Astmaallergishoppen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har bestilt en forholdvis stor ordre, som endte med at skulle leveres af to omgange. Fik en mail omkring situation af en medarbejder, vi aftalte efterfølgende om, hvordan og hvorledes. Som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god kundeservice:-) Jeg fik en super god vejledning til hvilken luftrenser jeg skulle bruge til netop mit behov, og både produkt & kundeservice overgik mine forventninger. Altid hurtigt &... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skrev en negativ anmeldelse her på trustpilot, men jeg vil revidere den. Det var ikke fordi de ikke ville hjælpe mig i Asta og allergi shoppen. Der var bare tale om misforståelser i vores kommuni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter flere mails om støvsugere fik jeg bestilt den nye Nilfisk Elite. Gode svar om alt fra vægt til lukkede støvsugerposer og så fik jeg lidt rabat også. Fik for lidt ekstra leveret til døren og... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Online shop - et nemmere liv med astma og allergi

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

29 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god hjælp fra kundeservice

Rigtig god hjælp fra kundeservice. Priser der er til at komme over:)
Bliver ikke sidste gang jeg handler her.

29 de outubro de 2025

Kære Josefine
Tusind tak for de søde ord til vores kundeservice. Det er givet videre :-). Og tak fordi du handlede ved os. Vi vil glæde os til at se dig tilbage i shoppen.
Bh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt et par Kärcher AF20 og det har…

Har købt et par Kärcher AF20 og det har gjort en væsentlig forskel for luftkvaliteten. Hurtig levering og god information.

21 de outubro de 2025

Kære Bastian
Hvor er det bare dejligt at høre. Tak for den gode tilbagemelding og for de flotte stjerner. Det betyder meget for en lille forretning, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Tak.

Mange hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt produkt og Super god telefonisk rådgivning

Jeg fik en ualmindelig god og venlig telefonisk rådgivning fra firmaet i forbindelse med overvejelser vedrørende køb af en luftrenser. Har nu modtaget det anbefalede produkt, som virkelig lever op til det lovede. Kan varmt anbefale firmaet.

24 de outubro de 2025

Kære LH
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du både har haft en god oplevelse med vores rådgivning og er tilfreds med din nye luftrenser. Vi lægger stor vægt på at hjælpe hver enkelt kunde med at finde det helt rigtige produkt, så din tilbagemelding betyder virkelig meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din anbefaling 💚.

Vanvittig godt!

Vanvittig godt!
Var kommet til at bestille en forkert vare og fik en fantastisk hjælp og vejledning til både at finde det rette erstatnings produkt, samt hjælp til returneringen. Hurtig super imødekommende og venlig kundeservice - tak for det!!!

8 de outubro de 2025

Kære Della
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for – og at vores kundeservice gjorde en forskel. Vi ved, at det kan ske for alle at få bestilt forkert, så vi gør altid vores bedste for at gøre processen nem og god.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder virkelig meget for os 💚.

Har købt COWAY AIRMEGA JET AP-1220B

Har købt COWAY AIRMEGA JET AP-1220B
LUFTRENSER MED HEPA FILTER 0-104 M2 - BEDST I TEST og har nu haft den stående i 2 måneder. Her i hjemmet bor 2 katte og en hund, hvilket kan gøre det problematisk for personer med allergi, ikke at reagerer. Nu er vores hjem blevet besøgt af folk med meget allergi for hund og kat og INGEN af dem har haft udbrud af allergi efter den er sat op herhjemme. Det er absolut det bedste køb jeg har gjort mig.

27 de setembro de 2025

Kære Julie

Armen altså...hvor bliver jeg bare glad for at læse sådan en dejlig anmeldelse. Og hvor er det bare FEDT at jeres gæster kan mærke en så stor forskel.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive her og tusind tak for de flotte ord 💕.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Glimrende produkter og rigtig god…

Glimrende produkter og rigtig god service! Specielt deres vandrensere fra AQWA nyder vi godt af herhjemme! Tak for jer!

28 de agosto de 2025

Kære Martin

Tak for de flotte stjerner og den flotte anmeldelse. Du har helt ret - AQWAs vandrensere er fantastiske 🎉.

Super kundeservice

Fik godt svar på rens af filter

18 de agosto de 2025

Hej Jon
Tusind tak for de flotte stjerner og det glæder mig du fik svar på det du havde brug for. Du er altid velkommen med spørgsmål 🌷.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og gode produkter

Min kæreste og jeg har været på udkig i noget tid efter en luftrenser til det formål at tage noget af støvet/hundehår vi har i hjemmet. Jeg var lidt i tvivl om, hvilken vi skulle vælge, hvorfor jeg skrev til Kristina på hendes hjemmeside. Jeg har kun godt at sige om hendes hjælp til at vælge det helt rigtige produkt; for jeg havde sgu nok ikke selv fundet det. Man kan med ro i sjælen købe hos Kristina, da hun ikke kun har fornuftige priser, men også helt igennem gode produkter :-)

28 de julho de 2025

Kære Frank
Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Det glæder mig så meget, at høre, at I både er glade for luftrenseren og for den hjælp, I fik med at vælge den rigtige.
Jeg ved, hvor forvirrende det kan være at finde rundt i modeller og funktioner, så det glæder mig helt ned i maven, at I føler, jeg ramte plet – og at støv og hundehår nu har fået kamp til stregen.

Tak fordi I valgte at handle hos mig – og for at tage jer tid til at skrive så pænt. Det gør virkelig en stor forskel for en lille shop.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en “LUFTRENSER MED HEPA…

Jeg købte en “LUFTRENSER MED HEPA FILTER 0-63 M2 AIRMEGA 100”, da vores underboer ryger meget indenfor og det trænger op til os. Desværre har luftrenseren slet ikke virket. Det virker mere som om, at den suger luften ind og bare spytter det samme luft ud igen. Til trods for massiv udluftning med frisk luft også, så spyttede maskinen bare røglugt ud igen, så røgluften cirkulerede endnu mere rundt i værelset. Øv, den virkede desværre ikke som håbet. Forsendelsen gik hurtigt og problemfrit.

20 de janeiro de 2025

Hej Sofie
Tak for din anmeldelse. Jeg kan umiddelbart ikke se du har forsøgt at kontakte os og det er jeg rigtig ked af, for så ville vi have haft en chance for at gøre dig glad for luftrenseren.

Det lyder som om der er noget galt med den og/eller noget i betjeningen der måske skal justeres på. Husk også at plastikken skal tages af filtrene jf. manualen (som sidder inde i maskinen) for ellers virker den netop ikke.

Luftrenseren er udstyret med et HEPA - og kulfilter og den teknologi er undersøgt rigtig mange steder (med stor succes) for evnen til at filtrere røg, herunder af Teknologisk Institut.
Vi sælger rigtig mange luftrensere til kunder der er generet af røg og får kun positive tilbagemeldinger. Jeg er derfor ret sikker på at der enten er en defekt eller noget i brugen af den vi kan justere på sammen.

Jeg håber du vil skrive til os på hej@astmaallergishoppen.dk, så vi kan hjælpe dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, gode produkter.

Hurtig levering, rigtig fine produkter til virkelig god pris! Vi har købt babydyne, som jeg kan se koster det dobbelte i babyforretningerne.

19 de dezembro de 2024

Kære Camilla
Tusind, tusind tak for de skønne anmeldelse og de flotte stjerner. Dejligt at vi som små også nogle gange kan følge med de store forretninger 😉.
Tak for tilliden og jeg håber vi ses en anden god gang.

Luftrenser og god service

Bestilte en luftrenser som jeg er glad for.

Bestilte flere produkter efter, men fandt ud af jeg ikke havde behov for dem. Hurtig betjening og pengene retur.

God service :)

29 de abril de 2025

Kære Thomas
Tusind, tusind tak for den skønne anbefaling. Det er virkelig dejligt at høre at du er glad for luftrenseren og vores service i det hele taget. Tak for tilliden og for at bruge tid på at skrive her - det betyder meget for en lille virksomhed.

Mange hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sjældent har man oplevet bedre…

Sjældent har man oplevet bedre behandling . Vi har købt en luftrenser som der blev problemer med . De undersøgte sagen og vips får vi tilbudt en ny , super service

17 de março de 2025

Kære Linda
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for god kommunikation. Det er virkelig pænt af dig, at du tager dig tid til at dele din oplevelse her. Tusind tak - det gør en stor forskel for en lille virksomhed.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og god service

Gode produkter og god service, god og hurtigt respons på e-mails. Intet dårligt at sige.

18 de março de 2025

Kære Lena
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er virkelig sødt af dig, at du tager dig tid til at dele din oplevelse her. Tak - det gør en stor forskel for en lille virksomhed.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en allergivenelig støvsuger…

Jeg købte en allergivenelig støvsuger hos astma allergishoppen, det er et top-of-the-line product, men låget gik i stykker efter 1.5 år. Så jeg kontaktede astma allergishoppen og sjældent har jeg fået så hurtig og god service. Jeg fik en returseddel, sendte den ind, fik den fixet og returneret. Da jeg så ikke kunne finde ud af, om den var okay? Fik jeg igen super god service, og ja den virker igen - 5 ud af 5 stjerner herfra :)

21 de fevereiro de 2025

Kære Lucille
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse her. Tak for de flotte stjerner og tak for tilliden ved at handle i shoppen. Jeg er glad for at det hele gik op i en højere enhed og at vi fik fikset låget. Tak for god kommunikation herom.
Jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen ❤️.

God service på Nilfisk

Fik for lidt ekstra leveret til døren og her superfin service af GLS. Vejede over 12 kilo ialt.
Smart at tre ekstra støvsugerdimser er pakket i selve støvsuger så man ved hvor de er.
Dejligt Kristina ved så meget om hvad hun sælger ❤️ Kan kun anbefale hendes hjemmeside.

27 de janeiro de 2025

Kæreste Tara

Endnu engang tak for dine søde ord og flotte anmeldelse. Det er en stor fornøjelse at få lov at være din leverandøre af allergivenlige produkter. Tak for dine gode bestillinger, tillid og god kommunikation❤️.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har grundet husstøvallergi fået…

Jeg har grundet husstøvallergi fået immunterapi i 3 år - som har virket fint, men ville gerne optimere det sidste med produkter herfra ( dyner, husstøvmidebetræk, sengetøj, faconlagen ) og virkningen er fremragende.

Jeg kan tydeligt mærke forskel på det luftmiljø der er omkring mit nye sengemiljø og vejledning fra Astmaallergishoppen er meget pålidelig da Kristina taler af egen erfaring når der guides - hun kender alle produkterne 🥇🥇🥇

25 de janeiro de 2025

Kære Camilla
Sikke en dejlig, dejlig anmeldelse og så dejligt at læse, at du så tydeligt kan mærke forskel.
Tusind tak for de søde ord og tak for tilliden. ❤️

Super god service

Super god service!
Tak til Kristina og Astma Allergi Shoppen ApS.
:-)

16 de janeiro de 2025

Resposta da Astmaallergishoppen

Og tak til dig Erik for at handle i shoppen og for at vise os tillid. Tak også for de flotte stjerner. Jeg håber jeg ser dig tilbage i shoppen en anden god gang 🌞.

Hurtig leverance

Hurtig leverance
Super god service ved ombytning, selvom det var mig selv der lavede en fejl.

7 de janeiro de 2025

Kære Tao
Tusind, tusind tak for de flotte stjerner og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse her. Det betyder virkelig meget, TAK ❤️.
Jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sådan nogen gode puder og dyner vi har…

Sådan nogen gode puder og dyner vi har fåde både købte og i julegave er gode at sove i

26 de dezembro de 2024

Kære Gitte

Ihh..det er vel nok dejligt at høre. Det glæder mig så meget at du er glad for både dyner og puder. Tusind tak for at dele din erfaring her og for de flotte stjerner. Tak ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Effektivitet, kvalitetsbevidsthed - Så cool.

Fik en mail omkring situation af en medarbejder, vi aftalte efterfølgende om, hvordan og hvorledes. Som selvfølgelig blev løst hurtigt, problemfrit og effektivt.

Ingen stress, 10/10 professionelt, bare super fed butik, gode mennesker der gør gode ting for folk, klasse!

Tak for jer.

25 de dezembro de 2024

Kære Thorbjørn

Tusind, tusind tak for din gode anbefaling og de pæne ord og flotte stjerner. Tak fordi du bemærker og ser at vi gør os umage ❤️.
Det gør mig rigtig glad at du oplevede du fik en god oplevelse og jeg håber jeg kan få lov til en anden god gang at hjælpe dig med produkter eller rådgivning.

Ejer

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais