Alcatraz Hegn kan andet end at lave flotte hegn. Jeg har lige haft Alcatraz forbi, igen, denne gang for at få lavet ny terrasse og havegang, og sikke et flot resultat! Så en kæmpe tak til Arthur, Ka... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Materialer for dårlige og suspekt administration Vores hegn blev sat flot op. Efter ca. 6 måneder begyndte stolperne at vride sig. Efter henvendelse erkendte ejeren, at de skulle skiftes. Her... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har netop fået opsat et hegn og det er gået helt efter bogen. Alcatraz bedømte opgaven på baggrund af en videooptagelse af forholdene og gav et tilbud efter en snak over telefonen. På det aftalt... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kvalitets hegn til haven. Speciale i Raftehegn Pilehegn & Bræddehegn. Beregn prisen på hegn. Monteret eller som GørDetSelv.
Informações de contato
Bjergvangen 3, 3060, Espergærde, Dinamarca
- Kontakt@alcatraz.dk
- www.alcatraz.dk
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alcatraz Hegn kan andet end flotte hegn
Alcatraz Hegn kan andet end at lave flotte hegn.
Så en kæmpe tak til Arthur, Kamil og Damian, der bare knoklede på med en super kvalitet, til tiden
Flot og solidt hegn – fantastisk oplevelse fra start til slut!
Jeg har fået opsat et 55 meter langt hegn af Alcatraz, og resultatet er virkelig imponerende. Hegnet står både flot og robust, og hele processen forløb gnidningsfrit. Opgaven blev taget meget seriøst med hurtig planlægning og opstart, og jeg fik en særdeles skarp pris på arbejdet.
Arbejdet blev udført af nogle meget dygtige og professionelle tømrere, der leverede et resultat i topklasse og samtidig ryddede pænt op efter sig. Jeg er fuldt ud tilfreds med både kvaliteten og forløbet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Alcatraz – og især Kenneth – til andre, der ønsker et solidt og smukt hegn udført af folk, der går op i deres håndværk.
Jeg fik opsat hegn i min indkørsel
Jeg fik opsat hegn i min indkørsel, arbejdet blev udført til aftalte tid og resultetet var super flot.
Både Thomas og hans medarbejdere var yderst behagelige og professionelle at samarbejde med.
Jeg kan derfor varmt anbefale Alcatraz Hegn.

Meget varm anbefaling af Alcatraz
Jeg kan varmt anbefale Alcatraz.
Vi har fået nedrevet gammelt hegn og opsat raftehegn på knapt 30m.
Var i kontakt både med Kenneth og Thomas og de var begge professionelle og tydelige i kommunikationen af hvad man kan forvente. Det er vigtigt for en amatør som mig!!
Ordren blev bekræftet og eksekveret hurtigt og de startede faktisk før tid med nedrivning og opsætning og var sensitive om at vi havde en kritisk tidslinje hvor projektet skulle står færdigt.
Nedrivningen af vores eksisterende hegn med MEGET efu blev gjort hurtigt og grundigt trods opgaven var noget større end ventet.
Opsætningen af hegnet blev også gjort hurtigt og til aftalt tid og resultatet er super flot.
Så meget varm anbefaling herfra!!

Forståelig og tydelig kommunikation
Forståelig og tydelig kommunikation , omkring materiale, pris og tidshorisont
Kan til enhver tid anbefale Alcatraz
Super tilfreds med Artur og hans kollega . De var meget arbejdsomme , løsnings orienterede og professionelle .
Alt gik som det skulle:-)
Vil til enhver tid anbefale Alcatraz

Top professionelt
Top professionelt, med høj nøjagtighed og tydelig kommunikation, velfungerende og dygtige medarbejdere - jeg kan kun komme med min anbefaling, vores lejlighedsprojekt er færdigt til tiden og til den aftalte pris

Flot og proffesionelt, 10 stjerner
Ærgeiigt at man ikke kan give 10 stjerner...Vi har brugt Alcatraz til en total renovering af vores nye hus, bl.a vandskade, spartle malerarbejde og 2 nye badeværelser. I gennem hele forløbet var der god kommunikation, gode råd og det bedste var, at man hver uge fik en oversigt over de timer og materialer der var brugt. Meget betryggende og gennemskueligt. Håndværkerne kom til tiden og knoklede stort set hele dagen. Vi er så glade for det udførte arbejde og vil til hver en tid anbefale Alcatraz...

Kaotisk styring og svindel
kaotisk styring af projekt og overholder ikke aftaler, svindel med timestyring af medarbejdere, snyder med afregning for timer hvor de ikke har været på byggepladsen, dobbelt fakturer for byggematerialer, Tyveri af allerede leverede og betalte byggematerialer. Bruger kundens byggematerialer til at bygge sit eget hus. Arrogant kommunikation. Anbefaling: Tjek deres sidste 5 årsregnskab inden i bestiller Alcatraz, - interessant læsning!
Fraråder på det kraftigste at bruge Alcatraz
Materialer for dårlige og suspekt…
Materialer for dårlige og suspekt administration
Vores hegn blev sat flot op. Efter ca. 6 måneder begyndte stolperne at vride sig. Efter henvendelse erkendte ejeren, at de skulle skiftes. Herefter har vi ikke kunne få kontakt med firmaet på trods af flere henvendelser pr. Mail og telefon.
De henviser til, at ejeren vil ringe tilbage, men det sker aldrig.
Vi delte hegnet med vores nabo, der fik lavet nogle ekstra ting på sin grund. Da regningen kom, var de ekstra ting ikke udspecificeret. Når man ringede eller skrev til firmaet, kunne de - herunder ejeren Thomas - ikke engang selv forklare regningen.
Jeg vil anbefale jer at vælge et andet firma

Resposta de Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS
Super kvalitetsarbejde, høj service og levering som aftalt
Virkelig god service hele vejen. Trods sne-udfordringer dukkede de to folk op, og knoklede med at få sat hegnet op på den aftalte tid. De var super løsningsorienterede ifht. At lave pæne tilpasninger, som vi ikke selv havde tænkt igennem. Meget stor grundighed i at lægge rafterne og vælge ud, så det nu står virkelig flot og ensartet. Og så bare virkelig venlige, godt humør og super service. Stor anbefaling herfra.

Resposta de Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS
EF Strandborg i Hellerup har nu haft…
EF Strandborg i Hellerup har nu haft firmaet til opsætte hegn for os 2 gange og firmaet er hurtigt og arbejdet er perfekt.
Utrolig flot arbejde
De kom som aftalt, var hurtige, effektive og utrolig flot arbejde!
Og på trods af at deres leverandører havde leveret forkerte materialer, skred tidsplanen ikke.
Kan klart anbefales!

Smukt hegn i Bagsværd
På det aftalte tidspunkt dukkede Sebastian og Damian op - to meget flinke og pragmatiske fagfolk, som først skånsomt fjernede hæk og støbte stolper. Tre dage senere kom tilbage og satte raftehegnet - meget fint arbejde, hvor de også skød søm på mellem selve rafterne. Og ryddede pænt op efter sig.
Det er anden gang vi har brugt Alcatraz og også denne gang har vi fået et smukt, professionelt hegn til den aftalte tid og pris.
Alcatraz score her på TP virker i vores øjne derfor noget uforståelig.

Resposta de Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS
Umulig at kontakte trods klar aftale
Havde en god snak på telefonen om muligheder for 13 mtr. hegn og aftale at vi skulle FaceTime eftermiddagens efter sammen med min nabo. Der var der så ingen som tog telefonen, den blot blot afbrudt i ½ time, men jeg stod med naboen i herligt snevejr og frøs. Undskyldningen var så at der var en anden kunde. Det er sgu dårlig prioritering og behandling af potentielle kunder.
Opsætning af 22 m bræddehegn
Meget fin service og telefonisk kontakt med vejledning fra medarbejder ved bestilling af hegn. Hurtig levering/opsætning af hegnet. De to medarbejdere, der satte hegnet op, arbejdede hurtigt, effektivt og meget omhyggeligt. De arbejdede uafbrudt fra 7 morgen til 17.30, hvor hegnet var færdigmonteret. Fin oplevelse.
et firma der er værd at stole på.
jeg indhentede et tilbud fra Alcatraz, som gav en pris på indkøb af materialer og en pris på materialer med opsætning. vi valgte at få Alcatraz til at opsætte 40 m. tykke rafter med bark. de kom som aftalt, flinke folk, og rydde op efter sig hver dag, og lavede et flot stykke arbejde. jeg har lige fået regningen på det aftalte beløb, så en aftale med Alcatraz, er en aftale der holder. Henning Knuhtsen
Som man kan se, har de stadig meget travlt
Som man kan se, af mit tidligere indlæg til og om dem, så har jeg sendt som jeg er blevet bedt om, at gøre.
Men de er mere tavse end graven hos Dracula.
De har selvfølgelig travlt, så det er svært at bruge 5. min på at skrive eller ringe.
Og om et øjeblik, så er der gået 2. år og reklamationstiden er borte.
Men det er sikkert det de venter på, for så kan jeg intet gøre.
Så venligst hold jer fra dem.
Jesper Mortensen
Fensmark

Dygtige medarbjdere
Det tog lidt for langt tid før jeg fik et tilbud og en start dato.
Men arbejdet blev udført top professionelt og til tiden. Medarbejderne var meget informative undervejs og der var en god dialog.
Kan klart anbefale virksomheden.
Lars - Hillerød
Sjusk
Bestilte et pileflet hegn til vores terrasse opsat, de var godt nok længe om at komme... Du skal være klar over at de tager et hav af forbehold i deres salg & Handelsbetingelser, så du kan være helt sikker på, at de finder på et eller andet, så de kan få noget ekstra for deres arbejde (Gene timer kalder de det). Jord, sten m.m. havde de bare smidt i et bed, så havde de ødelagt en ny blomst på min terrasse, der var også savehak i en ramme, selvom de kom hurtigt igen og rettede dette, så virker det hele noget sjusket. De taler ikke dansk. Jeg skulle også selv gøre dem opmærksom på, at de havde taget betaling for en ekstra stolpe og støbesække. Man mangler forklaringer på ens spørgsmål, og får i øvrigt nogle underlige forklaringer.
Jeg kan ikke anbefale at bruge dem.

Resposta de Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.