AutoPartner - Solbjerg Biler Avaliações 430

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Solbjerg Hovedgade 19, 8355 Solbjerg, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lejede både alm. bil og kassebil hos Auto Partner. Priserne er sindssygt gode: 175 kr for en lille bil og 250 kr for kassebil. Bilerne var i rigtig god stand, rene, velholdte og alt virkede som det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er I orden det der er blevet lavet, plus der er et meget højt service niveau, har aldrig brugt Autopartner før, har altid bugt original forhandler, men har da fortrudt jeg ikke har brugt dem noget... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været forbi 2 gange inden for relativt kort tid, første gang til skift af forrude, og efterfølgende til lapning af et punkteret bagdæk. Dækket blev lappet imens jeg ventede, samme dag, og forruden... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bilen lækkede bremsevæske, så det skulle gå stærkt, og det gjorde det også. Ind samme dag, og tilbage et par dage senere efter. Prisen rimelig og lånebil inklusive. Alt er godt... :-)

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Mecânica de Carros
  3. Mecânico

Escrito pela empresa

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Escrito pela empresa

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik gjort vores bil klar til syn.

Vi fik gjort vores bil klar til syn.
God service(-:

31 de maio de 2026

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe med at gøre bilen klar til syn, og at du oplevede god service hos os.

Fremtagende service som altid

Fremtagende service som altid. Super professionelle, ordentlige og fornuftige priser. Kan kun anbefales.

1 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du som altid oplevede fremragende service. Vi er glade for, at du værdsætter vores professionelle tilgang, ordentlighed og fornuftige priser.

Det er høj service

Det er I orden det der er blevet lavet, plus der er et meget højt service niveau, har aldrig brugt Autopartner før, har altid bugt original forhandler, men har da fortrudt jeg ikke har brugt dem noget tidligere

27 de maio de 2026

Hej Frank

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med det udførte arbejde og har oplevet et meget højt serviceniveau. Vi er glade for, at dit første besøg hos AutoPartner har været en god oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skift af vinterdæk fin oplevelse

Hurtig og effektivt arbejde

28 de maio de 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du havde en fin oplevelse med skift af vinterdæk, og at arbejdet blev udført hurtigt og effektivt.

alrid som aftalt

Altid til aftalte tid, kvalitet og pris

26 de maio de 2026

Hej John

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du altid oplever, at aftaler om tid, kvalitet og pris bliver overholdt.

Alt er godt mmmmmmmm

18 de maio de 2026

Hej Geert

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at alt er godt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig og god service

Hurtig og god service, venligt personale

12 de maio de 2026

Hej Kari

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og god service, og at vores personale var venligt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De var så i møde kommende og kunne fine…

De var så i møde kommende og kunne fine tid med det samme.
Opgaven blev løst samme dag og deres priser er virkelige fine.

13 de maio de 2026

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du blev mødt med imødekommenhed, hurtigt kunne få en tid, og at opgaven blev løst samme dag. Vi er også glade for, at du var tilfreds med prisen.

Sommerdæk

Hurtig og godt arbejde

15 de maio de 2026

Hej Grethe

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtigt og godt udført arbejde i forbindelse med skiftet til sommerdæk.

Flinke mennesker.

Flinke mennesker.
Arbejde færdig til tiden

7 de maio de 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du blev mødt af flinke mennesker, og at arbejdet blev færdigt til tiden.

Ingen nævnt ingen glemt

Prisen og god service

8 de maio de 2026

Hej Micheal

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du var tilfreds med prisen og den gode service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God, flexible og venlig service.

7 de maio de 2026

Hej Anne Marie

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du oplevede god, fleksibel og venlig service hos os.

Jeg havde en forsikringsskade

Jeg havde en forsikringsskade, som blev håndteret professionelt og hurtigt. Tak :-)

11 de maio de 2026

Hej Tina

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at din forsikringsskade blev håndteret professionelt og hurtigt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Solbjerg biler overholder alle aftaler…

Solbjerg biler overholder alle aftaler til tiden og leverer fint arbejde.

11 de maio de 2026

Hej Thorkil

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at alle aftaler blev overholdt til tiden, og at du var tilfreds med det udførte arbejde.

Alt var som aftalt.

Alt var som aftalt.

5 de maio de 2026

Hej Preben

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at alt var som aftalt.

God service. Alt ok.

6 de maio de 2026

Hej Jørn

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede god service, og at alt var i orden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

!Super billig og professionel biludlejning – top service!

Lejede både alm. bil og kassebil hos Auto Partner. Priserne er sindssygt gode: 175 kr for en lille bil og 250 kr for kassebil. Bilerne var i rigtig god stand, rene, velholdte og alt virkede som det skulle.
Dokumentation kom lynhurtigt på både SMS og mail, og personalet var virkelig flinke og hjælpsomme hele vejen. Ingen overraskelser, ingen skjulte gebyrer – bare ægte god service.
Kan varmt anbefales hvis du skal bruge en bil uden at blive flået. 5 stjerner

1 de maio de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais