Brusselsesteenweg 11, 1500 Halle, Brussel, BE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij doen altijd beroep op Immo Albert voor de regeling voor het Verhuur van ons appartement. En steeds hebben we Super service. Ik beveel ze zeer aan.

Detalhes da empresa

1. Consultora de imóveis
  2. Avaliador Imobiliário
  3. Administrador de propriedades
  4. Corretora de aluguel de imóveis

Jouw vastgoedexpert in Vlaanderen. Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis schatting van jouw eigendom.

Informações de contato

• Brusselsesteenweg 11, 1500, Halle, Brussel, Bélgica

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

18 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super Service !

29 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte service bij verhuur appartement

Voor de verhuur van ons appartement gelegen te Halle hebben we beroep gedaan op Joyce Amys, makelaar bij Albert. We kregen deskundig advies en begeleiding en een gepaste huurder werd al zeer snel gevonden. Joyce is steeds zeer vriendelijk en betrouwbaar en staat altijd klaar om allerhande vragen te beantwoorden van zowel de verhuurders- als de huurderszijde. Joyce Amys is zeker aan te bevelen voor iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding voor het verhuren van een woning !

3 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

J’ai acheté une maison via l’agence…

J’ai acheté une maison via l’agence Albert Immo très sérieux très efficace.
Ils tes fournissent tout les documents nécessaires et aussi très amiable
Je suis très contente et une grande merci Annelore Vander Elst

25 de janeiro de 2024

Bonjour Mendim,

Merci d'avance pour votre review et votre satisfaction.
Bonne chance dans votre nouvelle maison.
bureau principal Albert

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Annelore Vanderelst hielp ons met de…

Annelore Vanderelst hielp ons met de verkoop van ons huis.
Dit was allemaal nieuw voor mij, en ze heeft me altijd bij alles goed bijgestaan en alles duidelijk uitgelegd. Ze was ook altijd beschikbaar. Een hele vlotte aangename en vriendelijke makelaar. Ik had onmiddellijk vertrouwen in haar. Het was een vlotte verkoop.
Dus zeker en vast tevreden!

15 de janeiro de 2024

Dag Marie-Rose,

Alvast bedankt voor je lovende review.
Fijn dat alles vlot verliep.

Vriendelijke groeten,
hoofdkantoor Albert

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een eerste keer samengewerkt met Immo…

Een eerste keer samengewerkt met Immo Albert (Glen V.). Vlotte, snelle communicatie en goede opvolging. Leuk samenwerken, bedankt!

31 de maio de 2023

Dag Tine,

Dankjewel voor je review en sterren.

Zeer fijne ervaring

Stuk voor stuk professionals en passie voor het vastgoed. Een zeer fijne ervaring om samen te werken met het team van Albert Halle.

18 de abril de 2023

Dag Vincent,

Dankjewel voor je review.

Super service

Super service, snel antwoord, top, vriendelijk en gedienstig , aanrader !

26 de abril de 2023

Dag Ann,

Dankjewel voor je review.

Doeltreffend

Mijn eerste ervaring met Albert immo te Halle op aanraden van onze notaris. Zeker geen teleurstelling, integendeel ! Héél heldere communicatie, héél doeltreffend. Een professionele service. Alles wat je verwacht als men een verkoopsopdracht uit handen geeft. Zeker een aanrader

18 de abril de 2023

Dag Philppe,

Dankjewel voor je review en sterren.
hoofdkantoor Albert

Immo Albert

Very professional approach, irreproachable at all levels Carries out its mission to the end beyond its obligations
To advice

11 de abril de 2023

Hello Charles,

Thank you for your review.

Kind regards,
Headquarters Albert

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eind goed, al goed!

Toegegeven het was geen verkoop die van een leien dakje liep, maar dat lag voornamelijk aan de kopers zelf. Beide medewerkers van het kantoor van Halle waren bereikbaar voor onze ontelbare telefoontjes en mailtjes en hebben hun schouders gezet onder deze moeilijke verkoop. Ze deden veel meer dan van hen verwacht werd, zoals druk zetten op de kopers en dat ondanks de vaak moeilijke communicatie met hen. Eind goed, al goed. Bedankt Glen en Kim!

9 de abril de 2023

Resposta de albert.immo - Halle

Dank je wel Sigrid, ongelofelijk geapprecieerd deze review. Het was inderdaad één van de moeilijkere dossiers die we de laatste jaren voorgeschoteld kregen. Ik ben blij voor jou en Wim dat dit tot een goed einde is gekomen. En met heel veel plezier gedaan!
Kim en Glen

Super contact

Super contact, top réactivité et toujours là pour répondre aux questions.

4 de abril de 2023

Bonjour Amandine,
Merci pour votre étoiles.

Bureau principal Albert

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel eerlijke immo makelaar die geen…

Heel eerlijke immo makelaar die geen gebreken van de huizen probeert de verbergen. Heel toegankelijk. Geeft een goede, volledige en eerlijke kijk op de woning.

20 de outubro de 2022

Resposta de albert.immo - Halle

Dankjewel voor je positieve woorden Veronique.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nous avons eu l’occasion de collaborer…

Nous avons eu l’occasion de collaborer avec Albert et en sommes plus que ravis! Une vente réalisée avec beaucoup de transparence, un suivi rigoureux du dossier, des bons conseils apportés par Glen et une vente parfaite ! Nous n’hésiterons pas à collaborer encore avec eux dans le futur !

21 de outubro de 2022

Resposta de albert.immo - Halle

Merci pour tes belles paroles Audrey. Nous sommes heureux de vous avoir représenté.
Quartier général Albert

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Samen met albert een nieuwproject verkocht

Vandaag verkochten we samen met albert immo ons eerst pand. Samen met glen van albert immo was dit slechts een formaliteit. Desondanks de problemen,de vele vragen bleef glen ons te woord staan met zijn jaren advies en steeds wederkerende glimlach. Gewoon top voor ons enkel nog albert immo. Doe zo voort glen

6 de outubro de 2022

Dag Renaud, Bedankt voor je positieve woorden. Mvg, Joke - Hoofdkantoor Albert

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.