Antiviruspakket Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eea is direkt geregeld; binnen 15 minuten kreeg ik eea per mail toegestuurd. Al een aantal jaren ben ik zeer tevreden over NOD antivirus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik Ben al enkele jaren gebruiker van ESET NOD32 en dik tevreden. Bij elke opstart wordt eerst (nauwelijks merkbaar) alles gecontroleerd en ge-update naar de nieuwste versie. Doet rustig zijn werk en z... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik ben zer te spreken over het Smart Security Pakket. Het verlengen van de licentie verloopt prima, zolang je de nieuwe code in je software zet. Wanneer je echter weinig verstand hebt van compute... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

NOD32, wat een verademing dit programma t.o.v. andere virusprotectors. Heb op mijn andere pc één van een conculega, sorry..... Kostte veel moeite dit gedownload te krijgen en een aftersale telefonisc... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Software

Informação fornecida por fontes externas variadas

De online shop voor ESET NOD32 en ESET Smart Security. Een veilige PC met NOD32, totaaloplossing voor antivirus, antispyware, spam en firewall.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

241 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zoals het hoort zonder addertjes onder het gras

Na vorig jaar eerder telefonisch contact gehad te hebben na het sturen van een mailtje aan info-mailadres werd ik netjes terug gebeld en volgde er een nette aanbieding voor het beveiligen van meerdere PC's. Een maand voor het verlopen van het contract netjes een mailtje ontvangen en de link gebruikt. Hier kon ik aangeven dat ik terug naar 3 PC's was gegaan en binnen 10 minuten waren alle PC's weer optimaal beveiligd.

26 de agosto de 2012
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Niet eenvoudig.

Voor een "kneus" met computers, zoals ik, was het niet altijd even duidelijk.
Heb naar mijn gevoel maar wat gedaan.
Gelukkig was er telefonisch hulp die de puntjes op de i heeft kunnen zetten.
Die service was werkelijk fantastisch!

24 de agosto de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het werkt heel makkelijk!

Het bestelproces ging simpel, het betalen ging eenvoudig en de installatie verliep vlekkeloos. Wat wil je nog meer? Ik gebruik Eset al jaren en voor het eerst via deze site besteld. Volgend jaar gewoon weer denk ik.

24 de agosto de 2012

Smooth as silk

Ik heb een tijdje gezocht naar een virus scanner, die mij niet stoort tijdens het spelen van games.
NOD32 doet dat niet.
Dankzij de game mode die naar behoren werkt.
Nu kan ik virusvrij ongestoord BF3 spelen.
Aanrader voor gamers.

23 de agosto de 2012

mooi spul......

heb via kennissen over eset gehoord en heb deze aangeschaft voor 2 computers.
Na installatie heeft het programma 2 uur nodig gehad om te scannen en op te lossen. kan nu aan mijn pc merken dat hij beter loopt.
ben erg tevreden.

21 de agosto de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Doet zijn werk goed en snel.

Vorige virusscanner G-Data. Was erg traag. Daarna het gratis pakket Avira gebruik wat ook aangeraden wordt door de consumentenbond. Ook bij mijn zoon op zijn computer gezet. Mijn zoon had na 2 weken problemen computer vast gelopen.
Dus op zoek naar nieuw pakket en uitgekomen op ESET en deze werkt tot nu toe 2,5 maand snel en goed. Geen problemen gehad.
Een perfect pakket.

14 de agosto de 2012

goed

weinig op aan te merken,bij vragen goed geholpen[al mag het wel iets sneller gebeuren]

12 de agosto de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een fantastisch programma voor bescherming van mijn Mac's

Ik heb dit programma ook al eerder gebruikt maar dan de Windows versie, dit werkte ook voortreffelijk.
Alleen het verlengen van de licentie ging niet goed, ik kreeg geen nieuwe licentiecode maar moest mijn huidige gebruiken.
De datum ging alleen niet vooruit naar de overeengekomen datum.
Men heeft dit nooit kunnen vinden en ik heb toen de samenwerking opgezegd.

9 de agosto de 2012
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Aankoop Prima - Update WAARDELOOS !!!

Wanneer je echter weinig verstand hebt van computers kan ik je aanraden om nooit te updaten naar een hogere versie. Zelfs ik - iemand met redelijk veel pc ervaring - had behoorlijk wat moeite om naar de laatste versie te gaan. Een uitleg met een stappenplan welke meegenomen wordt in de download zou enorm helpen. Het heeft mij alles bij elkaar bijna 4 uur gekost om de zaak weer werkend te krijgen. Het zou nog fijner zijn dat de software automatisch wordt geupdate naar de meest recente versie.

8 de agosto de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijk, snel, goed, eerlijke prijs.

Ik gebruik ESET NOD32 al enige jaren. Het pakket doet dat wat het moet doen zonder poes-pas en/of onnodig veel resources te verbruiken. Verlengen en het aanbrengen van de nieuwe licentie gaat zonder problemen. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ik raad iedereen ESET NOD32 aan als antivirus pakket.

6 de agosto de 2012