De har i mange år haft anlægsgartner tilknyttet firmaet. I februar bookede vi til hækkeklipning her juni måned. Vi fik aldrig besked om at de var gået konkurs. Det ville have været en god service hvis... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super hurtig levering. Bestilte sen formiddag, en time efter får jeg besked om den er pakket. Blev modtaget dagen efter.
Jeg havde bestilt nogle potter og underskåle hos Anchers Havecenter. Næste formiddag ringede en flink mand ved navn Kasper og fortalte mig at de underskåle jeg havde bestilt ikke passede he... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ancher's Havecenter er beliggende i Greve. Anchers er et havecenter med et kæmpe udvalg af haveplanter, stueplanter, granit, brugskunst, binderi, brudebuketter. Kort sagt Anchers Havecenter har alt hvad du skal bruge.
Informações de contato
Kildebrøndevej 50, 2670, Greve, Dinamarca
- kontakt@anchers.dk
- www.anchers.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dejlig forretning og hurtig levering
Mulighed for at tale med en gartner😊
Jeg havde købt en meget flot Japansk Kvæde & en Flora Danica rose i havecenteret. Efter kort tid, begyndte planterne at se lidt medtaget ud. Forklaringen var, at de begge havde bladlus & kvædens blade var blevet invaderet af larver. Dette medførte at de begge så meget triste og afpillede ud. Derfor var det fantastisk at Havecenteret giver mulighed for at tale med en gartner😊, som kunne anbefale at klippe de døde dele af planterne af, så planterne ville begynde at skyde friske skud op igen.
Nu har jeg et par flotte planter (trods vejret) stående og de har begge rettet sig & blomstret fantastisk😊.
Så stor tak for at jeg ikke bare skulle smide dem ud😊😊
Ingen service
Åbent til kl. 18.00 så utrolig ringe, at når man kommer kl. 15.30 på en lørdag og køber et Bonzai træ til 5000, at der ikke er en eneste, som kan være behjælpelig med at besvare spørgsmål herom. Efter at have være hele vejen rundt ude og inde, fortæller de i kassen af den eneste gartner på arbejde er gået hjem kl. 15.00.
I foråret købte jeg 4 tomatplanter af…
I foråret købte jeg 4 tomatplanter af sorten Gartenfreude - troede jeg - for det stod på planten.
Jeg kan nu konstatere, at de tomater, jeg nu kan plukke, IKKE er sorten Gartenfreude, min gennem mange år yndede sort. Jeg er dybt skuffet og har derfor ikke tillid til centeret.
Poul Grib
Altid fine planter og service er i top
Hurtig levering og planterne var fine…
Hurtig levering og planterne var fine ved ankomst
Konkurrencedygtige priser
Vi bestilte en Kafir-plante, og den var mindst ligeså fin som beskrevet - det viste sig at træet er podet - en rimelig pæn podning, men det var ikke beskrevet.
I fht. Anchers.dk øvrige fremtræden og øvrige professionelle niveau, syntes jeg det burde have fremgået tydeligt.
Men det skal ikke undlade mig fra at anbefale anchers.dk og jeg vil formentlig bruge dem igen selv.
Quick and good
Pålidelig betjening og 100% aftalt…
Pålidelig betjening og 100% aftalt levering. Handler gerne igen
Købte et limetræ og gødning
Købte et limetræ og gødning. Fik det tilsendt. Hurtig levering, god pris og træet er super flot.
Hurtig og faglig ekspedition.
Hurtig og faglig ekspedition.
Varen som forventet.
God pris.
Kom på den aftalte dag
Kom på den aftalte dag
Ringede da planterne blev leveret
Sat pænt i siden af indkørslen
Glemte at levere bårebuketter til bisættelse …
Havde bestilt to bårebuketter til levering i kirken til min kære venindes bisættelse.
Ancher glemte at levere....jeg er grædefærdig.
Først blev der tilbudt en buket som undskyldning, men jeg syntes faktisk, det var mere passende med alle pengene retur og levering til gravsted.
De var så senere ude med buketten, men ville dog ikke godtgøre hele beløbet.
Endte med, de ville give et gavekort på 350 kr.
Selvfølgelig kan pengene ikke gøre det godt igen....intet kan redde situationen.
Men helt ærligt....sådan noget MÅ ikke ske.
Buketterne, den ene med bånd, var bestilt og betalt i god tid.

Resposta da Anchers Havecenter
Hurtig og god betje ing
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.