Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medarbejderne i Anima kæmper hver dag for dyrene – mod grov mishandling, vanrøgt, indespærring og sult. Deres indsats flytter grænser i butikker og restauranter, så dyrevelfærden forbedres. Hjælp dem... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anima er Danmarks mest ambitiøse dyreværnsforening og deres flotte arbejde lever op til de store ambitioner! De har bl.a. medvirket til at få foie gras og buræg ud af alle danske supermarkeder, få... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anima gør et seriøst og konkret synligt arbejde for mange dyr bla. i konventionelt landbrug, pelsindustrien, i underholdningsbranchen m.v. Jeg har støttet dem i mange år og glædes ofte over, at mit b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nok den vigtigste forening du finder i Danmark. De kæmper for dyrenes rettigheder, og vinder stort igennem med mange af de sager de kæmper. Selv små beløb bliver til store beløb, jeg kan desværre kun... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Serviço de Controle de Animais

Escrito pela empresa

Anima er en dansk dyreværnsforening, som blev stiftet i 2000. Vi arbejder for, at dyr skal respekteres, ikke mishandles. Dette gælder uanset om det handler om kæledyr, landbrugsdyr, pelsdyr, forsøgsdyr eller dyr i underholdning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

ANIMA kæmper for dyrene

Jeg kan kun opfordre til at støtte ANIMA, deres fokus og dedikation er en kæmpe årsag til at jeg valgte et medlemskab, det er så vigtigt en opgave og jeg støtter månedligt og individuelt, når det er muligt.
Dyrene lider og kun ved oplysning og holdningsændring kan dette ændres, men der sker en masse og jeg kan se at der reddes og flyttes grænser, vi er på ingen måde i mål, men sammen med ANIMA gør vi en forskel.

20 de janeiro de 2026

Kære Sanne

Mange tak for dine venlige ord og støtte til vores arbejde i Anima! Det glæder os meget at høre, at vores indsats værdsættes. Det er takket være støtte fra dedikerede mennesker som dig, at vi kan fortsætte med at gøre en forskel for dyrene. Din støtte betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at være en del af vores fællesskab.

En varm dyrehilsen til dig

Anima gør så meget godt

Anima gør så meget godt.
Er stolt af, at være en fast støtter til Anima, da deres arbejde gør en STOR forskel for dyrene. For mig er det vigtigt, at støtte et sted, hvor man giver dyrene en stemme.

15 de janeiro de 2026

Kære Marie

Mange tak for dine venlige ord og støtte til vores arbejde i Anima! Det glæder os meget at høre, at vores indsats værdsættes. Din støtte betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at være en del af vores fællesskab.

En varm dyrehilsen til dig

Anima - dyrevelfærdsorganisation

Har stor respect for Anima, de gør et kæmpe arbejde for at forbedre dyrs vilkaar. Jeg er medlem af Anima

1 de dezembro de 2025

Kære Lone

Tusind tak for de fine ord og for din lyst til at gøre en forskel for dyrene som medlem hos os!

Kh,

Hjertevarm kamp for dyrene

De udfører, hvad der i min optik er, det vigtigste arbejde!! Tak for alt I gør for dyrene. Jeg tager hatten af og bukker. I er fantastiske!!!
Jeg har i dag snakket med den dygtigste og sødeste medarbejder Birgitte fra Anima. Wow, tak for du kæmper og har dedikeret dit liv for dyrene.

18 de novembro de 2025

Hej Anne Sofie

Tusind tak for dine flotte ord. Det er vii virkelig taknemmelige for. Godt du havde en dejlig samtale. Vi stræber efter at levere den bedste service på telefonen, så folk ved og kan mærke, hvor meget vi elsker dyrene hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stærk forening med stærk stemme

Jeg støtter Animas meget vigtige dyresager fordi Anima virkelig kæmper intenst, for vigtige sager.
Der er super god information løbende, og de gør det nemt fx, at sende hilsner til relevante myndigheder og personer.
Anima giver aldrig op!

29 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fornøjelse med en organisation der…

En fornøjelse med en organisation der laver et stort politisk arbejde for at beskytte dyrene og man samtidig oplever at de lykkes med at få gjort en forskel lovgivningsmæssigt.

6 de outubro de 2025

Kære Lea

Tusind tak for dine fine ord og for at du mener at at laver et stort politisk arbejde. Det sætter vi stor pris på!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anima arbejder for mange vigtige sager for vores dyr.

Anima går ind i mange rigtige vigtige sager. Håndtering af fx transport af kalve og grise. Håntering af kyllinger mm. Nu en sejr for kalvene med Stena Line. Mink farme.
Det er vigtigt vi bakker op og støtter dem i deres arbejde om det så blot er med et lille beløb ligesom jeg selv gør. Jeg skrev en frusteret mail over håndtering af kyllinger jeg ofte er vidne til og fik meget hurtigt en mail tilbage på min frusterende mail.

15 de setembro de 2025

Kære Helle

Tusind tak for din støtte, søde ord, og store dyrehjerte! Det er helt uundværligt, og vi sætter stor pris på at have dig med, i kampen for dyrene.

Venlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bliv medlem – og red dyr hver eneste måned

Hjælp dem med at hjælpe dyrene: Bliv medlem i dag og giv et fast månedligt bidrag. Hver krone redder liv. 🐾

16 de setembro de 2025

Kære Rikke

Tusind tak for dine venlige ord, din søde anmeldelse og generelle støtte til vores arbejde i Anima! Det glæder os meget at høre, at vores indsats værdsættes.. Din støtte betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at være en del af vores fællesskab og kan se, at din støtte redder dyreliv og flytter bjerge for bedre forhold og lovgivninger for dyrene.

Venlig Hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dét hér arbejde gør en kæmpe forskel!

Dét hér arbejde gør en kæmpe forskel! 💖

F.eks. er det nu ENDELIG, i 2025, blevet strafbart i Danmarks straffelov, at mishandle dyr, takket være Animas udholdende kamp og arbejde herfor!

Vær med til at gøre en forskel, ved at give dyrene en stemme!
Vær

14 de setembro de 2025

Kære Birgitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for at du kan se at vores arbejde gør en stor forskel, og det er skønt at have dig med i kampen for dette.

Venlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hei Opplevelser gjennom medlemskap!

Hei! Jeg er så imponert og stolt over å være medlem av Anima! De er dyktige i sitt engasjement for dyr som lider, og når sine mål ett etter ett! Takk!

12 de setembro de 2025

Kære Martha

Hvor bra at høre!! Det glæder os meget at høre, at vores indsats værdsættes. Det er takket være støtte fra dedikerede mennesker som dig, at vi kan fortsætte med at gøre en forskel for dyrene. Din støtte betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din fine anmeldelse!

En varm dyrehilsen til dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anima arbejder meget aktivt for dyrevelfærd

Jeg føler at Anima gør et meget aktivt arbejde for dyrevelfærd, og kan varmt anbefale at støtte deres arbejde gennem et medlemskab.

11 de setembro de 2025

Kære Henrik

En varm dyrehilsen til dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anima gør et kæmpearbejde for…

Anima gør et kæmpearbejde for dyrevelfærd. De arbejder målrettet med deres projekter. Respekt.

30 de julho de 2025

Hej Inge

Tusind tak for de fine ord og for din anmeldelse. Vi sætter stort pris på, at du godt kan lide vores arbejde!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min store taknemlighed til alle der…

Min store taknemlighed til alle der arbejder og støtter Anima.
De arbejder for den retfærdige behandling af dyr og for at skabe bevidsthed i os mennesker om respekt for et værdig liv som andre væsner vi deler planeten med fortjener.
Tak for den fælles kamp og især tak til dem, der som ildsjæle involverer sig i den næste uendeligt kamp og for de gode ting som I har nået.

10 de junho de 2025

Kære Sandra

Tusind tak for dine ord. Det varmer virkelig! Vi er super glade for, at du kan lide det arbejde som vi gør og føler at din støtte giver mening :) Det er netop ildsjælene hos os, der med medlemmernes hjælp kan kæmpe for mere retfærdighed for dyrene. Tusind tak fordi du er en del af denne kamp!

Venlig Hilsen,

Fantastisk dyreværnsforening

Fantastisk dyreværnsforening.
Anima tager meget relevante og presserende dyreværns problematikker op og kæmper utrættelig for dyrene og bedre dyrevelfærd. Det er en stor glæde at være medlem. Tak for jer.

11 de maio de 2025

Resposta da Anima

Tusind tak, Susanne, for både dine ord her, og for at være med os i kampen for dyrene <3 Du kan tro, vi fortsætter!
Tak igen, og hav en dejlig aften :-)
Dbh. Frida - Anima

Helte

Tusind tak for at give de, der har allermest brug for det, en stemme. Tusind tak for at bringe det frem i lyset, som de fleste ikke ser.
Tusind tak for jeres utrættelige indsats mod ondskab og misbrug.

30 de março de 2025

Kære Alice Maja,
Tusind tak for dine venlige ord og støtte til vores arbejde! Hvor er det bare dejligt at høre. Det sætter vi virkelig stor pris på :-)
Hav en dejlig dag,
Dbh. Frida - Anima

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er glad for at yde et bidrage til…

Jeg er glad for at yde et bidrage til Anima, de gør en forskel, de redder dyr der bliver mishandlet de har også folk ude i verden, der redder dyr, der lever et kummerlige tilværelse. Jeg håber at andre også vil yde bidrag det går til et formål

4 de março de 2025

Hej!

Tusind tak for din hjertevarme og støtte til vores arbejde gennem årene! Vi er galde for din venlige hilsen og glæder os meget over, at du synes vi gør en forskel!

Med venlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et vigtigt stykke arbejde!

Jeg er af den overbevisning, at Anima udfører et enormt vigtigt stykke arbejde med at presse på de rette steder, for at få skabt vedvarende ændringer for dyr af alle typer.

Vi er efterhånden et så oplyst samfund, at det undrer mig, at vi vedbliver med at acceptere de vilkår vi ser produktionsdyr lever under (bare navnet siger næsten alt...).

4 de março de 2025

Kære Michael

Mange tak for dine venlige ord og støtte til vores arbejde hos Anima! Det glæder os utroligt meget at høre, at vores indsats værdsættes. Det er takket være støtte fra dedikerede mennesker som dig, at vi kan fortsætte med at gøre en forskel for dyrene. Din holdning til dyrene betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at være en del af vores fællesskab.

En varm dyrehilsen til dig,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anima gør rigtig mange ting

Anima gør rigtig mange ting - som kommer dyr til gode !

27 de fevereiro de 2025

Hej!

Skønt at høre. Tusind tak for, at du tænker sådan om os.

Mvh,
Anima

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais