Autobanden-365.nl Avaliações

5.260
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had wat zorgen tijdens het bestellen bij Autobanden-365, omdat ik na het afrekenen ineens op een error 404-pagina terechtkwam. Dat gaf natuurlijk weinig vertrouwen. Gelukkig werd dit snel en netjes... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2 Banden voor kleine aanhanger besteld. Afspraak van levertijd klopte ook. Ondanks dat eerst van de 2 er 1 foute band werd geleverd, werd dit zonder gezeur binnen 2 dagen omgewisseld voor een goed exe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke vergelijking te maken op de website. Scherpe prijs. Snel bezorgd. Ik heb wel het idee dat deze nieuwe all season banden iets wobbeliger rijden dan de oude zomerbanden, maar misschien ho... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ondanks toezegging geen bericht bij verzending van de banden. Na 2 weken geïnformeerd bij de montage partner omdat ik al wel een review verzoek kreeg hoe de montage partner zijn werk had gedaan😉Er wa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Pneus

Autobanden-365 heeft 6.289.410 banden op voorraad! Zowel zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden. We hebben scherpe internetprijzen en wij leveren (gratis) de banden vliegensvlug bij u thuis of waar u maar wilt. Wij werken alleen samen met Nederlandse, Belgische en Duitse groothandels.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

5 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(5.260)

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Band was snel geleverd

Band was snel geleverd en klantenservice reageerde ook snel. Erg jammer dat ik heb geen bericht van levering heb ontvangen, ineens stond bezorger voor de deur. Zou erg fijn zijn als ze van te voren aankondigen toch

19 de dezembro de 2023

Snel versturen

14 de dezembro de 2023

Resposta da Autobanden-365.nl

Beste, bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u niet goed op de hoogte bent gebracht betreft de zending. Het issue is bij ons nu verholpen.

Prima ervaring

Nette, snelle bevestiging van de bestelling en precies geleverd wat besteld was binnen de beloofde termijn, zelfs tijdens de drukte van de feestdagen.

10 de dezembro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Eerst waren de banden zoek

Eerst waren de banden zoek, toen werd er 1 van de 2 afgeleverd. Na 2 weken eindeljjk de winterbanden. Klantcontact was goed. Er werd gelijk naar een oplossing gezocht.

12 de dezembro de 2023

Resposta da Autobanden-365.nl

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uiteindelijk alle 2 de banden zijn afgeleverd. Veel rijplezier met uw winterbanden!

Autobanden-365

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb twee weken geleden twee banden…

Ik heb twee weken geleden twee banden besteld die heb nog steeds niet ontvangen terwijl in de informatie staat twee werk dagen

8 de dezembro de 2023

Beste,
Bedankt voor uw review. Graag komen wij in contact om dit probleem op te lossen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-3186200 of via e-mail: info@autobanden-365.nl

Team Autobanden-365.nl

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levering liet enkele dagen extra op…

Levering liet enkele dagen extra op zich wachten maar het was wel exact wat besteld was.
De plaatsing door de samenwerkende garage viel wel aardig wat duurder uit op de site stond!

28 de novembro de 2023

Beste,
Bedankt voor uw review. Helaas de bezorging en/of verweking van de bestellingen duren wat langer dan u van ons gewend bent, zoals ook vermeld op de website. Graag komen wij in contact met betrekking tot de montageprijzen. De getoonde prijzen op onze website zijn de vanaf prijzen van het montagepunt. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-3186200 of via e-mail: info@autobanden-365.nl.

Met vriendelijke groeten,
Team Autobanden-365