Service på trailer iht syn. Lige i skabet til aftalt tid Bruge Martin på begge biler og begge trailer og alle aftaler bliver altid overholdt
A empresa respondeu
Fik en super god behandling og rigtig god information omkring min bil samt ingen unyttige udgifter
Fantastisk god Service. Her 22. December stod vi med et ødelagt dæk og mens stort set alle mekanikere i området havde lukket, kunne de tage os ind med det samme og hjælpe med et nyt dæk. De tilbød... Ver mais
Super skønt personale og rigtig god og hurtig service! Virkelig utrolig flot arbejde og prisen bliver man ikk skræmt af! Kan kun anbefales!
A empresa respondeu
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
Escrito pela empresa
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Vintrapperbuen 35, 4070, Kirke Hyllinge, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Service på trailer iht syn.
Lige i skabet til aftalt tid

Resposta da AutoPartner - MB Service og autoteknik
Glade og i mødekommende personale og god service👌

Resposta da AutoPartner - MB Service og autoteknik
jeg afleverer min bil til aftalt tid og bliver kørt hjem. Når arbejdet er udført bliver bilen kørt til min adresse. Det kan ikke være bedre, det kalder jeg service.

Resposta da AutoPartner - MB Service og autoteknik
Super skønt personale og rigtig god og hurtig service!
Virkelig utrolig flot arbejde og prisen bliver man ikk skræmt af!
Kan kun anbefales!

Resposta da AutoPartner - MB Service og autoteknik
De klarede en krisesituation til punkt og prikke, altid gode i Kirke Hyllinge

Resposta da AutoPartner - MB Service og autoteknik
Professionel og engageret mennesker både på kontoret og på værksted som ikke går på kompromis før alle muligheder er undersøgt

Resposta da AutoPartner - MB Service og autoteknik
Kom hurtigt til, hurtig fejlslutning og pris fremsendt. Hurtig udførsel. Kan kun anbefale dem.

Resposta da AutoPartner - MB Service og autoteknik
Virkelig en behagelig oplevelse og rigtig god service. Så jeg kommer igen. Tak.👍👍😎😎

Resposta da AutoPartner - MB Service og autoteknik
Super reel behandling til at stole på. Yderst behagelig betjening. Michael.

Resposta da AutoPartner - MB Service og autoteknik
Altid fin og god service ti en rimelig pris

Resposta da AutoPartner - MB Service og autoteknik
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.