Armytags Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var enkelt å bestille,forståelig og greit å manøvrere seg på siden deres. Varene kom også med forventet standard. Det jeg skulle ønske var bedre, var informasjonsmail med oppfølging etter besti... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 3 dog tags hos Armytags. 2 i messing (gull), 1 i sølv. Hver tag er godt laget, men de i messing har noe oksidering / forkrommingen har flaket av i hjørnene. Dette er nok en fabrikk feil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk service. Jeg bestilte et sæt fredag og kunne allerede hente det mandag. Der var sket en fejl, da der manglede en del i sættet. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De små ting gør den store forskel. Den bestilte størrelse armytags var udsolgt, så Kenneth kontaktede os for at høre om han måtte lave gaven i størrelsen større, uden beregning for os. God service!

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Informação fornecida por fontes externas variadas

Armytags.dk har eksisteret i over 10 år og har leveret tusindvis af dogtags/armytags til danskere! Vi har et bredt udvalg af forskellige tags og en god del tilbehør til dit armytag! Vi kan præge dine dogtags, sådan de ligner netop dem som de amerikanske soldater får udleveret. Derudover er vi eneste forhandler af de originale danske dogtags, som danske udsendte soldater får udleveret! VIGTIGT: Pr 1/11-2017 er Armytags overtaget af www.handelshusetaulum.dk - Dette indebærer hurtigere support, bedre levering og generelt hurtigere svartider. Vi har både fysisk butik og webshop i Aulum.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dejligt service og lynhurtig levering

Dejligt service og lynhurtig levering
Lige det resultat vi ønskede

21 de outubro de 2022

Hej Jannie,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for - Dejligt at alt var som det skulle være!

Bra produkt

Bra produkt! Snabb leverans!

10 de outubro de 2022

Hej Andreas,

tusind tak for anmeldelsen! Den er vi meget glade for. Dejligt at du er tilfreds med produktet og vores levering.

Hav en god dag

Snabb och bra leverans.

Snabb och bra leverans.
Riktigt nöjd med varan

/ Danny

4 de outubro de 2022

Hej Danny,

Mange tak for din anmeldelse! Fedt du er tilfreds med produktet og leveringen!

God dag

Kundeservice og fejlprodukt

Fik et fejlprodukt, fejl kan ske.
Armytags var straks klar til at kompensere tilfredstillende.
Og en løsning blev fundet og alt var glidningsløst.

Nem og venlig kundeservice.

30 de setembro de 2022
Avaliação não solicitada

Hej Liv,

Tak for anmeldelsen! Vi beklager vi fik lavet en fejl, men skønt vi kunne komme i mål på en god måde alligevel hurtigt og nemt!

Bra produkt

Bra produkt. Hjälpsam personal som mailade förslag på texten när inte hela fick plats på samma rad. Snabb leverans.
Bara positivt.

8 de outubro de 2022

Hej Thommy,

Mange tak for din anmeldelse! Den er vi super glade for - Dejligt at du er glad for tingene!

Fed service!

2 dage fra bestilling til varen lå i min postkasse - fed service!

15 de setembro de 2022

Hej Taunborg,

Mange tak for din fine anmeldelse! Det er skønt du er tilfreds med den hurtige levering af din pakke!

Hav en dejlig dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen svare til det jeg forventede og…

Varen svare til det jeg forventede og leveringen var til tiden. Jeg er så absolut tilfreds.

10 de setembro de 2022

Hej Rikke,

Mange tak for din fine anmeldelse! Den er vi meget glade for! Dejligt at alt spillede som det skulle

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ubrugelig vare

Købte en bushhat. Den var pakket godt ind i en stor kasse, det forstod jeg godt hvorfor. Den stank af gammel fugtig kælder. Forsøgt både med eddike og rodalon at vaske det ud, forgæves. Hatten var ikke brugbar og er kasseret. Den der har pakket hatten har ikke kunne undgå at lugte det.

9 de agosto de 2022

Hej Schaefermann,

Mange tak for anmeldelsen. Den er jeg ret ked af - Håber du tog fat i os dengang, så der blev fundet en god løsning. Det er bestemt ikke normal procedure!

Hav en rigtig god dag uanset hvad

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Flot dog tag

God kvalitet på dog tagget. Kæden falder dog af nogen gange

8 de setembro de 2022

Hej Tristan,

Mange tak for anmeldelsen! Den er vi glade for - Håber du fandt en løsning på kæden kunne falde af - Man kan lige give den et lille klem med en tang, så bliver den i hvert fald

Hav en dejlig dag

Hurtig og korrekt levering

6 de setembro de 2022

Hej NiKo,

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for - Dejligt at spillede med levering osv!

Rigtig skøn dag til dig

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I am very happy with the product and it…

I am very happy with the product and it was a fast delivery. I recommend this site for people who wants to make something special for loved ones ❤️ thank you Armytags

5 de setembro de 2022

Hey Kunde,

Thank you so much for the review of our product! I ma happy you are happy about the product!

Best Regards

fint produkt

fint produkt, men oplever dog at kæden nogle gange går op af sig selv.

29 de agosto de 2022

Hej Lucas,

Mange tak for din anmeldelse! Den er vi glade for - Hvis kæden stadig går op, så giv den et lille klem med en tang, så bliver den hvor den skal

Bestilling status

Bestilling status: ingen bekræftelse på mail
Levering: bekræftelse men ikke hvornår og hvordam
Order: fin, kæde dog forholdsvis kort

19 de agosto de 2022

Hej Diana,

Mange tak for din anmeldelse. Ærgerligt at der har været bøvl med bekræftelsesmailen, kan være der er blevet skrevet forkert i e-mailen.

Ift kæden, så er vores standard 60 cm - Hvis den ønskes længere kan dette tilkøbes på hjemmesiden, hvor vi sælger 70 cm kæder

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scam

Scam, placed an order, made the payment as requested.
Never got te ordered item.
No answer to several mail's.
Easy way to make money.
Never order here.

26 de julho de 2022

Hey Dirk,

I am so sorry about this - Normally we never have any problems which can also be seen here on our trustpilot.

Hope all worked out in the end - Or else just contact me again, then I will look into it!

Best Regards

Perfekt

Perfekt, varan var perfekt och levererades inom utsatt tid.

19 de julho de 2022

Hej Peter,

Mange tak for din super fine anmeldelse! Den er jeg SÅ glad for! Dejligt alt spillede!

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse. Den er jeg ekstremt ked af desværre. Jeg kan se i mit system at ordren er blevet afsendt som aftalt fra os, men at den umiddelbart er blevet væk hos DAO.

Jeg har sendt dig en ny mail med instruktioner ift at du får en ny vare tilsendt, sådan du kan få produktet. Alternativt skriv os endelig en mail, så vi kan løse det info@armytags.dk

Hav en god dag

Snabb leverans!

18 de julho de 2022

Hej Ulf,

Tusind tak for din anmeldelse! Den er jeg glad for! Det er fedt det gik hurtigt og tingene var som det skal være.

Altid sublim service

Altid sublim service, hurtig levering og er faktisk produkt 😁😁😁

18 de julho de 2022

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os. Det er fedt tingene gik lige som det skulle, så du er glad og tilfreds med taggene!

Hav en rigtig god dag

Kenneth Storm

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais