Audiovox Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Produktet er så fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sætte fingeren på Der gik meget meget længe fra vi fik taget aftryk til vi fik hørepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte Westone formstøbte in ears hos Audiovox - Mikkel Farsø. Alt er forløbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstøbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine ører😀 Be... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at få levering på h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt og aldeles fantastisk service. Mit review er en anelse forsinket, men nu har jeg haft mine In-Ears i et stykke tid, og det er stadig helt perfekte. Det eneste at kommentere på, er at de inge... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de Equipamentos médicos

Escrito pela empresa

Audiovox forhandler og producerer formstøbte i-øret høreværn til private og professionelle. Audiovox’s specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hørelse, høretab og ikke mindst beskyttelse af hørelsen. Vores specialister står klar hvis du ønsker mere information omkring vores produkter, har spørgsmål omkring en ordre eller hvis du ønsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovox’s klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har MC Ørepropper som virker helt…

Har MC Ørepropper som virker helt fantasik. Er faktisk overrasket hvor godt lyd min hjelm har men.
Til et produkt som koster 1200kr så forventer jer lidt mere af det lavpraktiske. En MC hørværn unden fornunftig emballage når man ikke kører er lidt small.... Den lille plasttaske er ikke det jeg har forventet. Andre levere lille cases hvor propperne passer ind...

16 de abril de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske in-ear monitor ørepropper!

Jeg har fået mig nogle velfungerende ørepropper til mine in-ear monitors. De giver en klar og varm lyd omkring, specielt mit trommesæt.
Jeg har aldrig følt mig så sikker mens jeg har spillet, eller været til dødsmetalkoncert, det fungere bare!

Det eneste jeg ville kunne ønske mig, var en mere grundig brugsanvisning, til hvordan jeg monterer ørepropperne på mine monitors.

Men alt dette skal ikke komme i vejen for den service og kvalitet jeg har mødt. Fantastisk vejledning, i processen om at støbe ørene, og finde det rigtige produkt!
Kan anbefales!

17 de dezembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Målløs over manglende kundeservice

Var helt målløs over over manglende kunderservice / manglende almindelig menneskelig kontakt.

Skulle have lavet aftryk på deres kontor. Har aldrig talt med dem før, kun booket tid online.

Bliver vist ind af en mand som hverken præsenterer sig selv eller produktet. Det første han spørger om er, om jeg vil betale med mobile pay? Han undersøger min ører, hvilket er ret grænseoverskridende, når man slet ikke er blevet sat ind i, hvad processen kommer til at være.

Efter aftrykket beder han mig betale. Jeg har hverken fået information om, hvornår jeg får produktet, hvordan jeg skal bruge det, hvad det er for et produkt, om der er noget jeg skal være opmærksom på. Må selv spørge om jeg får en faktura og om der er andet relevant information.

Gik ud derfra og tænkte, hvad og hvem har jeg lige givet 1000 kr på mobilepay? Virkelig underlig behandling, men var alt for målløs til at sige noget. Nu har de så selv efterspurgt feedback, derfor dette skriv.

Har modtaget mine sovepropper nu. De er gode nok til at holde lyd ude, men de er, for mig, alt for hårde at sove med og gør ondt i ørene.

8 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte in-ears men måtte desværre sande…

Købte in-ears men måtte desværre sande at pasformen ikke var helt som den skulle være. Sendte en reklamationsmail, hvorefter jeg hurtigt hørte tilbage med anvisninger om at sende mine in-ears til reparation.
Allerede under en uge efter er mine in-ears retur og de passer!!
Super god efter-købs oplevelse - og support.

14 de dezembro de 2023

Super!

God service og hurtig levering. Og sovepropperne er geniale.

19 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Audiovox - Pris og “kvalitet” hænger slet ikke sammen

Jeg købte Audiovox Soundscope Pro-Tect I-Hunt i Ringsted med information i butikken om at jeg bare skulle informere om hvornår jeg havde tid så ville Audiovox komme til butikken og lave aftrykket, det viste sig så at de kun havde planlagt at komme til butikken 8 mdr efter min købsdato så jeg måtte selv køre fra Ringsted til Herlev for at få lavet aftryk!
Jagthørepropperne virker meget dårligt, selv nu efter Audiovox har haft dem til undersøgelse. Enten skal jeg dæmpe så meget at jeg ikke kan høre folk tale, eller jeg skal høre på konstant susende baggrundsstøj. Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Jeg har også et par inear NOVACS høreværn de virker til gengæld perfekte, jeg ville bare gerne skifte dem ud til noget uden ledning.

1 de dezembro de 2023
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt mine jagt høre værn to…

Jeg har brugt mine jagt høre værn to gange
- skyde biograf med riffel der er virkelig drøn på der var der ingen problemer hverken får eller efter, enste ulempe var at når man køle riflen af med tryk luft var det lidt vanskeligt at høre hvad der blev sagt sikkert støj over 80 db, jeg skød 120 skud vi var tre pers på banden.
- Pyrsjagt i ca 4 timer funger fint ingen vind støj, kun det jeg gerne vil høre.........( ingen skud) Ingen gene når huen var ned over høreværnet. levering var en uge hurtigere end lovet.
- glæder mig til driv jagten på lørdag hvor jeg driver med hunden og der bliver skudt i drevet, En af årsagerne til at købe disse høreværn er driv jagt med hund der sveder man meget let ( man bliver kold når man er våd af sved) selv midt på vinteren når man vader gennem brombær, over drænkanaler, gennem krat
claus

16 de novembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais