Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste oplevelse til dato! Vores egen læge er på ferie hvor Alle lægen varetager deres patienter. Jeg står med en lille pige på 2,5 år, der har udslæt på hele kroppen, ligger og skriger om natt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Generelle oplevelser på stue etagen ifm. bl.a. blodprøver. Uprofessionelt og bare slet ikke rart - har været der mange gange og aldrig haft en god oplevelse, hvorfor jeg også skifter læge. Har sågar... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig skrap og sur receptionist som ikke tager patienterne seriøst. Det virker som om det er en ulejlighed at man ringer. Er det ikke hendes job som receptionist?? I sidste ende var det der fik m... Ver mais

2,4

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lægehus mener, at mandlige medarbejder skal kigge på muslimske kvinders bare overkrop

Jeg, muslimsk kvinde og forrige offer for overfald, var til læge, hvor jeg skulle tappe blod, hvor en mandlig medarbejder bankede på og kom ind uden min tilladelse eller havde lov til at reagere, hvor jeg kun var iført bh på overkroppen. Da han var smuttet, fortalte jeg den kvindelige klinikassistent at det ikke var i orden at hun lod en mand (læge studerende) komme ind, hvor hun argumenterede for at "Det er normalt", og "Det er en læges job". Jeg kaldte hende inkompetent og uprofessionel, derved bliver jeg bedt om at "tale ordentligt", selvom at jeg ikke bandede til hende. Efter det, fik jeg skrevet en anmeldelse, som de nu har fjernet og har givet mig forbud om at skrive flere anmeldelser på min oprindelige bruger.

Siden da, har jeg været til samtale med to af hendes kollegaer (kvindelige sygeplejerske og mandlig overlæge), hvor jeg havde håbet på at de ville havde forståelse for min personlige oplevelse, som patient. Desværre, så var det en "samtale", hvor det var to mod en og følger, "os mod dem" mentaliteten. Deres fokus var mere hvordan deres kollega føler efter situationen og hvad hun går igennem, frem for at prioritere patientens oplevelse. De victim-blamed mig ved at spørge om jeg havde gjort eller sagt noget før jeg kun sad i bh. Overlægen begynder at tale om den originale læge assistents "private personlighed" hvilket ikke burde have indflydelse på hendes arbejde eller hvordan hun behandler patienter, og han bruger det argument for at få det til at lyde som om, at hun har ret og jeg tog fejl. Samtidig med, at hun godt må forsvar sig selv, men det må jeg ikke. De kræver, at jeg skal opføre mig professionelt, på trods af at det ikke var mit arbejde at jeg var på.

Hvis I er ukomfortable med at vise visse dele af jeres kroppe, så skal I komme langt væk fra den klinik, da I kan risikere, at der er andre der kommer og kigger. Derudover, så bliver I også skånet for en lang, kedelig og nytteløst samtale. Og desuden, så bliver jeg oprigtigt bekymret for sårbare mennesker som mig, der for første gang opsøger hjælp og ender i deres hænder. Jeg følte som om at jeg var i mit eget hjem, hvor det er mig der får skylden.

Jeg har besluttet mig til allersidst, at jeg får mig en ny læge, fordi Alle Laegerne ser ikke deres patienter som mennesker, og decideret dehumaniser dem. For i deres øjne, var jeg bare en blodpose. Det er ikke så underligt, at deres vurderinger på Google er 2.2/5.

25 de novembro de 2024

Midtbylægerne Vejle

Midtbylægerne Vejle: De er uansvarlige. De lytter ikke til dig som patient. Jeg er oprigtigt bekymret for sårbare mennesker, der for første gang opsøger hjælp og ender i deres hænder. Skiftede læge med det samme.

15 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg vidste ikke at Allé Laegerne gik…

Jeg vidste ikke at Allé Laegerne gik ind for at blotte sine patienter.

Jeg var til lægen d. 8 oktober klokken 14:00 for at få taget blodprøver, hvor jeg skulle tage min skjorte af, da jeg ikke kunne folde min ærme op, så man kunne se min overkrop. En medicinstuderende ved navn Silas kom ind i lokalet uden min tilladelse for at hente noget, jeg skulle dække mine bryster til, fordi jeg ikke følte mig komfortabelt at en medarbejder kom ind i lokalet uden min tilladelse, hvor klinikassistenten Anne (høj dame med lyst/brunt hår og fuld dækket make up) der tog blodprøver lod ham komme ind. Efter jeg var færdig og tog mit tøj på, skældte jeg hende ud og fortalte hende at det ikke er i orden at hun bare lader sin kollegaer komme ind og ud når det passer dem i betragtning af når der er en patient til stede, især hvis man ikke har tøj på. Hun lavede undskyldninger, fordi det var en "læges job". Hun fortsatte med at gaslight, downplay situationen og bad mig om at "snakke ordentligt" til hende - jeg bad hende at tage sig sammen og være mere kompetent med sit arbejde. Man burde aldrig blotte sine patienter, da man aldrig ved hvad andre har været udsat for, men det er hun pænt ligeglad med åbenbart hmmmm.....

.....Er det fordi hun altid viser patter til fremmede, at hun mener at alle andre kvinder skal være komfortabelt med det?

8 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Læge Emilie Toft & personalet hos…

Læge Emilie Toft & personalet hos Allelægerne står for en høj lægefaglig dedikation og kvalitet, og jeg kan som patient på 4. år give dig, som læser følgende Feedback:
- Allelægerne mestre symptombilledet
- og stiller relevante diagnoser
- tilbyder professionelle etiske løsninger
- stor Know-how på moderne medicin
- forstår senior-patientens behov
- manden/kvindens individualitet
Og man går bare glad & tilfreds fra en konsultation med læge Emilie Toft...❤️

28 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kæreste nægtet at blive set trods vedvarende blødninger.

Min kæreste blev gentagne gange nægtet at blive tilset, selvom hun oplevede vedvarende blødninger efter en spontan abort i uge 11. Den eneste besked, hun modtog fra lægehuset, var: "Det virker nu meget fredeligt." Efterfølgende har alle de medicinske fagpersoner, vi har talt med, understreget, at proceduren i sådanne tilfælde er, at man bør blive undersøgt.

Hvis voldsomme smerter og blødninger hos en ung kvinde ikke er nok til at få adgang til en lægekonsultation, kan jeg ikke se, hvad der ellers skulle være. Hun kontaktede lægen tre gange, men svaret var hver gang blot: "Hvis det bliver ved, så ring igen." Det gjorde hun naturligvis, men uden at få den nødvendige hjælp. Hun var til sidst nødsaget til at opsøge en privat jordemoder for at blive undersøgt.

Jeg kan på ingen måde anbefale dette lægehus. Behandlingen var usympatisk, og manglen på omsorg er noget, vi sjældent har oplevet.

18 de outubro de 2024

Jeg har haft Allé lægerne nu i 9 år

Jeg har haft Allé lægerne nu i 9 år. Er altid blevet lyttet til og taget seriøst. Nemt, at komme i kontakt med både på telefon og på mail. Alle er søde og venlige, både sekretærer, sygeplejersker, læger og de unge som tar blodprøver. Jeg får altid den hjælp og vejledning, som jeg har brug for. Lise Overgaard

25 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid haft en god oplevelse og er…

Altid haft en god oplevelse og er blevet taget seriøst af både læger og sekretærer.
Der er altid tider at få, herunder akutte tider. Alle er søde og imødekommende.
De tilbyder mange forskellige behandlinger feks psykiatrisk sygeplejerske, fys, psykiater mm.
Vil klart anbefale dette lægehus.

15 de abril de 2024

Har ikke oplevet bedre

Har aldrig haft et bedre lægehus end her. Lægerne anklager ikke en for at overdrive, man bliver taget alvorligt. Man bliver sendt til sygehus og får taget MR/CT/Ultralyd etc. før fysisk diagnose, som det skal være. Det er dejligt med et lægehus, som har kompetente ansatte med års erfaring i psykiatrien og derfor kender systemet.
Husk forresten det ofte kun er utilfredse patienter, som rater lægehuse. (Derfor lægehuse har få stjerne)

8 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg får altid en topprofessionel…

Jeg får altid en topprofessionel behandling hos Alle' Lægerne.
Et effektivt lægehus der har uddelegeret en masse rutine opgaver til lægestuderende og sygeplejesker så lægerne faktisk har tid til det læger er bedst til: diagnosticering og behandlingsplanlægning. Det betyder så også at lægerne ikke er udkørte af rutineopgaver som man ser i andre klinikker. Stort plus som patient.

4 de abril de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Allé Lægerne er IKKE alles Lægehus!!!

OBS: Allé Lægerne er IKKE alles Lægehus. Alle de anmeldelser som er sure på alles Lægehus burde tjekke stedet først. Så meget sagt så er jeg tidligere patient hos Allé Lægerne hvor jeg har oplevet lange ventetider og i et eksempel en fejldiagnose som gav mig en længere sygeperiode. Jeg har også haft gode oplevelser med lægerne - især nogle af de yngre og nogle som er stoppet nu - derfor tre stjerner

5 de março de 2024

Meld jer ud!

Hvis i er medlem her! Så skylder i sgu Danmark at melde jer ud! Kæft det er svinder! De snyder staten for penge! Ergo i betaler skat også lige lidt ekstra for ydelser de ikke laver!

7 de outubro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Telefontid er uendelig lang.

Har været nød til at skifte til et nyt lægehus, da lægerne nygårdsvej lukkede efter mange år. Når man idag ringer for at bestille en tid, kan man sagtens komme til at vente i køen i mindst en halv time hos Alles lægehus i Esbjerg. Det er langtfra i orden. Så må de ansætte nogle flere til at tage telefonen. Lægerne/personalet virker dygtige nok men ventetiden er alt for langt.

29 de janeiro de 2024

Frygteligt sted!

Frygteligt sted!

Helt forfærdeligt lægehus - inkompetente medarbejdere og hjerteløse mennesker. Jeg har aldrig haft en god oplevelse der.

8 de fevereiro de 2024

Pengemaskine og skræmmehistorier

Jeg skulle til lægen og have vacciner i forbindelse med en udlandstur til Sydafrika med studiet, jeg havde på forhånd tjekket op på alt omkring vacciner (og drøftet alt med vores vejleder) og vidste at jeg manglede stivkrampe og rabies.
Så snart jeg nævnte udlandstur blev jeg informeret om at gul feber-vaccinen var livsnødvendig. Lægen fortalte en historie om en kvinde hun havde haft inde på klinikken, som var blevet afvist ved Sydafrikas grænser pga manglende gul feber-vaccine.
Hun henviste til en hjemmeside hvor der stod at gul feber-vaccinen var nødvendig - men undlod lige at fortælle at vaccinen KUN var nødvendig hvis man kommer fra et land med gul feber - hvilket jeg jo ikke gør.
Jeg gik ud i venteværelset og gik ind på selv samme hjemmeside og læste alt der stod, og konfronterede derefter lægen.
Jeg blev derefter mødt med en løgn om at hun blot havde anbefalet vaccinen og at jeg måtte have misforstået hende - så jeg fortalte hendes historie om den afviste kvinde tilbage til lægen, og med det samme så skiftede tonen og jeg skulle selvfølelig ikke betale for vaccinen.

Fuldstændig absurd at finde på en skræmmehistorie for at presse unødvendige vacciner ned over hovedet på en klient - som jo er i god tro og stoler på sin læge.

9 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Registreret forkert oplysninger til en prøve

Desværre var min seneste oplevelse på Allelægerne skuffende. Sygeplejersken registrerede mine oplysninger forkert inden en prøve, og nævnte ikke engang oplysningerne i forbindelse med prøven. Derudover var receptionisten uhøflig og tillod mig ikke at udtrykke mine bekymringer fuldt ud, og jeg kunne ikke få fat i sygeplejersken for at drøfte min prøvesvar. Jeg har allerede betalt for at skifte min læge efter denne oplevelse. Jeg håber, at klinikken tager skridt til at forbedre deres kommunikation med patienter i fremtiden.

11 de dezembro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais