Anla CreativeAvaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Efter att ha lagt fler än fem beställningar är det tydligt för mig att lagerinformationen aldrig är korrekt, leveranserna är alltid försenade och kundservicen är helt otillräcklig: felaktig informatio... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man skal lede meget længe, for at finde så god kundeservice :-) Har sjældent oplevet man strækker sig så langt, for at kunden er glad. Og til andre, så husk, at hvis man opfører sig ordentligt, når... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er et rigtig godt sted at handle deres hjemme side er overskulig og hurtig leverig. Supper tilfreds her fra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Loved this store! It was my first time trying stained glass and I was unsure about the materials, not only the website has a lot of tips and tricks you can follow and were very helpul but also I had... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Materiais Artísticos
  2. Atacadista de Cerâmicas
  3. Atacadista de Artigos de Vidro
  4. Loja de Hobbies

Escrito pela empresa

Anla Creative er en specialiseret virksomhed, der henvender sig til alle med passion for kreativ udfoldelse – fra hobbyentusiaster til professionelle kunstnere og undervisere. Vi tilbyder materialer og udstyr til blandt andet glaskunst og keramik og har med over 30 års erfaring opbygget en stærk position i den kreative branche. Vi er et kreativt powerhouse drevet af mennesker, der brænder for den kreative proces – og alt det, den rummer af nysgerrighed, fordybelse og udvikling. Som passionerede eksperter arbejder vi hver dag på at inspirere og guide andre til at udforske deres fulde kreative potentiale.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hurtig og præcis

25 de abril de 2023

Hej

Tak for at du tog dig tid til en anmeldelse. 2 ord der siger meget og flotte stjerner, tak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god betjening og stort udvalg af…

Altid god betjening og stort udvalg af lige hvad hjerte begær af nyt og ideer popper op 🤗👍

25 de abril de 2023

Hej Kirsten

Tusind tak for de flotte ord. Dejligt at høre du er fuldt tilfreds med vores service og sortiment. Vi er glade for at ny inspiration popper op når du handler hos os.

Hej

Tusind tak for at du tog dig tid til en anmeldelse og for de mange stjerner. Det er skønt at høre, du er fuldt tilfreds med vores vejledning og service.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Nem og venlig kommunikation, jeg følte mig godt hjulpet undervejs.

23 de abril de 2023

Hej Jonna

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord. Det er virkelig værdsat.

Lille bestilling

Modtaget indenfor få dage, perfekt og hurtigt og til en super pris.

Hej

Mange tak for at du tog dig tid til en anmeldelse, -og for alle stjernerne. Det er dejligt at høre du er tilfreds med vores service.

God oplevelse

2 de abril de 2023

Hej Inger

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre du har haft en god oplevelse med at handle ved os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god og meget venlig personlig…

Rigtig god og meget venlig personlig vejledning pr. Telefon

21 de março de 2023

Hej Jonna

Tusind tak for at du tog dig tid til en anmeldelse, det er virkelig værdsat.
Vi er glade for at høre du er tilfreds med vores vejledning og service.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en rigtig dyr rem til…

Jeg bestilte en rigtig dyr rem til vores taurus glassav da jeg fik at vide at det var den der var galt med
Den falder stadig af .
Vi kommer op til jer i maj

28 de março de 2023

Resposta da Anla Creative

Super vi ses til maj. Ring på forhånd så vi er sikker på vores teknikker er her - vi skal nok løse problemet.

Rigtig god kundeservice 🤩

Hurtig levering, god kundeservice 🤩

Hej Storm

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er virkelig værdsat. Det er skønt at høre du er tilfreds med vores levering og service :-)

Nem og hurtig handel

26 de março de 2023

Hej Lone

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi bliver altid så glade, når vi høre fra tilfredse kunder. Tak!

Super kompetent betjening

Super kompetent betjening, masser af vidensdeling. En god erfaring, handler 100% også online i fremtiden (bor i udlandet). Tak, Anla Glas!

Hej

Tusind tak for at du tog dig tid til en anmeldelse, -og for 5 flotte stjerner. Det er skønt at høre du er fuldt tilfreds og vi glæder os til at betjene dig igen.

Bra utbud

Bra utbud. Trevlig butik.

22 de março de 2023

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre du er tilfreds med vores sortiment og service.

Hurtig levering! 👍😄

2 de abril de 2023

Hej Søren

Mange tak for din flotte anmeldelse..5 stjerner, tak for det!
Skønt at høre du er fuldt tilfreds med vores service.

God service.

23 de março de 2023

Hej Birgit

Mange tak for at du tog dig tid til en anmeldelse. Dejligt at høre du er tilfreds med vores service.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans från butiken.

30 de março de 2023

Hej

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre du er tilfreds med vores service og levering.

Hurtig levering af vare.

Hurtig levering af den ønskede vare.

22 de março de 2023

Hej Michael

Mange tak for at du tog dig tid til en anmeldelse. Det er altid skønt at høre fra tilfredse kunder.

Team Anla

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais