Min søster oplevede desværre en uheldig situation, hvor hendes bil blev totalskadet, selvom værkstedet havde sagt, at hun ville få en ny bil. Det gjorde hun desværre ikke, og hendes leasingk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Anbefalingen herfra er at gå langt udenom Ayvens(ALD Carmarket) Store problemer med at holde hvad de lover. De leverede en bil, der 2 dage efter levering skulle på værksted i 3 uger! Efterfølgen... Ver mais
A empresa respondeu
Det var kun selve bilen, der ikke var forfærdelig. Vi afleverede vores bil i midten af maj 2025. 19 december (7 måneder senere) modtager vi så en slutopgørelse... aldrig mere leasing og særligt ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Ayvens er en af Danmarks største virksomheder inden for leasing af firmabiler og flådestyring. Vi tager os af alt, der har med bilflåden og den enkelte firmabil at gøre. Hos os møder du 300 dedikerede medarbejdere med et bredt kendskab til bilbranchen. Vi bestræber os på at levere service og rådgivning, der matcher dine behov bedst muligt.
Informações de contato
Helgeshøj Allé 34, 2630, Taastrup, Estados Unidos
- kundeservice.dk@ayvens.com
- www.aldautomotive.dk
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Vi opsiger kontrakten dags dato. Hold jer væk.
Min søster oplevede desværre en uheldig…
Det gjorde hun desværre ikke, og hendes leasingkontrakt blev ophævet. Dette havde intet med Ayvens at gøre, men stedet hvor hun fik sin bil lavet som desværre fik snakket lidt over sig.
Det brød en del tillid, men efter samtaler med både Jeanett og Pasoon fik både min søster og jeg mulighed for at se det positive i situationen. Jeanett formåede i går at berolige min søster, og vi er begge utroligt taknemmelige for hendes indsats.
Det er aldrig sjovt at miste en bil – især når man stadig har et år tilbage af kontrakten – men i sidste ende kan vi kun anbefale deres kundeservice.
Jeanett skal have et stort tak for den fantastiske hjælp!
Natacha og Kevin
Jeg har haft en leasingbil fra…
Jeg har haft en leasingbil fra LeasePlan, men desværre lige 6 måneder før kontraktens udløb har Ayvens opkøbt LeasePlan. Og kundeservice hos Ayvens er stor NUL. De reagerer ikke på e-mails og ringer aldrig tilbage. De fremsender en endelig faktura, som siger at købsprisen indeholder registreringsafgiften, men I virkeligheden der skulle betales afgiften. Og Ayvens blokkerer bilen hos SKAT selvom bilen blev betalt og derfor bilen ikke kunne omregistreres. Men Ayvens kunne godt gør det med 2 klik men som sagt kundeservice er null.
Absolut det værste firma
Absolut det værste firma. Det er ekstremt uprofessionelt. Orker ikke forklare hele vores forløb med dem, men for alt i verden hold jer langt væk.
Bare hold jer væk
Jeg orker slet ikke at beskrive mine sager og oplevelser med Ayvens. Men jeg kan sige, at alt hvad andre herinde skrive. Bare hold jeg væk.
Efter at tilbageleveret vores leasing…
Efter at vi har tilbageleveret vores leasing bil og ved aflevering/eftersyn hos FDM fik vi oplyst at den var meget fin, men der var en lille bule der skulle udbedres hvilket er helt ok. På opgørelsen er der så vist stenslag i forrude som jeg ikke blev vist og ikke har en chance for at kunne se på billede materiale der er medsendt som vi så oven i de 3500kr for bulen , skal vi så betale 6000kr ruden, det er helt urimeligt. Vi har leaset biler i over 10 år og har aldrig fået den behandling. Vi har igen afvist at betale for ruden og venter svar. Når det endeligt er helt opgjort skriver jeg en update. Mvh Jens
Never use this company
Never use this company! You will pay a fortune for every single little scratch when you return your car - just because they don't use a decent insurance company that could cover this (it will only cover like 10%) of the overall value. Furthermore their joint fellow company FDM will look for every single insignificant scratch so they can participate in the system.
De er ligeglade med dig, så snart du er blevet en kunde!
Ville sådan ønske jeg kunne give 0 stjerne!!
Vil advare alle om at lease igennem Ayvens!! Der er absolut INGEN hjælp at hente lige så snart der er problemer med bilen. De er virkelig hjælpsomme når de vil have dig som en kunde men det stopper brat lige så snart man skal have hjælp!
Vi har ikke haft en fungerende bil siden i oktober 2025, men vi betaler og så er de sådan set ligeglad om vi får den service vi betaler for eller ikke! Bilen(Tesla) har været på værksted i snart 2 mdr nu og der er ingen mindste vilje fra Ayvens til at engang forsøge på at hjælpe os med lånebil imens eller tilbyde en anden løsning!! 🤬🤬 vi skal selv tale med Tesla, som btw er frygtelige uhjælpsomme også og dårlige til at komme i kontakt med. De er ikke engang startet reperation på bilen og de har haft den stående så længe! (Opladningsproblemer). Vi får intet at vide om udsigt hvornår de starter, men måske slut januar står der inde i appen! Fordi hos Tesla er det svært at få fat på ægte mennesker og specielt dem stationeret i Danmark!
Alt hos begge firmaer er langt under kritik og vi vælger direkte leasing via BYD lige så snart vi slipper ud af dette bondefangeri hos Ayvens (og Tesla)!!

Resposta de Ayvens Danmark A/S
FUP FUP FUP Hold jer væk fra dette…
FUP FUP FUP Hold jer væk fra dette firma
Hold jer væk fra dette firma . Gomore leaser dig en Bil gennem ALD . ALD bliver så opkøbt af Ayvens og alt forvandles. Ayvens ber dig om at betale 20000kr for aflevering af en kinesisk bil som du leaser brugt fra start . Du modtager ikke en nylakeret bil, den har masser fejl og småskader men ALD forsikrer om at du ikke betaler for små skrammer . Jeg har billeder af når jeg modtog bilen og jeg afleverede den . Ayvens svarer hverken på mails eller telefon opkald. Stadig får du en regning på 20000kr fordi der er små ridser i vinduerne. Ikke stenslag men små ridser som ikke kan ses kun under loop . Alle andre skader har jeg billeder fra når jeg hentede bilen men det har ingen nytte . Også lakken var beskadiget af fugleklatter da jeg modtog bilen .Jeg fraråder stærkt at bruge hverken Gomore eller Ayvens . Gomore tager intet ansvar da de kun mener at de er mellem mænd. Jeg har leaset af Gomore som så har viderført leasing aftalen. Det er for dårligt og hører ingen steder hjemme. Jeg vil klage til forbrugerrådet tænk og tag denne i retten hvis det er nødvendigt.

Resposta de Ayvens Danmark A/S
Jeg vil aldrig lease en bil hos dette…
Jeg vil aldrig lease en bil hos dette selskab igen. Ved aflevering af min leasingbil er jeg blevet faktureret 14.000 kr. i skader og det er inklusiv skader som jeg har på min skadesrapport, der var på bilen da jeg fik den. Derudover er jeg blevet faktureret for skader som jeg jf. kontrakten ikke skal dække. Jeg har i over 2 måneder forsøgt at gøre opmærksom på dette, men har intet svar fået. Det eneste jeg modtager er rykkere.

Resposta de Ayvens Danmark A/S
Det var kun selve bilen, der ikke var forfærdelig
Det var kun selve bilen, der ikke var forfærdelig.
Vi afleverede vores bil i midten af maj 2025. 19 december (7 måneder senere) modtager vi så en slutopgørelse... aldrig mere leasing og særligt ikke her. Jeg fraråder dem aktivt når folk snakker om leasing.
Fantastisk bil!

Hold jer langt væk!
Har forsøgt at komme i kontakt med jer i flere måneder - det er komplet umuligt - hverken på telefon eller e-mail.
Men sende leasing-faktura på en allerede opsagt bil og en ukorrekt efteropkrævning på +20.000 på selvsamme bil, er intet problem - uagtet hvor dybt selvmodsigende det er!

Resposta de Ayvens Danmark A/S
Helt almindelig bil – helt ualmindelig regning
Min oplevelse med GoMore ved afslutning af leasingaftalen har været direkte chokerende.
Jeg modtog en slutafregning på ca. 24.000 kr, som efter min klare opfattelse er helt ude af proportioner. Skadesopgørelsen indeholdt bl.a.:
Stenslag i forruden prissat til ca. 9.500 kr
Lakskade fra fugleklatter på taget prissat til ca. 7.000 kr
En post for “utilfredsstillende reparation” på motorhjelmen – selvom bilen aldrig har været på værksted, og jeg aldrig har fået foretaget nogen reparation
Derudover var der flere andre skader med meget høje reparationspriser, som samlet gjorde slutregningen ekstrem for en helt almindelig leasingbil.
Min oplevelse er, at almindelige og forventelige brugsspor bliver prissat på et niveau, der virker helt urealistisk, og at slutafregningen først kommer længe efter aflevering, hvor man som forbruger står meget svagt.
Når man læser andres anmeldelser, virker dette desværre ikke som et enkeltstående tilfælde, men som et gentagende mønster, hvor leasingperioden virker rimelig, mens afslutningen bliver uigennemsigtig og meget dyr.
Jeg håber oprigtigt, at flere forbrugere vil stå frem og tage deres oplevelser videre – også til pressen – så der kan komme mere fokus på, hvordan disse slutafregninger foregår i praksis.
Min klare anbefaling:
GoMore kan se billigt ud at lease hos – men vær forberedt på, at afslutningen kan blive både dyr og ubehagelig.

Resposta de Ayvens Danmark A/S
Urimelig kundekommunikation og ingen dokumentation for betalingskrav
Utilstrækkelig og urimelig kundekommunikation
Har leaset en bil gennem tre år via Gomore. Det har i selve perioden fungeret rigtig godt - lige indtil man skal aflevere bilen efter endt leasing.
Det blev en bekostelig affære, da man kontraktligt bliver holdt op på enhver lille ridse og skramme bilen måtte have fået. Det har man jo så skrevet under på, så ikke så meget dér. Men forbered dig på, at du ikke får en udspecificeret faktura på reparationsomkostningerne - blot den afleveringsrapport, som udarbejdes af FDM ved aflevering som er et overslag på, hvad reparationerne vurderes til.
Om de reelt nogensinde bliver udført, eller om koster det, FDM uvildigt vurderer de bør, får du aldrig dokumentation for. Du skal bare betale i blinde og stole på, at pengene(i vores tilfælde 20.000 DKK) bruges på det formål, de siger, de gør.
Gomore overlader al kommunikation til deres samarbejdspart, Ayvens, der ejer de biler, der leases ud. Og de er totalt umulige og uigennemsigtige i deres kommunikation; sender uspecificerede regninger, uden forklaring. Opkræver penge inden betalingsfrist er nået - via sms(?!) Fuldstændigt utilstedeligt og urovækkende. Har meget lang svar tid og vender tilbage med meget ufuldstændige svar fra forskellige afsendere.
Så: Jeg leaser ikke der igen og lader mig ikke lokke af Gomores brandimage som venlige, samarbejdende og hjælpsomme, for i leasing sammenhæng er de alligevel reduceret til et ligegyldigt led uden mandat og hjemmel, der tillader deres kunder behandles dårligt af deres samarbejdspartner Ayvens.

Resposta de Ayvens Danmark A/S
Jeg har haft det mest kaotiske og…
Jeg har haft det mest kaotiske og udmattende forløb med Ayvens, jeg nogensinde har oplevet med et selskab. Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det.
Vi leasede en bil via GoMore/Ayvens for 5 år siden. Da bilen blev afleveret i april, blev der konstateret en masse skader, som vi ikke var enige i – og Ayvens kunne ikke engang finde skadesrapporten fra da vi overtog bilen. Altså: de vil have penge for skader, de ikke kan dokumentere, hvornår er opstået. Alligevel fik vi hverken en ordentlig skadesopgørelse eller slutregning, som vi kunne forholde os til.
Herefter fulgte måneder, hvor vi ringede og ringede og ringede.
Min ekskæreste og jeg har tilsammen ringet et sted mellem 15–20 gange (formentlig flere), og hver gang var forløbet det samme:
• vente i kø
• blive stillet om til en ny afdeling
• forklare hele sagen forfra
• få at vide, at “en kollega” eller “en anden afdeling” ville ringe tilbage
• ingen ringer tilbage
Så ringer man igen, får en ny person, der ingenting ved, og det hele starter forfra. Ingen tog ansvar, ingen samlede sagen op, og imens skete der intet fra deres side.
Da der endelig kom en faktura i september, lød den på ca. 22.500 kr. – uden ordentlig udspecificering og uden at give mening i forhold til de skader, vi havde fået gennemgået. Vi kontaktede dem igen og kæmpede os frem til en medarbejder, der faktisk kiggede på sagen. Han erkendte, at fakturaen var forkert, og at det korrekte beløb efter deres egne beregninger var ca. 6.800 kr.
Man skulle tro, at sagen så kom på ret kurs. Men nej.
Vi får ikke en ny, tydelig faktura på 6.800 kr. med forklaring. Vi får i stedet:
• Rykkere på det forkerte beløb (ca. 22.500 kr.), som deres egne medarbejdere allerede har skrevet sort på hvidt er forkert.
• En rodet kreditnota og et kontoudtog, hvor man nærmest selv skal sidde med lommeregner og gætterier for at regne ud, hvad de nu mener, vi skal betale.
• Ingen samlet respons på vores klage, ingen underskrevet løsning, ingen ordentlig undskyldning for forløbet.
Først efter vi ultimativt skriver til dem, at vi betragter deres krav som bortfaldet, hvis de ikke får styr på det inden 14 dage, begynder der at komme noget – men stadig halvvejs, uigennemsigtigt og uden at nogen ærligt siger:
“Det her har vi håndteret helt skævt – nu rydder vi op og gør det ordentligt.”
Jeg har nu brugt timevis i telefonen og på mails. Man bliver kastet rundt mellem medarbejdere, der tydeligvis ikke taler sammen, og man kan tydeligt mærke, at ingen rigtig vil tage bolden og ansvaret.
Helt igennem frygtelig oplevelse.

Helt igennem en dårlig oplevelse
Helt igennem en dårlig oplevelse
Hvordan kan dette firma eksistere
Hvordan kan dette firma eksistere? Jeg har i flere måneder forsøgt at få fat i chargingkort fra dette firma, som er en del af lejekontrakten. Efter mere end 20 anmodninger har jeg stadig ikke haft held.

Resposta de Ayvens Danmark A/S
Værste leasingselskab til dato!
Værste leasingselskab til dato!
Normalt plejer jeg aldrig at kritisere et andet leasingselskab, men det her er en kæmpe joke. Helt utroligt, at man kan ringe ind af flere omgange efter lang ventetid i telefon-kø for at rykke dem for tilbagebetalingen af den kreditnota som de har sendt ud. Ingen respons på de mails man sender dem.
Medarbejderne virker total useriøse når man ringer ind. De lover mere end de kan holde. Ingen tager noget ansvar. I øvrigt frækt at opkræve en ekstra leasingydelse for at "opgøre" evt. skader mv. for så aldrig at svare retur.
Hold jer langt væk og betal hellere 1.000 kr. mere om måneden et andet sted, hvor tingene fungerer som det skal.

Resposta de Ayvens Danmark A/S
Har Ikke fået overskydende penge retur
Vi har haft en leasing hos Ayvens, det var en go oplevelse,.
Men da vi opsiger vores aftale skal vi så betale en ekstra måned, de skriver så at det er for at dække eventuelle udgifter, det accepterer jeg og betaler.
Også har jeg ikke hørt fra dem siden
Mega dårligt stil.

Dårlig service
Jeg blev 14-10 påkørt af en bil der var leaset hos Ayvens. De gør ikke noget ved sagen og bliver ved med at komme med søforklaringer for hvorfor jeg ikke har hørt fra dem. Al dokumentation er fremsendt flere gange, men alligevel beder de om den igen hver gang jeg kontakter dem. Der er ikke styr på en skid i det firma og ved deres samarbejdspartnere.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.