Super kwaliteit en lekker frisse niet standaard kleding lijn. Al vanaf begin een fan en veel mooie spullen aangeschaft afgelopen jaren. Helaas heb door gewichtsverlies met pijn in mijn hart af... Ver mais
A Fish named Fred kleding is voor mij in één woord samen te vatten namelijk: uniek! Voor elke gelegenheid heeft men nl de gepaste oplossing! Soms wat minder opvallend zoals een mooie bodywarmer of... Ver mais
A Fish named Fred is a fresh and crisp lifestyle brand for men with original and colorful design elements. Don't blend in, be proud and stand out!
Frankfurtstraat 2, 1175RH, Lijnden, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Fijne pasvorm, origineel design en snel geleverd. Wat wil je nog meer?
Fijne site om je producten te bestellen.
Ook is het een merk wat fijn zit, goed er uit zie. Waarbij je voor elke gelegenheid je, jezelf kunt kleden en je niet bang hoeft te zijn hoe je eruit zie, want je voel je eigen heel fijn erin. Ook ben ik blij dat er aan de wat grotere mens wordt gedacht.

Be careful.
Get a recipt in the shop or you will be scamed.
I did.
Don’t trust the old guy in the shop.

Resposta de A fish named Fred
Als ik iets van A Fish Named Fred aantrek, voel ik me alsof ik een regenboog aan mijn garderobe heb toegevoegd. De prints springen van het shirt af en trekken meteen blikken – mensen reageren er altijd enthousiast op, alsof ik een stukje plezier de straat in draag. Dit merk laat je stijl spreken zonder woorden: gedurfd, vrolijk en vol karakter.
Mijn oordeel: ★★★★★ – kleding die je humeur en dat van anderen oplicht.

Resposta de A fish named Fred
Quick delivery and perfect packaging!

Resposta de A fish named Fred
Voor elke gelegenheid heeft men nl de gepaste oplossing! Soms wat minder opvallend zoals een mooie bodywarmer of Fleece jacket. En soms lekker extravagant met een fleurige blouse en bijpassende broek en vergeet de schoenen niet!
Sinds ik a Fish named Fred heb gevonden is aankleden elke dag een feestje en is mijn zelfvertrouwen over hoe ik er uit zie enorm gestegen! Ik wordt tegenwoordig vaak aangesproken over mijn kleding en met name met de vraag waar ik die koop!
Ook voor hun website veel complimenten, zeer overzichtelijk en makkelijk te browsen!

Resposta de A fish named Fred
Tolle Klamotten, könnten manchmal etwas kleiner geschnitten sein.
Bin schon fast Stammkunde!

Resposta de A fish named Fred
Sinds een aantal jaar draag ik AFNF, het is iedere keer weer uitkijken naar het nieuwe thema.
De leuke prints iedere keer blijven mij verbazen altijd weer iets aparts, nooit saai maar ook iedere keer met een verrassende touch.
Het creatieve brein of breinen wat hier achter zit maakt er iedere keer een feestje van.
Het draagcomfort is top blijft lang mooi en je krijgt er ook een goed gevoel van.
Ik zie de mensen kijken als ik voorbij loop.
De geweldige prints maar ook de kleuren die zijn altijd vrolijk, je zou haast zeggen als nog meer mensen het gaan dragen zou de wereld er vrolijker uitzien. Het werkt ook op het humeur en zouden er nog meer mensen vrolijker door het leven gaan.
En de vrouw is er ook blij mee want het is eigenlijk wassen, drogen en je kunt het dragen zonder te strijken(haast niet)

Resposta de A fish named Fred
Ik heb al veel mooie shirts van FnF en de verrassingsdoos was ook cool en goed gevuld. Jammer dat dit merk niet de colberts in mijn maat heeft.
Shirts heb ik allemaal in XL maar de colberts zitten te krap in de schouder en tekort qua armlengte. Maar met mijn lengte van 1,95 meter kom ik dat ook bij andere merken ook tegen.

Resposta de A fish named Fred
Ik plaatste een review met commentaar op de retourprocedure. De klantenservice heeft het inmiddels goed opgelost. Ik beloofde mijn review aan te passen maar het lukt me niet. Daarom deze nieuwe.

Resposta de A fish named Fred
Leuke gekleurde herenkleding. Vriendelijke bediening in de store in Maastricht. Toen bleek dat er een shirt niet op voorraad was een goede service van de medewerker gekregen. Via de webshop snel en eenvoudig besteld en correct geleverd zonder overbodige verpakkingsmaterialen.

Resposta de A fish named Fred
Die Hemden von AFNF haben ein super Design und eine tolle Qualität!

Resposta de A fish named Fred
5 artikelen besteld. Na 3 dagen bericht dat 1 artikel niet leverbaar is, maar wel een alternatief artikel aangeboden. Na ontvangst van de pakketten bleek de maat niet overeen te komen met de verpakking. Na contact de juiste maat toegestuurd gekregen en een retour ticket per mail (zelf printen en naar een verzendpunt brengen). Retour beleid is een stuk verbeterd in vergelijking met vorig jaar, toen kon ik zelf de retour kosten betalen van een verkeerde maatlabeling.

Resposta de A fish named Fred
Sehr schöne Produkte. Schnelle Lieferung.

Resposta de A fish named Fred
My boyfriend loves these shirts very original and great quality products.

Resposta de A fish named Fred
A Fish Named Fred weet écht hoe je opvalt. De kleding is bijzonder, eigentijds en altijd nét even anders dan anders. Vernieuwend, kleurrijk en met oog voor detail – precies wat je verwacht van een merk dat durft te verrassen.
Daarnaast is de service fantastisch: vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk. Ze denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach én een geweldige outfit naar buiten loopt.
Kortom: A Fish Named Fred is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van unieke stijl en topservice!

Een Fredpakket besteld.
Het openmaken alleen al was een ervaring! Wat er allemaal in zat, echt fantastisch.
Echt niet gelogen als ze zeggen dat er meer dan de dubbele waarde van de prijs van het pakket inzit. En daarnaast nog een aantal nuttige spullen geweldig.

Resposta de A fish named Fred
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.