Fantastisk køreskole! Bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Jeg havde en rigtig god kørelærer. Han var meget fleksibel, og der var aldrig nogen ‘dumme spørgsmål’. Jeg har været rigtig gla... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I enjoyed my lessons with Alliance, the theory was clear and all of the instructors were friendly and approachable. My direct teacher was Abbas and he was great. I was nervous about being behind the w... Ver mais
Quite difficult to find a driving school that offers lessons in English, Alliance does it. The app is also very helpful to keep track of all the lessons. Abbas was very good and patient when I cam... Ver mais
Min kørelærer Turan var helt fantastisk. Jeg lider af præstationsangst, og han greb mig hele vejen. Super god til at mærke, hvordan hans respektive elever bedst modtager informationer, formår pædagog... Ver mais
Detalhes da empresa
Rødovre
Søborg
Valby
Østerbro.
Du kan som elev frit tage undervisning på alle køreskolens afdelinger med vores smarte køreskole app. Dermed får du fleksibilitet og bestemmer også selv tempoet for hvor hurtigt det skal gå.
Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion, som vi afholder hver uge på alle køreskolens afdelinger og hør mere. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, mød blot op.
Informações de contato
Åboulevard 39, 1960, Frederiksberg C, Dinamarca
- info@alliance-trafikskole.dk
- www.alliance-trafikskole.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God køreskole!🙌🏻
Kørekort på 3 uger med Rehas
Kørekort på 3 uger med Rehas
Legendarisk kørelærer alle min venner har bestået her. Hård disiplin og millitær træning. Han sørger for man kan hører hans stemme i hovedet under prøven og består 🦾😂🪖🎖️🦁
Bedste trafikskole bedste kørelærer…
Bedste trafikskole bedste kørelærer REHAS!!!
Jeg havde fornøjelsen af at få Ibrahim…
Jeg havde fornøjelsen af at få Ibrahim fra Østerbro som min kørelærer og det kunne ikke have gået bedre. Både teori og køreprøve bestået i første forsøg uden problemer. Kan klart anbefale Ibrahim til alle der gerne vil bestå hurtigt og nemt!
I did my driving licence in Denmark…
I did my driving licence in Denmark with Waheed. It was a great experience, I will reccomend!
Rehas og Berzan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En rigtig god køreskole, hvor jeg har taget både bil- og motorcykelkørekort. Rehas er en fantastisk kørelærer, og Berzan er uden tvivl også en fremragende MC-kørelærer. Begge er dygtige, tålmodige og engagerede. Kan varmt anbefales! 👍🏻✅
Super professionelle!
Stor tak til Alliance Trafikskole i Ishøj og min kørelærer Berzan for hjælpen med at generhverve mit kørekort. Super god undervisning, fleksible tider og en kørelærer, der virkelig formår at skabe ro og selvtillid bag rattet. Hele forløbet kørte bare. Kan klart anbefales!
Kørelærer Berzan
Jeg har generhvervet af kørekort hos Alliance Trafikskole, og hele forløbet var både hurtigt, professionelt og velorganiseret.
En særlig tak til Berzan, som virkelig tog sig tid til eleverne. Han er en dygtig og engageret kørelærer, der ved præcis, hvordan man lærer fra sig og hjælper sine elever med at bestå. Hans rolige tilgang og gode undervisning gjorde hele forskellen.
Jeg kan varmt anbefale Alliance Trafikskole til alle, der ønsker et professionelt og trygt forløb frem mod kørekortet.
Tusind tak for hjælpen!
Generhvervelse
Utroligt fed skole, jeg skulle generhverve og Berzan hjalp mig personligt igennem hele processen med den bedste service!
Kan med et varmt hjerte anbefale denne trafikskole til enhver!
Berzan varmeste kørelærer 😎
Generhvervelsen på ingen tid igennem Berzan på ingen tid 💪🏻
Den bedste kørelærer Rehas
Den bedste kørelærer Rehas
bestod alt på første gang. Vil anbefale alle skolen. Virkelig god service 🤩
Kanon god
Kanon god, kørelære.
Kørelære Rehas, er meget behjælpelig.
Jeg kørte med kørelærer Mumi
Jeg kørte med kørelærer Mumi. Alt i alt var Mumi og Alliance gode til at give en overblik over forløbet og få en igennem hurtigt. Jeg var lyn-elev og fik derfor lavet et skema til mig med teori og køretimer, hvor det bare skulle gå hurtigt. Jeg bestod begge prøver første gang, hvori jeg fik 1 fejl til teori prøven. Der må man pege på køreskolen og sige de gjorde et godt job! Vil helt klart anbefale alliance køreskole
Bestod første gang
Bestod første gang, kan klart anbefale Ibrahim Østerbro. Uden ham havde jeg ikke bestået.
Tak for den gode oplæring Mumi :)
Tak for den gode oplæring Mumi :)
Super fint forløb 😊👍
Super fint forløb 😊👍
Rehas er meget flink og sød
Mustafa Dogu Kara Ⓜ️🅰️
Mustafa Dogu Kara Ⓜ️🅰️
Var mega tålmodig kørelærer og ved lige hvad der skal til for eleverne. Endte med at tage kørekort i førte hug.
Mega god køreskole
Mega god køreskole, med gode teoritimer og vildt gode køretimer. Havde en super god oplevelse med min kørelærer Ømer mor. Kan helt klart anbefales at tage kørekort i alliance
Bedste kørelærer nogensinde
Bedste kørelærer nogensinde. Har haft den beste oplevelse med min kørelærer Hasnain alle i min vennekreds har kørt med ham!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.