AutoPartner - Hals Auto A/S Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Bygmestervej 4, 9370 Hals, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk hjelp med punktert dekk , Martin kom ned til parkeringen ved Hals hotel kl 10.00 ( i skikkelig regnvejr) , tok av og tok med dekket . Dekket var ødelagt , skaffet nytt dekk fra Ålborg , og kl 13.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit siderudehejs var gået i stykker. Fik et nyt på. Da det var monteret og inderstykket af døren var monteret igen, så prøvede mekanikeren igen at rulle sideruden op og ned. Han var ikke tilfreds,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig aftale. Meget kompetent arbejde. Pris der i høj grad matcher kvaliteten. Vi kan på det kraftigste anbefale Hals Auto.

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Mecânica de Carros
  3. Mecânico

Escrito pela empresa

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Escrito pela empresa

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3.006 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super service og fair priser

18 de abril de 2025

Hej Torben,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever super service og fair priser – det er netop den kombination, vi altid stræber efter at levere.

Vi håber at tage imod dig og bilen igen en anden gang

God service som altid

18 de abril de 2025

Hej Carsten
Dejligt at høre, at du er glad for servicen hos Hals Auto – det varmer altid!

Vi lagde dog mærke til, at din anmeldelse kun har én stjerne, og det stemmer jo ikke helt overens med dine pæne ord. Hvis du er tilfreds, vil vi meget gerne opfordre dig til at opdatere din anmeldelse, så stjernerne passer til oplevelsen.

Tak fordi du tager dig tid – det betyder meget for os!

God betjening

Et rart sted at komme.
God faglig betjening.

14 de abril de 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever vores værksted som et rart sted at komme – og at du føler dig godt betjent fagligt. Det er netop den kombination, vi stræber efter hver eneste dag.

Vi håber, vi får lov at tage imod dig og bilen igen.

at tingene bliver lavet

8 de abril de 2025

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplever, at tingene bliver lavet – det er helt grundlæggende for den tryghed og tillid, vi gerne vil give vores kunder.

Vi glæder os til at tage imod dig og bilen igen

Kvalitet

Kvalitet, fair pris og den altid gode dialog, værkstedet og mig i mellem !

1 de abril de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever både kvalitet, fair pris og en god dialog – det er lige præcis den kombination, vi lægger vægt på. Et godt samarbejde mellem værksted og kunde betyder alt, og vi er glade for, at det kan mærkes.

Vi ser frem til næste gang, vi får lov at tage imod dig og bilen.

Rådgivning

Her bliver man altid rådgivet fornuftigt og altid venlige personer at tale med :)

19 de março de 2025

Hej Per,

hvor er det godt at høre!

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og ser frem til at byde dig velkommen igen.

altid god service

19 de março de 2025

Hej Lene,

vi er glade for at høre, at du altid får god service hos Hals Auto.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Altid god service.

18 de março de 2025

Hej Thomas,

det er rigtig godt at høre, at du altid får god service på værkstedet.

Vi sætter pris på din anmeldelse af Hals Auto og håber på at kunne byde dig velkommen en anden gang,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi blev som altid ordentligt behandlet

Vi blev som altid ordentligt behandlet. Føler os meget velkommen og trygge ved at benytte Hals Auto.

20 de fevereiro de 2025

Hej Anna Marie,

det er vi rigtig glade for at høre - det er essentielt, at man føler sig tryg ved sin mekaniker.

Tak for anmeldelsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igen et godt stykke arbejde og en god service

Jeg har brugt værkstedet før. Jeg skulle have lavet et stort service og valgte selvfølgelig Hals Auto. Der gik desværre lidt koks i kommunikationen og ikke alle materialer var i tråd med det bilmærkets kravspecifikationer. Uden problemer fik Hals Auto rettet op på det. Jeg kan ikke anbefale det værksted nok og vil selvfølgelig bruge dem igen.

24 de janeiro de 2025

Hej Robert.

Det er godt at høre, at Hals Auto kunne hjælpe med et stort service og fik rettet op på 'problemet' med materialer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og skrive en anmeldelse af værkstedet - vi er særligt glade for, at du vil bruge dem igen og vil anbefale værkstedet.

God dag,

Behjælpelig

Er altid behjælpelig vis der er noget med bilen finder en tid hurtigt og til ok pris

23 de janeiro de 2025

Resposta da AutoPartner - Hals Auto A/S

Hej Henriette. Det er godt at høre, at værkstedet altid er behjælpelige og hurtigt finder en tid - og at du er tilfreds med prisen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og professionel behandling.

God og professionel behandling.

22 de janeiro de 2025

Resposta da AutoPartner - Hals Auto A/S

Hej Christian. Det er godt at høre, at du er tilfreds med behandlingen på værkstedet - det er vi glade for.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Altid i orden

Altid i orden

17 de janeiro de 2025

Resposta da AutoPartner - Hals Auto A/S

Hej Tove. Det er rigtig godt at høre, at alting altid er i orden.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet! - vi håber på en 5-stjernet anmeldelse næste gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er god til at vurdere situationen

Er god til at vurdere situationen, hvor meget haster det i forhold til vejrsituationen.
Her tænker jeg på er det visker, blæser eller varme, eller lignende i forhold til årstiden.
Tak for hurtig handling.

17 de janeiro de 2025

Resposta da AutoPartner - Hals Auto A/S

Hej Lasse. Det er vi rigtig glade for at høre, at du synes og oplever.
Rigtig god dag til dig ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg får og har altid fået en meget god…

Jeg får og har altid fået en meget god behandling, og Bilen har altid været i orden. så derfor topkaraterer

12 de dezembro de 2024

Resposta da AutoPartner - Hals Auto A/S

Hej Benth. Det er vi glade for at høre.
Vi sætter pris på din anmeldelse. God dag til dig og glædelig jul 🎄

Kvik og hurtig.

27 de novembro de 2024

Resposta da AutoPartner - Hals Auto A/S

Hej Niels. Så kan man vidst ikke forvente mere - det er godt at høre!
Vi sætter stor pris på din anmeldelse! Rigtig god dag 😄

Godt tilfreds

Venlige og imødekommende. Godt tilfreds med kvalitet og behandling, forsat god arbejdslyst til jer alle.

19 de novembro de 2024

Resposta da AutoPartner - Hals Auto A/S

Hej Jette. Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med kvalitet og service.
Rigtig god dag 😄
Venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais