Super god og venlig service, informativ og priser der er til at betale. Vi har fundet vores nye faste mekaniker Holbæk. .
A empresa respondeu
Bilen skulle bare til service. Trods travlhed fik vi alligevel en tid. Emil opdager at der er en mislyd ved knastkæden og undersøger det nærmere. Det viser sig at kæden er blevet slap. Trods fuldt bo... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig service og ventetid hos EP auto helt igennem fair pris… venlig betjening af personale ! Føler sig tryg hele vejen igennem . Har også haft brug for hurtig besøg ind imellem og oplever imødeko... Ver mais
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
Escrito pela empresa
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Samsøgade 2F, 6700, Esbjerg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Altid venlig og reel service. Kan virkelig anbefales.

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Min bil brød sammen på vej til Jylland, og jeg havnede i Holbæk halv desperat. Jeg efterlod derfor min bil hos EP Auto og blev udstyret med en lånebil. Selvom klokken var over 18 kiggede han straks på bilen og gav mig et tilbud på reparation. Han var ekstrem fair og gav sublim rådgivning og service, og dagen efter kunne jeg hente min nu reparerede bil.
De allervarmeste anbefalinger. Kun ærgerligt at jeg bor så langt fra Holbæk ellers havde han fået en ny fast kunde.

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
I særklasse god service. Hurtig og billig og oven i købet venlig og imødekommende behandling.
Jeg brugte EP ved et tilfælde, men har nu fundet min faste mekaniker.
De varmeste anbefalinger

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Jeg havde købt en VW Polo. Havde en mistanke om, at oliekøleren var defekt på den. Snakkede med Emil hos E.P Auto. Han tog bilen ind med det samme, skiftede oliekøleren og gav bilen et stort serviceeftersyn. Alt sammen til en fair pris.
Nu køre bilen som en drøm. Stor tak til Emil og han mandskab. Rigtig godt arbejde. 👍

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
God service med en god pris. :)
De ringer hvis der dukker andre ting op ved for eksempel ved et service eftersyn, så der kan laves aftaler og man få prisen i samme ombæring.

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Hurtig diagnose udredning på elektronisk/ mekanisk fejl. Efterfølgende udskiftning af komponenter og kalibrering.
Super hurtigt og effektivt i fuld overensstemmelse med prisoverslag og den aftalte tidstermin.

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Fantastisk service , Og alt jeg har fået lavet fungerer bare perfekt 😍❤️🙏🏻 Jeg anbefaler dette værksted til alle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Rigtig god service. Hurtig og kompetent hjælp.

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Bliver altid mødt af venlige og hjælpsomme mekanikere og super venlig kontor medarbejder.
Super service til god pris.
Kan kun anbefales

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Mega god service, tager sig til at finde de fejl der er, mega søde, gode priser, alt i alt kan varmt anbefale stedet, helt klart dem jeg vil bruge fremadrettet, kunne i få 10 stjerner havde i fået det👌😁

Fantastisk oplevelse.
Hurtig diagnosticering og reparation af bilen. Alt sammen på en time og til en meget rimelig pris.
Kan klart anbefales!

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Efter anbefalinger fra venner og bekendte, kørte jeg en tur forbi E.P auto da jeg skulle have sporet min Tesla. Trods mine 75km hen til værkstedet kører jeg dem glædeligt igen næste gang. Man bliver mødt med et smil, Emil er rar, fair, og forklare tingene hvis man som kunde er i tvivl om noget. Rigtig god og tryg oplevelse.

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
At gå til mekaniker er en tillidssag!
Tak fordi man med største tillid kan få sin bil repareret hos jer. Dette både hvad angår kvalitet og pris.
Herudover har jeg oplevet hvordan i altid går “den ekstra mil” for at hjælpe, når og hvis det brænder på.
Dette oplevede jeg hele 2 gange i denne uge hvor I sågar fixede den ene mindre reperation uden beregning inden lukketid.
Fantastisk at mærke hvordan I har hjertet med i arbejdet.
Man kan ikke blive andet end imponeret.
Stor tak til jer alle - både på værkstedet og på
kontoret👍😊

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Hade brug for en hurtig tid til service på min bil inden ferietur. Ringede og de fandt tid for dage senere. God service og en god oplevelse. Tak

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
God service. Sode, smilende og hjælpsomme medarbejdere

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Skulle akut bruge en mekaniker, da vi var på ferie og de tog os straks ind på trods af at de var fuldt booket iforvejen.
Super værksted, super personale som bare yder service udover det sædvanlige. Kan ikke andet end anbefales!
Kunne man give flere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det!

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Jeg er en meget tilfreds kunde. Emil er altid i imødekommende og alt hvad han laver er bare i orden. Så står du og mangler en dygtig mekaniker skal du helt klart køre forbi værkstedet

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Alt blev løst med største tilfredshed, og vi kommer gerne igen med vores bil.

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Venlig og imødekommende personale hele vejen igennem. Dygtige og grundige mekanikere. Dejligt at kunne snakke med den der har lavet bilen hvis man har spørgsmål. Og ikke mindst fair priser. Stor anbefaling fra en glad og tilfreds kunde 😊

Resposta da AutoPartner - E P Auto ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.