Asian Kitchen Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levede fuldt op til bynavnet - det var ringe

Havde købt en deal til Asien Kitchen i Ringe.
Og navnet levede fuldt op til navnet.
For hold da op hvor var det ringe 🤬
Det blev slået op som valgfri buffet med stort udvalg.
Der var en kedelig undskyldning for noget med and. Indbagt kylling der var så tør så den skulle skylles ned, kyllinger lår der var lige så tørre. Nudlerne var kolde og af de 2 gryderetter der blev tilbudt, var den ene bøtte næsten tom.
Så det var pengene ud af vinduet.
For de 99 kr som dealen kostede per mand + de 35 kr per sodavand - der kunne vi have spist os mætte på Mcdonald. Det er da i det mindste varmt

27 de setembro de 2026

Det er utroligt ringe

Det er utroligt ringe, som navnet på byen, kommer der aldrig igen - maden i hele ejendommen er utrolig dårlig og dyr, taget kvaliteten i betragtning. Virkelig dårlig oplevelse.

22 de setembro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Maden smagte godt- overraskende godt

Maden smagte godt- overraskende godt. Også den friske mangojuice smagte godt.
Tjeneren måtte vi dele med stedets anden afdeling. Hun var sød og venlig. Man kunne få hende ind ved at ringe på en klokke og ellers var man overladt til sig selv. Bufeen var med få retter som stod i metalskåle. Det hele virkede tomt og fantasiforladt.

7 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den kedeligste Tikka Masala jeg…

Den kedeligste Tikka Masala jeg nogensinde har smagt, som at række tungen ud ad vinduet!
Ingen smag, noget tynd sjask (som suppe).
Slet ikke den kraftfulde smag som man får andre steder.
Spild ikke jeres penge på det, sorry.

15 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget bedre, end forventet.

Alt var veltillavet, så det smagte rigtigt godt, og der var rigeligt af alle retter i buffeten, i de to timer fra kl. 18-20, hvor vi var der.
Udvalget af sushi var betydeligt større end i tilsvarende buffetrestauranter og det kunne fint måle sig med den sushi man får på sushirestauranter.

Vi havde bestilt bord til fredag den 22/8-25, og tjekkede efterfølgende anmeldelserne på Trustpilot. Anmelderserne var så dårlige, så vi meget overvejede at afbestille bookingen, men blev enige om, at satse.
Den “satsning” har vi ikke fortrudt, for vi gik mætte, glade og tilfredse derfra.

22 de agosto de 2025

Maden er god

Maden er god. Men de kan simpelthen ikke forstå dansk (som de selv siger i telefonen) Det er utroligt frusterende at ringe og bestille og så skal alt gentages 32 gange. I burde ansætte en der har styr på service!!

19 de maio de 2025

China box

China box
Meget mangel på kød, kyllingestykkerne var så små at man næsten skulle bruge en lup for at se, stort set ingen grøntsager i nudlerne
På den til trods for det så var maden færdig til tiden

19 de janeiro de 2025

Kold, kedelig, tør!!

Det er den ringeste asiatiske restaurant som jeg har frekventerede i går lørdag med to veninder. En kold og mangelfuld friturebuffet, kedelige tørre kyllingespyd, kolde kartofler, og laaaangsom opfyldning. Sushien var spiselig - ikke mere. Oplevelsen tog 20 minutter, så betalte vi og gik. De får alene en stjerne, fordi nul ikke er en option. Vil du ha’ en god oplevelse på Rømø, så gå langt udenom Asian Kitchen. ☹️☹️

14 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mangel på mad og service

Maden var kold, der var ikke nok mad i deres buffet. Vi måtte vente mange minutter på at der kom nyt mad. Der var mangel på tallerkner og bestik. Maden havde ingen smag. Forårrullerne var næsten uden indhold. Nabo bordene var fyldt med affald medens personale stod lænet op af væggen og snakkede. Vi måtte rykke for at få vores drinks. Bestemt ikke et sted vi kommer igen.

2 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anmeldelsen vedrører kun ordningen: "To Good To Go", som Asian Kitchen Aalborg er tilknyttet.

Før Corona-krisen fik man masser af lækker og varieret mad til prisen.

I dag (05/12 2021) er pakningen, som man får maden i, reduceret til det halve.

2/3 af indholdet i pakningen er kogte ris, og så er der lagt lidt tilbehør ovenpå, i form af blæksprutteringe og ganske små forårsruller og den slags.

Det betyder dybest set, at man betaler 29,00 kr. for nogle kogte ris, og det kan man som kunde jo ikke være tjent med, uanset hvor søde og imødekommende personalet er.

6 de dezembro de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais