ALLSAFE - Ridderkerk Avaliações 18

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Schaapherderweg 1-B, 2988 CK Ridderkerk, Zuid-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over mijn huurperiode bij Allsafe opslagboxen. De medewerkers zijn behulpzaam en denken mee met de mogelijkheden. Ik heb een deel van mijn inboedel opgeslagen i.v.m. verhuizen Bin... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Depósito
  2. Loja de embalagens para mudanças

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

18 avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eerst getracht ruimte in Dordrecht te…

Eerst getracht ruimte in Dordrecht te huren. Was in april nog niet open en dus in Ridderkerk terecht gekomen. Duidelijke uitleg en goede begeleiding. Huur tot half mei dus nog even atwachten of eea tot 5 sterren lijdt.

3 de abril de 2026

Beste heer/mevrouw Brouwer,

Hartelijk dank voor je positieve review!
Een fijne huurperiode gewenst bij ons in Ridderkerk.

Blij mee.

Goede uitleg door vriendelijk en behulpzaam personeel. Zijn er blij mee.

30 de março de 2026

Beste Bas,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke en goede service, mooie opslagruimtes

Rondleiding afgesproken in Ridderkerk. Zeer vriendelijke ontvangst en na enkele vragen was duidelijk welke maat opslag wat voor ons zou zijn. Marijn liet deze zien en legde alles duidelijk uit en snel was er beslist. Na papierwerk de verdere uitleg over de toegang etc. Alles verliep heel soepel en snel en vriendelijk. Mooie opslag ruimtes! Goed geregeld!

4 de abril de 2026

Beste Monique,

Hartelijk dank voor je positieve review en complimenten!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent.

Klant vriendelijke medewerkers;

Snel, klantvriendelijk!

27 de fevereiro de 2026

Beste heer Van Wijtvliet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positieve ervaring huren opslagruimte!

Binnen één dag kon ik mijn opslag naar een kleinere box verhuizen. De ruimtes zijn goed bereikbaar en het uit- en inladen is overdekt mogelijk.

23 de fevereiro de 2026

Beste Iris,

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend

26 de janeiro de 2026

Beste mevrouw Deijkers,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Ridderkerk.

Louisa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen bij zoek naar opslag of met vragen. Gebouw is schoon. Makkelijk bereikbaar.

2 de janeiro de 2026

Beste Hans,
Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Ridderkerk.
Louisa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede voorziening en service.

Goede voorziening en service.

12 de dezembro de 2025

Beste Jan,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Ridderkerk!
Fijn dat je tevreden bent met onze service en voorzieningen.

Prima opslaglocatie

Makkelijke toegang en goede openingstijden. Goed geholpen door René (vestiging Rotterdam Ijsselmonde - Ridderkerk).

25 de novembro de 2025

Beste Mike,

Bedankt voor je complimenten en positieve review!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uiteindelijk afgehandeld maar word er niet vrolijk van

Niet te bereiken, uiteindelijk na de review (neem ik aan) contact gehad en alles spoedig afgehandeld maar nu voor de borg nog 4 tot 6 weken wachten op je geld wat ik ook belachelijk lang vind, aangezien ze wel incasseren op iets over de helft van de maand voor de nieuwe maand (heel vroeg van tevoren dus) en nu zo lang om terug te betalen ik word er niet vrolijk van.

24 de outubro de 2025

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat de terugbetaling van de borg langer duurt dan verwacht. We zijn blij dat de situatie inmiddels is afgehandeld en waarderen je geduld in het proces. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we uiteraard graag voor je klaar.

Joris

Geweldig

We zijn heel goed geholpen door Gurcan en daaruit onze keuze gemaakt om voor Allsafe te kiezen.

7 de novembro de 2025

Beste heer/mevrouw Akova,

Bedankt voor je positieve review over mijn collega van ALLSAFE Ridderkerk!

Marieke

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.