Goede service en nette levering
Goede service en nette levering!
Inmiddels voor de tweede keer dakdragers gekocht (Andre auto, andere bevestigingen nodig).
Zelf een foutje gemaakt bij het bestellen, daarna super opgelost door het bedrijf.
Alleskanmee is dé specialist in dakdragers en dakkoffers van het merk Thule, Farad, Hapro en veel meer. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren, vaak al de volgende dag. Als officiële importeur voor de Benelux bieden we complete sets dakdragers, passend voor vrijwel elk automerk en -model. Met ons uitgebreide assortiment dakkoffers, trekhaakkoffers, hondenrekken, fietsendragers en meer vinden we altijd een geschikte oplossing. Onze technische klantenservice staat klaar om je te adviseren en eventuele vragen te beantwoorden, zodat je verzekerd bent van de juiste keuze voor jouw auto.
Kasteleinenkampweg 10, 5222AX, 's-Hertogenbosch, Holanda
Goede service en nette levering!
Had per abuis een dubbele bestelling geplaatst. Fantastisch opgelost door de klantenservice, 1 telefoontje met een vriendelijke medewerkster en het was geregeld, incl. terstond terugboeking dubbele betaling.
Ben zeer tevreden (ook over de geleverde sneeuwsokken) en ik raad de webshop van harte aan.

Resposta da Alleskanmee.nl
Langs gegaan bij de shop om een dakkoffer en dakdragers te kopen. Ze namen de tijd om me te informeren terwijl het best druk was. Ook geholpen om ter plekke alles te monteren. Na de vakantie was er onderdeel kapot na een email gestuurd te hebben binnen 30 min een reactie dat de onderdelen kosteloos opgestuurd worden.

Resposta da Alleskanmee.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.