Snelle levering op zelf uitgekozen dag. Met behulp van bezorger samen TV naar 3 hoog getild. Zeer tevreden met aankoop. Nog even contact gehad met Apollo over klein issue met afstandsbediening, wat di... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Via Marktplaats bij Apollo terecht gekomen voor een goed geprijsde via inruil verkregen Cambridge audio set (CXA81 en CXN). Enorm vriendelijk en deskundig geholpen door Sander en collega en een fraaie... Ver mais
Ze namen op eigen initiatief keurig contact op over bezorging van een TV die nog in bestelling was bij de leverancier. Direct van daaruit bij mij thuisbezorgd. Zou hier zeker nogmaals bestellen.
Heel vriendelijk personeel én scherpe aanbiedingen! Het bestaan van een fysieke winkel vind ik erg belangrijk. Ook dat ze al tientallen jaren bestaan en dus blijkbaar een goeie bedrijfsvoerIng hebben.... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Televisão
- Loja de Eletrodomésticos
- Loja de Eletrônicos
- Loja de Hi-fi
- Loja de artigos para fotografia
- Loja de máquinas de lavar e secadoras
Apollo Almere biedt scherpe prijzen en een uitstekende service en is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres. Vergeet niet om via onze website uw Persoonlijke Deal aan te vragen. Wij zijn geautoriseerd official NL dealer van onze favoriete merken; Audio; Sonos, Bowers&Wilkins, Denon, Marantz, Yamaha, SVS, Audioquest, Bluesound, Dali, Cambridge Audio, Klipsch, Monitor Audio, Marantz, NAD, ProJect, Thorens, Q Acoustics, Roksan, Yamaha. Witgoed; Miele, Jura, AEG, Bosch, Siemens, Liebherr, LG en Samsung TV (Qled en OLED specialist); Samsung, LG, Panasonic, Philips en Sony
Informações de contato
Korte Promenade 5, 1315 HM, Almere, Holanda
- 036-5339099
- support@apollo.nl
- www.apollo.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nivona 690 koffiemachine
Demo model gekocht dus altijd afwachten. Machine was perfect ingepakt en nog als nieuw. Daarna gebeld met een vraag en ook toen prima geholpen door een echt mens.
En dat is tegenwoordig zeer zeldzaam. Kortom goede ervaring en voor herhaling vatbaar.
philips lattego 5500 ep5547/90 gekocht ,supper gouw geleverd en ze waren de goed koopste en de machine werkt perfect
prima gedaan
Allround good experience
Good price, easy order system, arrived promptly. Excellent product. In my case this was all I needed.
Snelle en goede service
Prima bedrijf
Ik kreeg een mooie extra korting op mijn tv. Bestelling ging verder heel makkelijk en de levering was prima.
Kortom, een tevreden klant.
Aanbevolen: mooie prijzen en erg goede communicatie en snelle levering
Op zaterdag via de website een TV besteld (met extra vakantiegeld-korting). Nog dezelfde dag een persoonlijke bevestiging dat levering op dinsdag mogelijk was. Maandagochtend een bericht van de transporteur en maandagmiddag gebeld door de transporteur voor bevestiging van de aflevering. Dinsdagmiddag volgens afspraak aan huis geleverd. Scherpe prijzen en heel snelle, correcte communicatie en levering.
Goede prijs/aanbieding voor ee nieuw…
Goede prijs/aanbieding voor ee nieuw Samsung product
AEG kookplaat
Dit is de eerste keer dat ik bij Apollo besteld heb ik had er nog nooit van gehoord de AEG kookplaat was daar goed koop schilde 100 euro best veel geld de plaat werd snel en goed verpakt opgestuurd
Goede prijs voor een goed product
Goede prijs voor een goed product bij zaak die er al decennia zit.
Uitstekend op de hoogte gehouden…
Uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het bezorgproces. Bezorging verliep verder zonder problemen. Product werkt zoals het hoort en de vakantiegeld deal voor deze kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Top!
Super behulpzaam personeel en geweldige…
Super behulpzaam personeel en geweldige aanbieding.
LG G5 77"
Een nieuwe lancering van een TV en dan direct een goede deal. Per ongeluk de adresgegevens met google verhaspelt en ik werd netjes gebelt ter controle. Chauffeur belde nog een half uurtje van te voren en bracht met mij de TV naar binnen. Weer een fijne ervaring met Apollo Almere.
Topwinkel
Setje Dali Oberon 7 gekocht.
Fantastisch geholpen en op de hoogte gehouden van de levering.
Zal zeker meer shoppen bij jullie.
Snelle levering en een voordelig…
Snelle levering en een voordelig geprijsde OLED TV.
Werd goed geholpen door personeel
Werd goed geholpen door personeel. Afspraken werden netjes nagekomen, top! Levering was mooi op tijd.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.