Anne er simpelthen bare god! Jeg havde i meget lang tid været forelsket i Tivoli ojo kjolen. Da den så kom ned i en pris, jeg lige kunne være med på, blev den solgt, mens jeg lige ville sikre mig den... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nemt at købe, mange gode billeder af varerne. Hurtig levering og varerne lever altid op til forventningerne. Jeg har flere par sko fra HCD købt ved Amamiko og de holder virkelig godt og ser pæne ud se... Ver mais
Hej Anne .Tusind tak for hjælpen og den super hurtige levering. ☺️😊 Har købt leggings og strømpebukser fra cette . En super lækker kvalitet de sider simpelthen super perfekt på mig . Vil med fordele... Ver mais
Først og fremmest, FANTASTISKE strømpebukser, som sidder godt på selv en str 52 plus pige. Har ikke oplevet bedre pasform, og jeg har været en del mærker og brands igennem efterhånden 😅 Udover d... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Amamiko er en lille dansk design virksomhed der er specialiseret inden for Plus size mode til kvinder. Vi designer vores tøj i samarbejde med vores kunder, hvilket gør at vores pasform er helt i top. Hos Amamiko finder du farverige jersey kjoler, bluser og nederdele i str. 44-56 Vi har også et kæmpe udvalg af mere end 150 forskellige slags strømpebukser i str. 42-62
Informações de contato
Korskildevej 1, 4733, Tappernøje, Dinamarca
- Info@amamiko.dk
- www.amamiko.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lækre kjoler
Det er altid en skøn oplevelse at få en pakke fra Amamiko. Kjolerne er fantastisk smukke og lækker kvalitet.
Jeg er meget tilfreds 😁

Resposta da Amamiko
Jeg fandt strømpebukserne i de farver
Jeg fandt strømpebukserne i de farver, som jeg havde ledt efter et stykke tid.
Da jeg hentede dem i går, har jeg endnu ikke prøvet dem, så jeg kender ikke noget til kvaliteten.

Resposta da Amamiko
Endnu en kjole og et par lækre…
Endnu en kjole og et par lækre strømpebukser er modtaget. Jeg har været lidt utålmodig, da det var preordre, som jeg ikke har prøvet før. Mindst talt har jeg heppet på symaskine og ikke mindst den dygtige kvinde bag den.
Resultatet er bare lækkert. God stofkvalitet. Gennemtænkt pasform. Flotte syninger.
Pamela Mann strømperne har en rigtig god pasform. Der kommer snart flere i kurven

Kan virkelig anbefales
Jeg har købt den mest fantastiske kjole, som jeg selv synes jeg ser godt ud i.
Vil helt klart købe hos dig igen.
Det var også en hurtig levering

Altid en god oplevelse
Jeg er så vild med udvalget af strømpebukser!
Jeg er stor - høj og bred - så jeg har svært ved at finde nogle, der passer. Her er alt, hvad hjertet begærer og kvaliteten er i top. De sidste par år har jeg kun købt strømpebukser her.

Go anbefales
Mega lækker kjoler til os ser fylder lidt i land skabet ..
Har handle der i mange år og altid vært tilfred og mega hurtigt hjælp hvis man har brug for det og de holder faven og formen selv om de bliver vaske tid og smidt i tørretumbler kan kun anbefales

Smukke og farverige kjoler
Hos Amamiko får man smukke kjoler med god pasform. De er syet proffessionelt med indsnit og i lækker bomuldskvalitet.

ELSKER mine nye kjoler
ELSKER mine nye kjoler! SÅ flotte farver, fantastisk pasform og virkelig god kvalitet. Efter at have modtaget de første to, MÅTTE jeg bare lave en bestilling mere 👍🏻👍🏻👍🏻🤩

Resposta da Amamiko
Så skønne og farverige strømpebukser…
Så skønne og farverige strømpebukser med den dejligste pasform. Hurtig og problemfri levering

Altid gode produkter
Virkelig blød cardigan i den flotteste grøn.
Kan kun anbefale amamiko til farveglade mennesker.

Fantastisk webshop og produkter
Amamikos kjoler og leggins/strømpebukser er simpelthen fantastiske. De passer perfekt, er dejlige at have på og er flotte i farverne. Der er aldrig problemer ift. levering, og man modtager varerne superhurtigt.
Kan kun anbefale webshoppen til alle kvinder med kurver :-)

Resposta da Amamiko
God service, fantastisk tøj af god kvalitet og hurtig levering
Jeg har købt Annes kjoler i flere år nu, så har en del i skabet. Det er og bliver mit yndlings sted at finde kjoler som altid er af top kvalitet og fede print og designs. Kunne jeg give 10 stjerner, havde jeg gjort det. Anne fortjener hver og en!

Resposta da Amamiko
Hurtig levering og virkelig fede…
Hurtig levering og virkelig fede leggings fra festival. Skal helt bestemt have flere.

Kvalitetsstrømper hos Amamiko
Endnu en pakke med de lækreste strømpebukser fra Amamiko. Jeg vil som altid anbefale andre at gå ind på hendes hjemmeside og købe af hendes store udvalg af strømpebukser, skræddersyet kjoler og de mest fantastiske sko.

Resposta da Amamiko
Varerne lever virkelig op til…
Varerne lever virkelig op til forventningen. Hurtig og fin levering. Alt i den skønneste orden.

+5☆.
Det var en oplevelse til +5☆.
Show room blev åbnet KUN for mig, og på det tidspunkt hvor jeg ønskede.
Super vejledning, ingen stress.
Kunne blive ved med rosende ord.
Tak for en fantastisk oplevelse ♡

Gode tilbud
Gode tilbud. Lækker kjole, lige som forventet. God pasform

Resposta da Amamiko
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.