Mehmet er en fantastisk god kørelærer og jeg bestod ved første forsøg. Hvis du kører rundt med en kørelærer, der bliver ved med at fortælle dig, at du ikke orienterer dig godt nok og at du ikke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super glad og tilfreds med mit forløb hos Avedøre Trafikskole. Teoriundervisningen er godt struktureret og rummelig med plads til masser af spørgsmål så man ikke er bange for at række hånden op. Man e... Ver mais
Så blev mit første barn færdig med sit kørekort Mehmet har været utrolig god. Hjælpsom og tålmodig Kan klart anbefale Avedøre trafikskole. Trods udfordringer med aflyste køreprøver Grundet vejret... Ver mais
Jeg har været meget tilfreds og har haft en super god oplevelse med mit forløb hos Avedøre Trafikskole. Min kørelære var super sød, hjælpsom og tålmodig, han udviser respekt og omsorg til sine elever... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Leder du efter en køreskole i Hvidovre? Avedøre Trafikskoles undervisning tilpasses din hverdag med hold start hver 14. dag.
Informações de contato
Spurvegården 20, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- mail@avedore.dk
- www.avedore.dk
Virkelig fleksibel ift tid
Virkelig fleksibel ift tid. Og har fantastiske lære/prdagoiske skills.
Bedste forløb man kunne tænke sig
Mega dygtige og detalje fokuseret…
Mega dygtige og detalje fokuseret køreskole
Mehmet er den bedste og mest…
Mehmet er den bedste og mest pædagogiske kørerlærer du finder i Hvidovre og omegn. Super god både til det teoretiske og det praktiske. Kæmpe anbefaling herfra!
God køreskole og gode lærer🤩
God køreskole og gode lærer🤩
Virkelig gode kørerlærer og god…
Virkelig gode kørerlærer og god mulighed for at bestå begge prøver i første hug
Super fantastisk køreskole
Super fantastisk køreskole. Kan helt klart anbefales her fra. Super god teori undervisning og super gode kørelærer
Dejlig øreskole
Super fin køreskole, med et godt grundforkøb og god vejledning op til køreprøve
Kan absolut anbefale Avedøre trafikskole
Så blev mit første barn færdig med sit kørekort
Mehmet har været utrolig god. Hjælpsom og tålmodig
Kan klart anbefale Avedøre trafikskole. Trods udfordringer med aflyste køreprøver Grundet vejret og andet har det været en god oplevelse.
Har selv taget kørekort hos Avedøre…
Har selv taget kørekort hos Avedøre trafikskole. Kan 100 procent anbefale, alle er så søde og de gode til og tage hånd om en, hvis man er i tvivl☺️☺️
Avedøre Trafik skole var rigtig gode…
Avedøre Trafik skole var rigtig gode med unge elever. Både teori timerne samt køretimerne har altid være sjove. De forbereder deres elever godt til de forskellige prøver. Fantastiske kørelærere!!
Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefales. Super søde og gode mennesker som vil dig det bedste
Det er en meget god køreskole hvor…
Det er en meget god køreskole hvor kørerlærerne er meget gode til og lærer fra sig og er meget fleksible med kørertimerne og alt i alt er jeg meget tilfreds med mit forløb hos advedøre trafikskole så kan klart anbefalede dem
Jeg bestod køre/teori prøve i første…
Jeg bestod køre/teori prøve i første forsøg.
- meget fleksible med køre samt teoritimer
- Mega flinke samt pædagogiske hvis man har behovet.
Super god køreskole
Super god køreskole, gode kørelærer forklarer tingene godt så man kan forstå det. Kan stærkt anbefale den!!
Super køreskole
Fik mit kørekort på et par måneder, det var en god oplevelse. Kørte med både Mehmet og Bo og de var super
Mega god køreskole med mega gode lærer
Mega god køreskole med mega gode lærer. Bestod begge ting i første hug. Kan klart anbefales
Fint forløb
Fint forløb. De kan hurtigt skaffe tider til teori- og praktisk prøve
Rigtig godt køreskole og gode kørelærer
Rigtig godt forløb med hjælpsomme…
Rigtig godt forløb med hjælpsomme kørelærere. Jeg bestod begge prøver i første hug og fik hjælp hele vejen. Jeg kan helt klart anbefale køreskolen, hvis man vil have et nemt og hurtigt forløb.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.