Veja o que dizem as avaliações
Tak for hjælpen idag...Jeg ringer efter hjælpidag kl 10:37.Kl 12:30 tropper Alexander op på adressen og måler op..En halv time senere kommer Alexander tilbage med sin svend, og monterer toilet og ry... Ver mais
Super god oplevelse Jeg fik anbefalet Amagersanitet af en bekendt, og det var virkelig en god oplevelse. Jeg skulle have lavet lidt VVS-arbejde, og de kom hurtigt, var venlige og ryddede pænt op efte... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi tegner, designer, bygger, leverer og monterer dit nye badeværelse. Som totalleverandør sørger vi for alle led i forløbet, så alt udføres trygt og professionelt til den aftalte tid og pris. Kontakt badafdelingen og hør hvor enkelt det i virkeligheden er, at få udført sit drømmebadeværelse af Bedre Bad. Få et tilbud på dit nye badeværelse. Se et udpluk af badeværelser udført i 2008 herunder. Her finder du inspiration til dit nye drømmebadeværelse, får kontakt til din lokale blikkenslager og information om det nyeste indenfor varmeinstallationer.
Informações de contato
Dinamarca
- www.amagersanitet.dk
Super service og kommer til…
Super service og kommer til tiden...professionelle fra A til Z kan varmt anbefales.
Bestilte en vvs til d
Bestilte en vvs til d. 28.10, blev ringet op at de kunne først komme d. 29.10, hvilket var ok. De dukkede dog aldrig op d.29.10 og da vi ringede fik vi ingen undskyldning, men kun et ubehøvlet svar!
Aftalte ny tid hvor de kom.
Ingen godtgørelse for at brænde os af fremgik af regningen.
venlige og effektive
Vores Vvs hedder Ricky
Ricky tryller ikke alene varmen tilbage i stuen, han tryller også faglighed og tryghed ind i vores hjem. Ricky ved, hvad han har med at gøre; en radiator der ikke fungerer og mennesker/kunder, der ikke har forstand på radiatorer. Som repræsentant for Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen Vvs A/S kan jeg kun give ham og hans faglige arbejde mine allerbedste anbefalinger.
Skulle have sat en stor radiator op i en kælder, først kommer overmontøren, som målte op og vi aftalte tid & pris. Der kom en svend & en lærling yderst høflige, og ryddede pænt op efter sig. Da arbejdet var slut, da kom overmontøren efterfølgende og ville lave kvalitetstjek et par dage efter
Jeg havde et spørgsmål omkring noget helt andet om vores varmtvandsbeholder.
Han tog sig tid og forklarede i 45 min. Uden beregning. Super flinke medarbejdere
Skulle have installeret et gaskomfur og…
Skulle have installeret et gaskomfur og havde bestilt service igennem amager sanitets service. Rigtig fin service og er tilfreds med resultatet
Skulle havde tilkoblet en vaskemaskine…
Skulle havde tilkoblet en vaskemaskine og toilet i min nye lejlighed. Her var Amager sanitetsservice super profesionelle. De kom til tiden og efterladte lejligheden pænt og ryddeligt.
Super god oplevelse
Super god oplevelse
Jeg fik anbefalet Amagersanitet af en bekendt, og det var virkelig en god oplevelse. Jeg skulle have lavet lidt VVS-arbejde, og de kom hurtigt, var venlige og ryddede pænt op efter sig. Alt blev lavet professionelt, og det hele fungerede som aftalt. Kan klart anbefale dem til andre.
God Service
Jeg blev anbefalet amager sanitetservice tilbage for et stykke tid siden af min svigerfar, der havde brugt dem til noget VVS arbejde.
Da jeg så stod og skulle havde opsat 1 ny radiator, ringede jeg til dem tilbage i maj måned. Derfra gik det super hurtigt, med en god og professionel service.
Ny radiator
Fik sat 3 nye radiatorer op i 2023. Fik at vide, at størrelsen på dem passede til de rum, de skulle sidde i. Efter et par vintre får jeg et andet VVS-firma ud og kigge på den i stuen, da jeg ikke synes, den varmer nok op. De gør mig opmærksom på, at radiatoren i min stue er estimeret til at varme 11-12 kvm op og ikke 18-20 kvm. Synes, det er ærgerligt, at man sandsynligvis bare har monteret en radiator som man lige havde på lager, og ikke fik det gjort ordentligt fra start. Resten af arbejdet var dog ok og de andre varmer fint op.
Urimelige materialepriser
Jeg fik rykket et varmtvandsrør 15 cm. Simpel operation. Deres materialepriser virker urimelige og deres forklaringer hænger ikke sammen. Jeg betalte 3150 kr alene for rørene. De skrev de havde brugt 6m, men der er kun 2,66m til loftet. Prisen pr meter for et almindeligt varmtvandsrør var 266 pr meter, altså jeg betalte 6 x 266.
Og jeg betalte 290 kr for afdækningsmåtte. Man skulle tro det var ægte tæpper.
Jeg giver 2 stjerner fordi håndværkeren der udførte arbejdet var flink.
Nyt toilet med dygtige folk
Tak for hjælpen idag...Jeg ringer efter hjælpidag
kl 10:37.Kl 12:30 tropper Alexander op på adressen og måler op..En halv time senere kommer Alexander tilbage med sin svend, og monterer toilet og rydder alt op på 2 timer...Super service fra dygtige folk..Jeg vil på det kraftigste anbefale Amagersanitets service...Tak
Forvent ingenting
Har et solcelleanlæg på taget som kan genere varmt brugsvand. Anlægget virkede dog ikke sidste år og jeg ringede derfor til Amagersanitet (juli24), som foreslog der manglede glycol. De sendte en mand som kom med en maskine som skulle pumpe glycol på anlægget. Et par timer efter kørte manden igen og han kunne fremvise et manumeter som viste et “tryk på 2 bar”.
3500,-kr. tak og vi betalte vores regning.
2 dage senere stod manumeteret igen på 0 bar og da jeg ringede til Tonny var svaret “at jeg havde bestilt glycol og ikke et servicetjek”, men han kunne dog godt sende en mand hvis jeg ville betale igen..
Fik i stedet en kammerat til at kigge på mit anlæg og han skiftede den utætte ventil som sad på taget og har fyldt ny glycol på og anlægget står nu klar til en gang sol.
Klamhuggeri og dårlig service helt ind til benet af Amagersanitet.
Lallende amatør firma!
Lallende amatør firma!
De har "fixet" foreningens fyr for nyligt og siden da har der i tide og utide ikke været varmt vand i hverken radiatorer, eller haner!
Kunne komme med mange grimme historier om dem, som Amager håndværker, men da det ikke foregået i mit hjem (som de aldrig får lov til at komme ind i), vil jeg ikke løbe med slader - jeg kan dog blot advare på det kraftigste mod at bruge dem!
Vi har fået lavet varmepumpe
Vi har fået lavet varmepumpe, det gik helt smertefrit og alt var ryddet pænt op inden de gik igen. Vi er meget tilfredse og bruger klart Amager sanitetsservice igen.
Bliv væk!
Bliv væk!
De fortalte mig, at arbejdet vil tage 5 timer, og de ønskede ikke at give et engangsbeløb, så jeg gik med til en timepris. Arbejdet tog 2 timer, men de sendte stadig faktura på 5 timer.
Jeg forsøgte at bestride, men fik aldrig et svar tilbage. Ikke en ærlig måde at drive forretning på.
Kvalitet, pris & god til at rådgive
fået 3 tilbud på etablering af ny varmecentral, varmtvandsbeholder, varmeveksler mm. Kyndig vejledning under hele forløbet, samme folk under hele forløbet. Proff. Fra start til slut. Var god til at rådgive og prisen var den bedste
Plattenslagere ikke blikkenslagere
Hold jer langt væk fra denne virksomhed. Find en anden!
Burde have gjort som jeg plejer og tjekket trustpilot inden (kan se deres seneste positive anmeldelse er fra 2021) og burde også have spurgt min familie som ville have anbefalet mig at holde mig væk. De mener at de skal have penge for at finde værktøj frem til en timeløn på 1000kr. og være 20 minutter om det, når opgaven krævede en stige og en skruetrækker. De mener samtidig at de skal bruge et kvarter på at skrive hvad de har lavet. Prøvede at appellere til deres fornuft, men intet at gøre. Betalte fakturaen og anbefaler
aldrig stedet til nogen.
Amager VVS - svær at kontakte ved klager
Amager VVS kom og lavede noget rørarbejde på et lækkende varmerør. Regning 16.500 kr for at skifte røret. Dette var inkl udluftning og påfyldning af fyret efterfølgende. Den er betalt. Efter svend og lærling har forladt stedet lyder fyret underligt. Tilkalder support til fyret fra Amager VVS. De kommer i 20 min og siger udluftning og påfyldning mangler. Regning 1200 kr. Jeg forsøger herefter at ringe og tale om regning nr 2 da jeg mener at jeg har betalt for denne del en gang jf detaljeret regning nr 1. De tager telefonen og vil vende tilbage. Det gør de ikke men sender rykker på en e-mail der ikke kan besvares. Firma e-mailen som besvares ved henvendelse om nye opgaver besvares eller ikke. Ved rykker 2 ringer og skriver jeg igen og får igen at vide at de vil vende tilbage. Igen intet svar. Nu tredje rykker trues med inkasso, men igen uden mulighed for en dialog om en regning som de er blevet betalt for en gang. Har nu prøvet at skrive igen i håbet om at det vil være muligt at få en dialog med Amager VVS - ellers må det jo ske gennem inkassofirmaet.
Service mangler
Jeg skriver denne anmeldelse, idet jeg føler mig dårligt behandlet.
Det starter med, at vores toilet løber og vi får fat i dette firma. De kommer med en usikker svend, som ikke får løst problemet. Ny svend kommer på sagen og får det lavet med møje og besvær. Regning 3868 kr., hvilket er et ganske højt beløb. Der går så et par måneder og toilettet løber igen. Vi får så fat i firmaet, som sender en svend og får det stoppet. Han sætter en pakning i cisternen, som var glemt ved første besøg. Vi havde troet, at dette besøg var omfattet af garanti/faglig stolthed, men firmaet sendte regning 2034 kr., dog nedsat til 1055 kr. efter dialog med firmaet. Det er særdeles dårlig service, at man ikke vedstår sit ansvar og indrømmer, at pakningen kunne være årsag til problemet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.