Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn Avaliações 51

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Grote Noord 50, -, 1621 KK Hoorn, Noord-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Power bank besteld, helaas werkte hij niet. Naar de vestiging in Hoorn gegaan waar de medewerkers tot dezelfde conclusie kwamen. Zij hebben een nieuwe besteld, die we twee dagen later konden ophalen... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goed in het verkopen van dure iPhones, minder goed in zorgvuldigheid bij inruil van gebruikte iPhone voor aanschaf van een nieuwe. Overzetten van gegevens van de oude telefoon naar de nieuwe was een... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Informática
  2. Loja de acessórios para Celulares
  3. Loja de Acessórios de Informática
  4. Oficina de reparos de celulares
  5. Instituto de treinamento em Software

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

Informações de contato

• Grote Noord 50, -, 1621 KK, Hoorn, Noord-Holland, Holanda

• 088-0271240

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

51 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Dik tevreden

We zijn goed en duidelijk geholpen.
Dus dik tevreden. En goed geslaagd.

13 de maio de 2026

Resposta da Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Hoorn.

Net personeel

Net personeel, kundig en snel. Blij dat we hier naar toe konden gaan

21 de janeiro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een vraag over AirPods met noice…

Ik had een vraag over AirPods met noice cancelling, dus had de winkel gebeld. Hele goede uitleg!

26 de março de 2026

iPhone gekocht

Overzetten van gegevens van de oude telefoon naar de nieuwe was een langdurige kwestie. Bovendien vergat men ook de sim card over te zetten.
Vandaar 3 sterren.

1 de novembro de 2025

Resposta da Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de aankoop van je nieuwe iPhone goed verliep, maar het spijt ons dat de afhandeling van de inruil en het overzetten van gegevens niet zo zorgvuldigd was als je mocht verwachten.

We nemen je feedback serieus en gebruiken dit intern om onze processen te verbeteren, zodat dit in de toekomst sneller en zorgvuldiger verloopt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima en direct geholpen.

Prima en direct geholpen.

6 de novembro de 2025

Resposta da Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Hoorn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn nieuwe Macbook Air 15 inch (2025)

werd geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel. het personeel op zowel de zaterdag als de daaropvolgende maandag (verschillende personen) nam ruim de tijd om zaken uit te leggen en mij op weg te helpen.

27 de outubro de 2025

Vanmiddag de nieuw Iphone 17 opgehaald

Vanmiddag de nieuw Iphone 17 opgehaald. Nieuwe screenprotector er op laten zetten.
Prima en snel geholpen

15 de outubro de 2025

Power bank besteld

Power bank besteld, helaas werkte hij niet.
Naar de vestiging in Hoorn gegaan waar de medewerkers tot dezelfde conclusie kwamen. Zij hebben een nieuwe besteld, die we twee dagen later konden ophalen. Hebben hem eerst getest voordat we hem mee konden nemen.
Top opgelost, ondanks de teleurstelling dat we eerst een kapot exemplaar hadden ontvangen.

7 de outubro de 2025

Resposta da Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je in Hoorn goed bent geholpen. We doen ons best om dit soort zaken snel en soepel op te lossen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar!

Bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd. Vriendelijk en deskundig personeel😁

19 de setembro de 2025

Resposta da Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een imac gekocht in Hoorn en het duurde…

Een imac gekocht in Hoorn en het duurde heel lang (bijna twee maanden) toen ik belde met de klantenservice bleek in de winkel niet aangevinkt dat hij al betaald was dus daarom duurde het zo lang. Nu is hij geleverd en zit het ook bestelde slim dock er niet bij dus moet ik daar weer achteraan.

4 de setembro de 2025

Resposta da Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons dat de levering van je iMac zo lang heeft geduurd en dat er onduidelijkheid was over de betaling in de winkel. Dit is niet de service die we nastreven.

Wat vervelend dat het bestelde Slim Dock niet bij je levering zat. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Zo niet, dan raden we aan om dat even te doen. We kijken graag samen met je naar een passende oplossing.

Prima geholpen

Prima geholpen. Ze nemen de tijd voor iedere klant

21 de agosto de 2025

IPhone 15 en IPad 11 Demo

Wij hebben een IPhone 15 en IPad 11 demo producten gekocht en verkeren in nieuwstaat . Service is prima en professioneel. Minpunt vind ik dat je €39,- moet betalen om het overzetten van gegevens van Samsung A14 naar IPhone 15 moet betalen en niet onder de service valt

25 de junho de 2025

Resposta da Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Hoorn!

We nemen je feedback mee in onze gesprekken om de customer journey te verbeteren!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede voorlichting en adviezen.

24 de junho de 2025

Amac Hoorn

Toine van Amac Hoorn heeft me goed geholpen met het installeren van mijn Apple Watch S10 42mm

24 de maio de 2025

Resposta da Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Hoorn.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snel en adequaat geholpen na defect van…

Snel en adequaat geholpen na defect van nieuw aangeschafte oplader.

8 de junho de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede hulp gekregen bij het op orde…

Goede hulp gekregen bij het op orde maken van mijn nieuwe Ipad

26 de maio de 2025

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De medewerker was vriendelijk maar iets te onzorgvuldig

De medewerker was vriendelijk en deskundig maar was in de afwerking van onze aankoop, 2 I pads, wat onzorgvuldig, de dozen vetten ook vermelden dat we een andere aansluiting hadden voor onze oortjes

9 de maio de 2025

Hi Jan,

Bedankt voor de feedback!
We zullen dit doorgeven aan de winkel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima advies bij de aanschaf van een…

Prima advies bij de aanschaf van een iPad Air en de afhandeling van de aankoop.

3 de abril de 2025

Resposta da Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn

Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten! Word zeer gewaardeerd.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.