samenkomen. Maastricht deed z’n werk, de webshop ook en zonder onnodige poespas. Zo zien we Fred graag gedragen.

Martin H.

Die Hemden von AFNF haben ein super Design und eine tolle Qualität!

1 de dezembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Vielen Dank, Martin! Super Design und tolle Qualität — genau so soll Fred sein. Viel Freude mit Ihren Hemden!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Haai Fred

5 artikelen besteld. Na 3 dagen bericht dat 1 artikel niet leverbaar is, maar wel een alternatief artikel aangeboden. Na ontvangst van de pakketten bleek de maat niet overeen te komen met de verpakking. Na contact de juiste maat toegestuurd gekregen en een retour ticket per mail (zelf printen en naar een verzendpunt brengen). Retour beleid is een stuk verbeterd in vergelijking met vorig jaar, toen kon ik zelf de retour kosten betalen van een verkeerde maatlabeling.

8 de dezembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review! Fijn dat we het alternatief snel konden aanbieden en dat de juiste maat na contact direct is opgelost. Ook goed om te horen dat je merkt dat ons retourbeleid is verbeterd ten opzichte van vorig jaar daar hebben we bewust stappen in gezet.

Dank voor het meedenken en je geduld, en veel plezier met je Fred-items!

Sehr schöne Produkte

Sehr schöne Produkte. Schnelle Lieferung.

10 de dezembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung! Schöne Produkte und schnelle Lieferung — genau so soll es sein. Viel Freude mit Ihren Fred-Artikeln!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

My boyfriend loves these shirts very…

My boyfriend loves these shirts very original and great quality products.

9 de dezembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Thanks for the fun review! Always good news when a boyfriend gets hooked on Fred, before you know it, his closet is fuller than yours.

Glad he loves the shirts!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A Fish Named Fred weet écht hoe je…

A Fish Named Fred weet écht hoe je opvalt. De kleding is bijzonder, eigentijds en altijd nét even anders dan anders. Vernieuwend, kleurrijk en met oog voor detail – precies wat je verwacht van een merk dat durft te verrassen.

Daarnaast is de service fantastisch: vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk. Ze denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach én een geweldige outfit naar buiten loopt.

Kortom: A Fish Named Fred is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van unieke stijl en topservice!

14 de novembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Bedankt voor je geweldige review, Jeroen! Jij vat Fred eigenlijk perfect samen: kleding die je niet alleen laat opvallen, maar je ook net dat beetje extra swagger geeft.
Fijn dat je onze service zo waardeert we doen ons best om iedereen met een glimlach (en soms een beetje té veel enthousiasme) de deur uit te sturen.

Een Fredpakket besteld.

Een Fredpakket besteld.
Het openmaken alleen al was een ervaring! Wat er allemaal in zat, echt fantastisch.
Echt niet gelogen als ze zeggen dat er meer dan de dubbele waarde van de prijs van het pakket inzit. En daarnaast nog een aantal nuttige spullen geweldig.

13 de novembro de 2025

Resposta de A fish named Fred

Bedankt voor je review! Altijd leuk om te horen dat het openen van een Fredpakket voelt alsof je een mini-verjaardag viert.
Mooi dat de inhoud je compleet omver blies we stoppen er graag nét iets te veel leuks in, of schieten een beetje uit. Veel plezier met je nieuwe schatten!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.