Eneste plassen i Norge eg fant parfymen eg var ute etter til veldig bra pris, Fikk også med en ekstra 3ml parfyme som luktet veldig bra. Veldig rask behandling av bestillingen til pakken ligger postka... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Превосходно! Духи прекрасные, упаковка посылки - на высшем уровне, быстрая доставка. Однозначно рекомендую.
A empresa respondeu
Alltid hyggelig og rask handel. Kommer til å handle igjen så snart det kommer nye produkter og prøver inn.
A empresa respondeu
Veldig fornøyd med denne nettbutikken. Enkelt å bestille, rask levering og parfymen var original og godt pakket. Gode priser også. Kommer til å handle her igjen.
Detalhes da empresa
- Perfumaria
- Loja de Velas
- Fornecedor de Cosméticos e Perfumes
- Loja de Cosméticos
- Fornecedor de Fragrâncias e Aromas
Escrito pela empresa
At Aromak.no, we bring you into the world of unique fragrances where every detail matters. Our store is dedicated to offering only the finest niche perfumes, giving you the freedom to explore them in different formats – from small decants perfect for discovering new favorites, to full-size bottles for those ready to commit to luxury. Beyond personal scent, we also create handmade soy candles and artisan home fragrances, designed to fill your space with warmth, style, and individuality. Each product is chosen with care, ensuring quality and authenticity. Aromak.no is not just a shop – it’s a place to experience fragrance in its most personal and beautiful form.
Informações de contato
Noruega
- www.aromak.no
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Veldig hyggelig service
Veldig hyggelig service. Jeg er veldig fornøyd med mitt nye kjøp. Duften er svært behagelig, utvikler seg fint og varer lenge. Jeg kommer til å handle her igjen.
Превосходно

Resposta da Aromak
Alltid hyggelig og rask handel

Resposta da Aromak
Есть парфюм которых нет в наличии в других магазинах👍
Очень удобно😊 можно послушать парфюм перед покупкой полноразмерного флакона 🌹

Kjempe fornøyd!
Прекрасний магазин парфумерії.
Маю позитивний досвід замовлень в цьому магазині. Замовляла парфуми по 5,10 мл. Завжди гарне пакування, та чудові парфуми.

Resposta da Aromak
Veldig fornøyd med denne nettbutikken

Resposta da Aromak
Jeg likte det veldig godt!
Jeg var fornøyd med at prøveflaskene var miniatyrsprayer. Duften varer veldig lenge. Jeg skulle ønske de hadde inkludert et bilde av parfymen jeg bestilte.

Fantastisk butikk!
Fantastisk butikk med rask levering og originale parfymer av høy kvalitet. Jeg er veldig fornøyd og kommer definitivt til å handle her igjen. Tusen takk!

Resposta da Aromak
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.