Antikvariat Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har modtaget en bog fra Netantikvaren.dk, hvor bogens tilstand var anført på Bogtorvet.net som “Næsten fejlfrit eksemplar”. Som kommentar på ordren skrev jeg endda: “NB! Bogen er anfør... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når du handler på dette site, kan du være rimelig sikker på hvilken vare du egentlig køber. 90% af alle vare beskrivelse angiver varens stand, fx indbinding, årstal, udgave, generelle stand mv. Her ha... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Livraria
  2. Loja de livros raros
  3. Sebo

Informação fornecida por fontes externas variadas

+1.000.000 antikvariske bøger i Skandinavien

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Umuligt at finde kontaktinfo til antikvariatnet.com

Siden fungerer fint når man skal bestille, men når man ikke modtager den/de bøger man har bestilt hvor klager man så? Der er ingen kontaktinfo angivet på siden. Herudover kan man ikke finde faktura info nogen steder på siden. Hvor findes en kopi af betalte fakturaer? Køber man bøger i Norge har man brug for at sende en kopi af fakturaen til f.eks. Postnord så pakken kan toldbehandles. På antikvariatnet findes fakturaen ikke, kun ordredetaljer. Iflg forbrugerrådet skal alle hjemmesider oplyse kontaktinfo - CVR nr - etc.

3 de novembro de 2018

Smart side

Smart side. Bestilling og levering virker upåklageligt. Fik hurtigt besked, da et antikvariat ikke alligevel havde den bog jeg havde bestilt.
Det kunne dog være rart hvis flere af bøgerne havde fotos.

11 de julho de 2018
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hvorer overblikket?

Jeg synes den nye hjemmeside mangler meget af den overskuelighed, som den gamle gav i et billede. Nu kan jeg max se to-tre bøger ad gangen mod op til 20 førhen. Er det et fremskridt?

20 de julho de 2017

Fantastisk nyttigt site

Antikvariat.net er så velfungerende, og jeg bruger det så meget at det virker som en selvfølge at det bare virker. Man får lynhurtigt overblik over hvad der er til salg lige her og nu i hele Norden, og what you see is what you get. Man bliver aldrig snydt.

18 de dezembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt overblik og nem kontakt!

En fantastisk nem måde at få overblik over forskellige antikvariater i Skandinavien og finde præcis den bog man har brug for :) Hjemmesiden ser lidt outdatet ud, men det giver blot charme og autenticitet, da det netop er samling af antikvariater!

8 de novembro de 2013

Bare 5 stjerner!

God hjemmeside, hvor man kan søge antikvariske bøger i norden. Dækker også ikke-nordiske sprog. Jeg har handlet mange gange de sidste 4-5 år og er aldrig blevet skuffet (endnu...). Kan anbefales!

15 de setembro de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

"Antikvariat.net" er en genial forretnings-ide!

Jeg læser og køber derfor mange bøger; derfor har jeg glædet mig MEGET over, at alle de store, seriøse antikvariater i HELE NORDEN har slået sig sammen om én internet-side, så man ikke skal søge en bog 75 steder, men kan søge ét sted! På den måde kan man lede i en KÆMPE mængde af bøger og finde det billigste tilbud på den bog, man søger. Alle de tilknyttede antikvariater er yderst professionelle, hjælpsomme og absolut seriøse.
Mangler du en "gammel" bog, så søg der! Det gi'r dig størst chance for at finde den til bedst mulig pris.

9 de outubro de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sjældne bøger og gode varebeskrivelser

Hvis jeg skal finde en sjælden/udgået bog, søger jeg altid på Antikvariat.net først, og jeg har næsten altid fundet bøgerne.

Antikvariat.net er ikke en internetbutik i sig selv, men formidler kontakten til forskellige antikvariater i Norden og har en database med alle antikvariaternes titler, som man kan søge i.

Leveringstiden kan variere, da det er de forskellige antikvariater, der står for ordrehåndtering osv., men jeg har aldrig oplevet, at der gik mere end to dage, før bogen var fremme. Alternativt kan man ofte afhente bøgerne selv, hvis man ønsker det.

14 de abril de 2010

God søge-/kontaktside

Antikvariat.net er mere end søge- / bestillerside, end en egentlig forhandler: De deltagende antivariater lægger deres lagerbeholdning op, og man kan så søge i dét. Finder man det, sender man en ordrebestilling på mail, som antikvariatet der har bogen, så modtager. Så - man handler egentlig ikke med antivariat.net, men med de enkelte antikvariater.

Når det er sagt, har jeg handlet via antikvariat.net masser af gange - og har kun gode oplevelser med det.

Når jeg leder efter antikvariske bøger, leder jeg altid på antikvariat.net først.

29 de dezembro de 2009

Gode antikvariater

Her kan man finde bøger fra mange nordiske antikvariater. Det er let at søge og bestille, og man får hurtigt kontakt med sælgeren af den bog man ønsker. Jeg har handlet gennem antikvariat.net i en årrække og har kun gode erfaringer med det.

5 de agosto de 2008

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais