Vanaf de eerste keer dat we er waren tot het laatste contact zijn we helder, duidelijk en goed geholpen. We hadden de opslag slechts een paar weken nodig en de optie-weekhuur paste hier ook goed bi... Ver mais
Afgelopen jaar een box gehuurd bij ALLSAFE Zoetermeer. Redelijke deal waarbij we het laatste half jaar X per maand betalen en eerste half jaar niets (behalve verplichte verzekering). Na half jaar niet... Ver mais
Hele mooie opslag, zeer netjes en heel erg vriendelijk personeel
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Edisonstraat 125, 2723 RT, Zoetermeer, Zuid-Holland, Holanda
Hele mooie opslag, zeer netjes en heel erg vriendelijk personeel

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
We hadden de opslag slechts een paar weken nodig en de optie-weekhuur paste hier ook goed bij.
Er werd met ons meegedacht als er spullen werd gebracht en elke keer was het personeel even vriendelijk en behulpzaam.
Dikke 10 van ons.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Het snappen hoe de toegangscode werkt is wel een dingetje. Je hebt hem wel 3 keer nodig om binnen te komen. Anders dan dat: Prachtige ruimte!

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Schoon, licht, veilig, goede entree voorzieningen, verpakkingsmatsrialen en sloten aanwezig op lactie, goede service leenaahanger of bus beschikbaar, vriendelijk en duidelijke medewerkers,

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Super vriendelijk geholpen door Maciek. Door deze service en omgang met klanten kom ik hier zeker weer.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Welkome ontvangst, duidelijke uitleg, schone ruimten. Gemakkelijke toegang.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Netjes en goede service! Helder in de afspraken en meedenkend.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Ruimtes zijn prima. Nemen ook de tijd voor je. Eerste bezoek aan de balie was beter dan de tweede. Degene die er bij de tweede keer zat, was een beetje hooghartig. Verder alles prima.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Goede ontvangst en prima uitleg bij de eerste keer huren.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Ik was op zoek voor een stalling voor mijn motor, voor paar maanden. Even bij Allsafe in Zoetermeer geweest en daar goed geholpen. Motor veilig gestald met stroom voor een druppel lader.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Keurige ruimtes, goed personeel en ideaal om binnen te lossen en te laden.
1 verbeterpuntje- grotere bagagekarren.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Ik heb in de afgelopen 30 jaar vaak gebruiken MOETEN maken voor opslag. CityBox en Shureguard gingen mij voor. In oktober onverwacht opslag moeten zoeken en de shit die ik door een makelaar VK mij is aangedaan heb ik kunnen oplossen door opslag te huren bij AllSafe. De vriendelijke en empathische hulp van Jarno en daarna zijn collega’s, hebben ervoor gezorgd dat weer de rust in mijn hoofd is. Samen hebben wij de juiste box uitgezocht en ik ben aan de slag gegaan met het verplaatsen van mijn spullen.
Door een extra kleine ruimte tijdelijk erbij te huren is ruimte gecreëerd om mijn box met stellingen in te richten, om op een ander moment mijn spullen nogmaals in handen te nemen en dan te besluiten wat weg kan, verkocht moet worden en wat daadwerkelijk bewaard MOET blijven.
De prachtige glanzende vloeren, de goede beveiliging en doorlooptijd om bij je box te komen, de perfecte transport karren en de voor mij perfecte muziek en goede licht zorgen voor goed en veilig gevoel.
De liften zijn ook super alleen de logica ontbreekt bij mij als je naar een verdieping wilt.
De vriendelijke en behulpzame medewerkers maken het mogelijk dat je waar krijgt voor je geld. Er zijn goedkopere opslagruimtes te vinden , maar als je een goede “auto” wilt rijden met meer comfort betaal je iets extra’s maar dat is het meer dan waard!
De ligging in Zoetermeer is helemaal TOP!
EEN AANRADER!

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Keurig nette opslag met ruime toegangstijden. Ook is er een vriendelijke en behulpzame receptie. Let op: boven op de huurprijzen volgens de website komen er nog andere maandelijkse kosten bij zoals een ALLSAFE-verzekering ad €18.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Een motorplek gehuurd in de engine room. Vriendelijk personeel wat de tijd neemt om je rond te leiden en zaken uit te leggen. Vwb allsafe algemeen: ze organiseren een nieuwsjaarsfeestje. Vond ik wel een leuke touch.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Behulpzaam personeel dat met je meedenkt naar oplossingen toe en efficiënte en eerlijke service.

Resposta da ALLSAFE - Zoetermeer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.