ALLSAFE - Enschede Avaliações 28

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veilingstraat 7, 7545 LZ Enschede, Boswinkel - Stadsveld, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aardige personeel en ik werd altijd snel & goed geholpen, alles zag er netjes uit, ik ben zeer tevreden. Als ik ooit weer een unit nodig heb kom ik zeker hier terug

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel telefonisch kunnen spreken van medewerker. Op mijn vraag een spoedig antwoord ontvangen en mijn verzoek gehonoreerd. Vraag is dus correct afgehandeld. 👍

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Depósito
  2. Loja de embalagens para mudanças

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

Sterke aanrader

17 de fevereiro de 2026

Beste mevrouw Sloot,

Zeer goede verhuishulp (Robert) van Allsafe

De medewerker (Robert) van Allsafe liep eerst door het huis om alles goed te inventariseren. Hierbij gaf hij al meteen goede tips om de zaken zo passend mogelijk in de bus te laden. Hij dacht goed mee en in precies 2 ritjes (zoals hij had voorspelt) was alles over. Ook bij de unit pakte hij alles zo functioneel mogelijk in. Daarbij gaf hij zelfs nog aan dat ik evt. een kleinere maat unit zou kunnen nemen. Mooi advies waarbij ik zelf toch de keuze maakte om deze maat unit aan te houden. Fijn dat er wordt meegedacht! Ik ben zeer tevreden en zal Robert zeker weer inschakelen wanneer de opgeslagen spullen een nieuwe plek krijgen. Absoluut een aanrader!!

21 de fevereiro de 2026

Beste Isabella,

Hartelijk dank voor je positieve review en complimenten over mijn collega ALLSAFE Enschede!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Prima contact

Prima contact, snel geholpen. Vriendelijk personeel.

8 de fevereiro de 2026

Beste Marieke,

Met vriendelijke groet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel telefonisch kunnen spreken van medewerker All Safe…

8 de fevereiro de 2026

Beste mevrouw Hetty,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Enschede!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Zeer toegankelijk

Zeer toegankelijk, kwamen er achter dat er een grotere ruimte moest komen, geen probleem,tot nu toe zeer tevreden

1 de fevereiro de 2026

Beste mevrouw Brinkman,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chagrijnig personeel

Op zich niks mis met de ruimtes die te huur zijn, maar op personeels gebied valt er in Enschede in ieder geval heel wat te verbeteren. Wat een chagrijnige, arrogante tantes staan daar achter de balie dan.
Ik ging per ongeluk door een "gewone deur" (wat dus een branddeur blijkt te zijn ,die overigens niet op slot zat en dus gewoon met een simpele bediening van de deurkruk te openen was) Deze deur bevindt zich strak naast de roldeur alwaar je wel gewoon naar buiten mag/kan.
Bij het openen van die "gewone" deur ging er door heel het pand het alarm af. Ik stond nog niet buiten of ik werd door een medewerkster gesommeerd om mee te lopen naar de balie om mij daar te melden. Daar wordt ik op zeer chagrijnige en klantontvriendelijke manier toe gesproken dat er kosten (€90,-) aan verbonden zijn omdat er een melding naar de alarmcentrale gaat. Dit begrijp ik.
Vervolgens zeg ik tegen deze ...medewerkster dat die deur niet op slot zat en dat die op slot hoort te zitten (middels een draaiknop onder de klink) Vervolgens wordt er door haar beweert dat die deur altijd op slot hoort te zitten en nu dus ook op slot zat. Dus ik wordt ook nog even voor leugenaar uitgemaakt!
Ik heb die €90,- betaald en zeg binnenkort de gehuurde ruimte op.
Bij het afsluiten van het huurcontract (klein jaar geleden) vondt ik het (zelfde) personeel ook al kortaf en chagrijnig. Bij het filiaal in Enschede wordt je in ieder geval niet met een glimlach geholpen, dat staat wel vast.

20 de janeiro de 2026

Beste Bjorn,

Bedankt voor het delen van je ervaring bij ALLSAFE Enschede. Het alarm is afgegaan door het openen van een duidelijk gemarkeerde nooddeur. Op de deur staat vermeld dat het om een nooddeur gaat en dat onjuist gebruik leidt tot een boete, inclusief het bijbehorende bedrag. Daarnaast waren er meerdere reguliere uitgangen beschikbaar, waardoor er in dit geval geen sprake was van een noodsituatie.

Onze collega’s hebben gehandeld volgens de geldende regels en hebben deze ook zo duidelijk mogelijk toegelicht. Zij hebben hierbij niet de intentie gehad om onvriendelijk over te komen. Mocht dit toch zo zijn ervaren, dan betreuren wij dat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima opslagruimte voor een prima…

Prima opslagruimte voor een prima prijs. Goed toegankelijk, ruime openingstijden.
Ben tevreden

6 de junho de 2025

Beste Mark,

Maandelijks opzegbaar

Wegens een miscommunicatie wouden we ons jaar-abonnement waarvan wij dachten dat het een maandelijks opzegbaar abonnement was opzeggen. Dit is netjes opgelost door de baliemedewerkers, bedankt Cupra van de locatie in Enschede!

22 de dezembro de 2025

Beste Joel,

Fijn om te horen dat de situatie rondom de miscommunicatie naar tevredenheid is opgelost door onze collega's in Enschede. Bedankt voor de feedback!

Joris

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, en altijd behulpzaam.

17 de dezembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed meedenken met de klant en…

Goed meedenken met de klant en vriendelijk personeel

29 de novembro de 2025

Beste Hans,

Prima geholpen en geïnformeerd

Prima geholpen en geïnformeerd

27 de novembro de 2025

Beste heer/mevrouw Smienk,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg fijne service en altijd netjes.

Erg fijne service en altijd netjes.

4 de novembro de 2025

Beste Raymond,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They took advantage of me

They overcharged for my storage, promised me a bigger one and didn't give it to me in the end. The started my contract earlier to charge me more telling me it was the same price. Finally I sign the papers and they have not given me the password to enter the storage unit by car, so I haven’t been able to store my stuff. I felt a lot of impotence, but since I don’t speak dutch it has been very hard to argue.

22 de outubro de 2025

Hi mister Navarro,

We’re very sorry to hear about your experience, that must have been very frustrating.
Could you please send us an email with the details of the situation at klantenservice@allsafe.nl?

Our customer service team will make sure your case is then reviewed and handled as soon as possible.

Kind regards,

Eerlijke en snelle service

Eerlijke en snelle service

20 de outubro de 2025

Beste Marc,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We werden goed te woord gestaan

We werden goed te woord gestaan. De eerste twee uur een gratis nieuwe bus is ook prima. Het enige minpunt was dat de lage huur per maand die op de site vermeld werd afhankelijk bleek van plaats in NL en de plaats in de bergruimte daar. Was(is) daarmee flink duurder dan verwacht. Maar ja we hadden opslag nodig...

8 de outubro de 2025

Beste Marleen,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Enschede.

Dat is correct! De prijs is afhankelijk van de vestiging (locatiegebonden) en de bereikbaarheid. Bedankt voor de feedback.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Personeel is vriendelijk maar…

Personeel is vriendelijk maar terugbellen is niet de sterkste kant van Allsafe. Het kan in Enschede binnen knap druk zijn en chaos ontstaan omdat er teveel auto's naar binnen rijden. Binnen is het netjes en schoon en goed verlicht. Liften werken goed. Helaas werkt de touchscreen van de poort om het terrein te verlaten niet goed.

26 de setembro de 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je feedback over ALLSAFE Enschede. Vervelend om te lezen dat het soms druk kan zijn en dat het touchscreen niet naar behoren werkt. De opmerking over het touchscreen zal ik doorgeven aan mijn collega om op te pakken.

Marieke

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.