Autobanden-365.nl Avaliações

5.260
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had wat zorgen tijdens het bestellen bij Autobanden-365, omdat ik na het afrekenen ineens op een error 404-pagina terechtkwam. Dat gaf natuurlijk weinig vertrouwen. Gelukkig werd dit snel en netjes... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2 Banden voor kleine aanhanger besteld. Afspraak van levertijd klopte ook. Ondanks dat eerst van de 2 er 1 foute band werd geleverd, werd dit zonder gezeur binnen 2 dagen omgewisseld voor een goed exe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke vergelijking te maken op de website. Scherpe prijs. Snel bezorgd. Ik heb wel het idee dat deze nieuwe all season banden iets wobbeliger rijden dan de oude zomerbanden, maar misschien ho... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ondanks toezegging geen bericht bij verzending van de banden. Na 2 weken geïnformeerd bij de montage partner omdat ik al wel een review verzoek kreeg hoe de montage partner zijn werk had gedaan😉Er wa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Pneus

Autobanden-365 heeft 6.289.410 banden op voorraad! Zowel zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden. We hebben scherpe internetprijzen en wij leveren (gratis) de banden vliegensvlug bij u thuis of waar u maar wilt. Wij werken alleen samen met Nederlandse, Belgische en Duitse groothandels.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

5 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(5.260)

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

banden verkopen die ze niet op voorraad…

banden verkopen die ze niet op voorraad hebben

19 de novembro de 2024
logotipo da Autobanden-365.nl

Resposta da Autobanden-365.nl

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We willen dit graag verder onderzoeken, maar we kunnen op basis van uw bericht niet direct achterhalen waar dit over gaat. Zou u contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken via 010-3186200 of info@autobanden-365.nl, zodat we dit samen kunnen oplossen.

Incompetent. Vreselijke klantenservice.

Banden bij hen besteld. Ze hebben de verkeerde maat geleverd. Als ik ze op maandag bel om het te vertellen, en dat ik een afspraak heb om de banden op vrijdag te vervangen, zeggen ze dat ze hun best zullen doen om vrijdag te leveren. Dan laten ze mij donderdag weten dat ze de banden nu opsturen.

Ik weet niet wie dit bedrijf leidt, maar het ontbreekt ernstig aan kwaliteitscontrole (verkeerde banden geleverd!?) en aandacht voor klantenservice (simpelweg een eenvoudig klantverzoek negeren na HUN fout).

Mijn advies: koop ten koste van alles geen banden bij hen.

13 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De juiste banden gevonden aan een goede prijs, wel tijdig bestellen

De juiste banden gevonden als "in voorraad" en dan verwacht je natuurlijk de volgende dag aan de deur... De banden kwamen van Duitsland en er was een track en trace code waardoor je kon volgen, maar dat duurde redelijk lang. Op zich niet erg als je dat vooraf weet, gelukkig was het niet zo dringend voor mij.
De opvolging van de winkel was prima, er werd onmiddellijk gereageerd op mijn vragen, dat is heel fijn!
dus ja, zeer tevreden maar toch tijdig bestellen is mijn advies

12 de dezembro de 2024

Snelle levering, recente DOT nummers

Snelle levering. Recente DOT nummers. Gewoon goed. Zolang je je realiseert dat er wat bijkomende kosten zijn, voor het monteren en balanceren van de banden op de velgen (mits je dat zoals ik, niet zelf kan), geen verrassingen.

2 de dezembro de 2024