Akuzomas Mustafa Ceran Avaliações 9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Advarelse til alle unge piger

Advarelse til alle unge piger.

Utrolig uprofessionel og grænse overskridende for at sige det mildt.
Han burde ikke være massør.
Jeg kan anbefale en masse dygtige massør der har ethic og integritet som Ezanza og Body Mind Harmony.

1 de setembro de 2023

Hurtig og effektiv resultater

Er kommet hos Akuzomas med en del lændesmerter, hvor jeg havde svært ved at bevæge mig generelt. Har været forpint et par uge og forsøgte med massage et andet syed, som forværrede smerten.

Efter 1 seance hos Mustafa, formindskedes mine smerter, hvor der blev brugt akupunktur og copping. Jeg kunne allerede bevæge mig i langt højere grad end før og kunne igen optage min motion. Jeg har efterfølgende fortsat behandlingen, men er vild imponeret over hvad den ene seance kunne udrette.

Mustafa et særlig opmærksom på sine patienter og yder en større service end hvad man betaler for. Han er omhyggelig, særligt når man er ny hos ham. Han orienterer sig og skaber en syge/smerte historik og vejleder én igennem.

27 de maio de 2024

Meget dygtig akupunktør

Meget dygtig akupunktør.
Det kan ses at han elsker sit arbejde og giver sine patienter tryghed og sætter en i centrum.
Kan klart anbefales. Mustafa er den bedste

25 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mustafa får 5 stjerner for at være…

Mustafa får 5 stjerner for at være utrolig kompetent. Giver sig god tid til at lytte og er opmærksom på hele kroppen og ikke kun den del man klager over. Han er dygtig, ansvarsfuld og opdateret indenfor sit fag. Kan varmt anbefales.

7 de agosto de 2019

Super dygtig akupunktur😊👍🏻

Jeg er patient hos Akuzomas og har været det i snart 6 år. Både min mor og jeg er blevet behandlet derop. Så jeg er 2 generation hos Mustafa.
For mit vedkommende hjælper det med akupunktur, for det gør at jeg ikke skal tage gigtmedicin. Hos Akuzomas der får man både en behandler der lytter, er super dygtig og har en masse viden om div. sygesomme, og hele tiden udvikler sig.
Jeg har følt jeg har været i trykke hænder derop. Og kan kun varmt anbefale Akuzomas, så han får et STORT 5 tal og 5 stjerner fra en meget glad og tilfreds patient.

26 de maio de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Røgfri hjælp fra den bedste behandler

Har nu været røgfri i 14 dage efter en behandling hos den bedste akupunktør og min kone er glad for jeg ikke ryger mere som var meget usundt både for hende og mig😊Jeg kan kun give top point til Akuzomas

9 de maio de 2019

Bedste alternativ behandling

Akuzomas har behandlet min Diskusprolaps problem hvor iskias nerven drillede og vil sige at akuzomas behandlede det efter den første behandling hvor der var gode virkninger dog skal der siges at det kan kun give positive resultater hvis man også laver øvelser ved siden af.

Akuzomas specialitet er at lave akupunktur og cupping på samme tid og det var det der hjalp mig.

før der giver 100 % virkning anbefales at man tager minimum 1 behandling pr uge.

24 de janeiro de 2014

Virkelig dygtig

Jeg har efter mange år med uregelmæssig hjerterytme fået anbefalet Akuzomas af en af mine venner.
Det har været et problem,der har plaget mig meget og påvirket min dagligdag enorm.
Min kammerat sagde,at han var blevet behandlet flere gange med akupunktur af Akuzomas klinikken i Albertslund med rigtig gode resultater.
Jeg besluttede mig for også at prøve det og kontaktede akupunktøren.Han mente,at han kunne hjælpe mig.
En virkelig reel,ærlig,professionel og imødekommende behandler.Efter 3 behandlinger var min hjerterytme helt normal igen.
Tusind tak til Akuzomas

23 de fevereiro de 2011

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais