Er reddet i 11. time af David fra Autobixen, Frederiksberg, Kbh efter en dag med utrolig dårlig kundeservice i THansen, Næstved. Gode råd var dyre, men ved et telefonopkald fik vi den vejledni... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Var inde i dag hos Autobixen Amager sidst fredag eftermiddag - for at søge efter en tagboks til Fiat Qubo, der har en tagræling hvor stort set ingen beslag passer ! Hurtigt tjek på PC' en - jo, d... Ver mais
Super service. Kom ind med en indkøbt stereoanlæg og ville have hjælp til at installere det. Brian spurgte relevante spørgsmål ville vi høre DAB+ radio og regnede vi med at bruge google maps via vo... Ver mais
Min oplevelse ved Autobixen er uacceptabel. Tager kontakt til dem angående en Saphe trafikalarm som der er bestilt den 26/11- 25 og har stadig ikke modtaget den. Har haft skrevet til dem utallige gang... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Autobixen forhandler alt indenfor bilstereo, styling og udstyr til biler. Vi har alle de store mærker til skarpe billige priser og kan altid levere varen hurtigt til dig.
Informações de contato
Tukshøjen 34, 2730, Herlev, Dinamarca
- support@autobixen.dk
- www.autobixen.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bakkamera installation før ferie
Bakkamera installation før ferie, men desværre problemer, lidt probleme efterfølgende, jeg troede det var en periodisk fejl i forbindelse med lodning i Venstre baglygte, fremstod 1. Gang efter installation af bakkamera, og kørsel 5-10 minutter, her meldte bilen fejl på Venstre baglygte, efter bispebuen før Hillerød gade, da jeg returnerede og du checkede var fejlen resat, og vi kunne ikke genskabe fejlen. Og jeg kørte hjem, den kommende tid kom den periodiske fejl som blev resat efter hvergang sluk motoren. Underligt. Derfor har jeg ikke lavet bedømmelse før nu, efter service hos Skoda(Semler) blev der fundet fejl i venstre baglygte, den ene af to var gået. Jeg vil tro at bil start checker kun pære nr 1 som er ok, efter ca 5-10 minutter checkes pære nummer to - her kommer fejlen, pære er nu skiftet, så denne fejl kommer ikke mere, men efter service er der så kommet fejl nr 2, i forbindelse med bakkamera installation har du lagt ledning ind i bilen nummerpladelyset (venstre) og efter service hvor de sandsynligvis har checket alle pærer også nummerpladelys, er der kommet en åbning som bliver våd ved bilvask og derved fremkommer fejl nr 2 - fejl på instrumentet Nummerpladelys (begge). Efter nogle dage bliver forbindelsen tør igen og det virker igen. Men oplevelsen hos dig er en 4, ikke 5 derved skulle ledningen have været indført bedre. Du/I efterlyste anmeldelser, hermed er den kommet. Du havde travlt som altid, og det tog også længere end planlagt, men det blev udført. Tak.
Top Gear.
1. Klasse produkter, og viden om det produkt, man ønsker at købe.
Kan kun anbefales.
Min bil manglede strøm
Min bil manglede strøm, og da et nyt batteri ikke var nok, sørgede Autobixen for at jeg fik skiftet generator og rem på en dag. Super service😀👍
Super service.
Super service.
Kom ind med en indkøbt stereoanlæg og ville have hjælp til at installere det. Brian spurgte relevante spørgsmål ville vi høre DAB+ radio og regnede vi med at bruge google maps via vores mobiltelefon, for så var der kun 2 ekstra ting der skulle tilkøbes.
Regnede med det kunne ordnes en hverdag indenfor de kommende uger. Det blev tilbudt ordnet næste dag(lørdag) & bilen ville blive afhentet der hvor vi skulle holde weekend. Det sagde vi straks ja, tak til.
Alt blev som aftalt og forventet - det var en super service - tak Brian!
En helt fantastisk service oplevelse…
En helt fantastisk service oplevelse fra denne virksomhed.
Bedre sted at handle findes simpelrhen ikke.
Ikke sidste gang jeg har handlet hos autobixen.
Kan helt klart anbefales.
Super service!
Hvor THansen og de andre havde kvajet sig fandt jeg heldigvis frem til Autobixen der lagde sig i selen og hjalp os med at skaffe de sidste ting vi manglede dagen før vi skal afsted på ferie. Virkelig søde og hjælpsomme mennesker!
Altid hurtig levering og god service
Skulle bruge kemi til min bil
Skulle bruge noget til at gøre min bil ren med☺️fik en super vejledning i et mærke der hedder Meguiars.hold da op det er et fantastisk produkt🤩💪ikke nok med de også køre 30-50 procent på div Meguiars så stråler min bil igen😃tak for god service og gode råd🙏☺️
Fantastisk service
Da jeg kom ind i butikken blev jeg ekspederet af en super sød mand. Jeg skulle bruge nogle ting til min bil og jeg viste manden hvad jeg skulle bruge. Med det samme sagde han at han havde det produkt som jeg manglede, men fra et bedre mærke. Han fortalte hvorfor det var bedre og han sagde det på en måde så jeg overhovedet ikke følte mig tvunget til at købe det bedre produkt og imens den anden medarbejder skiftede mine hjul blev jeg også budt på meget lækker kage og kaffe super service
Top professionelle👍👍💪🏻
Kan kun anbefalde Autobixen på Falkoner Alle. 👍 Jeg får skiftet og opbevaret mine dæk hos dem. De er top professionelle. Der er altid en god tone og service i butikken. 🩷⭐️🙏De er hurtige og effektive og med i min aftale er vask af fælge. Sofie
Købte bil radio med montering
Købte bil radio med montering, I første omgang blev a stolpen ikke samlet rigtigt, men deres montør Brian kom forbi min arbejdsplads et par dage senere og fiksede det. Jeg handler gerne med dem igen.
dårlig service
Man høre ikke noget og når man ringer siger de at de vil sende det samme dag og nu er der gået 14 dage og stadig ikke hørt eller set noget, så det er sidste gang der skal købes noget hos dem.
Useriøst firma
Useriøst firma. Bestiller noget der efter en uge ikke er sendt. Man ringer og får bullshiet forklaring fra en eller anden mekaniker på et værksted, hvor det er ret tydeligt personen ikke er kundeservice. Man ringer igen flere gange og ender med at få at vide at de overhovedet ikke har varen men vil sende en erstatnings vare til højere værdi. Den kommer heller ikke
Den bedste personlige service Autobixen Frederiksberg
De sødeste og venligste ansatte til at hjælpe 2 kvinder i nød!
Kan kun få den bedste anbefaling herfra! Det er mange år siden at vi har oplevet sådan en personlig betjening, og hermed har Autobixen på Frederiksberg fået 2 nye faste kunder.
Tak herfra!
God service tak
Uovertruffen service og rådgivning
Havde på FB set en annonce om tilbud fra Autobixen, og da jeg alligevel skulle til København i anden forbindelse lagde jeg vejen forbi. Hvilket jeg meget kraftigt kan anbefale andre. Helt fantastisk service fra første sekund i butikken - følte mig virkelig velkommen. Jeg har igennem længere tid søgt efter en autoradio, men har ikke selv så meget forstand på alle de muligheder der findes - og specielt ikke monteringen. Men efter en meget kyndig og saglig rådgivning, endte jeg med og købe en autoradio - og inden jeg nåede og tælle til tre, var der også lavet en aftale om montering - så dagen efter kørte jeg rundt med min nye autoradio. Kan virkelig anbefale Autobixen, der er ærlige og reelle - oversælger ikke. Helt uovertruffet service, som jeg ikke har oplevet tilsvarende i andre butikker - handler helt sikkert der igen.
Glem alt om t-hansen
Glem alt om t-hansen, hvis du ønsker kvalificeret og personlig løsningsorienteret service som sikre dine ønsker og behov :-) Havde bestilt en Thule tagboks som t-hansen ikke havde i deres sortiment 2 uger inden skiferie. David fra Autobixen ringede mig op og oplyste at det var forsinket levering fra Thule selv, hvorfor jeg var forbi og kiggede på alternative løsninger med div. undersøgelser hos andre leverandører/mærker, hvor vi den bedste løsning var at vente på den oprindelige bestilling. Det betød at boks til skiferien ikke ville kunne ske...MEN David gik den "ekstra mil" og tilbød gratis lån og montering af en lånetagboks så ferien var reddet. Da boksen kom efter ferien svingede jeg igen forbi David og Co hos Autobixen, og han monterede den nye tagboks klar til næste ferie :-) DET ER SERVICE med telefonisk opdatering hele vejen og løsnings orienteret service. Kan 100% anbefale Autobixen :-)
Suveræn service
Suveræn service. Så dedikerede, vidende og passionerede medarbejdere med et helt unikt kendskab og en lyst og evne til at løse store som små problemer. Jeg vil anbefale autobixen til alle, jeg kender. De er intet mindre end nogle stjerner derinde.
Køb af juletræ
Jeg købte et flot juletræ til en meget fordelagtig pris i Frederiksberg afdelingen og fik tilmed en julestjerne med - så kan man kun komme i julehumør :-).
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.