Avis Biludlejning Avaliações 1.079

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har lejet biler fra mange udlejere gennem mange år. Har aldrig haft en så ringe oplevelse med forhåndsregistrering. QuickPass ændrede min pris med en faktor 7. Umuligt at skrive i chat eller email til... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi lejede en bil på Færøerne i sommeren 2025, hvor AVIS efterfølgende ikke har tilbagebetalt vores depositum. Vi kontaktede derfor AVIS for at få en specifikation af beløbet. De lovede at vende... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlige og arrogante medarbejdere, som forsøger at sælge ekstra ydelser. Hvis man ikke ønsker dette, bliver medarbejderen uhøflig og nedladende. Jeg vil ikke anbefale Avis på Madeira (Avis Alug... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Locadora de Carros
  2. Serviço de Leasing de Carros

Informação fornecida por fontes externas variadas

Reserver din lejebil online hos Avis og få specielle tilbud og rabatter på billeje på vores kontorer i Danmark, Europa og resten af verden - herunder de fleste lufthavne og togstationer

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget dokumentation fra…

Jeg har modtaget dokumentation fra AVIS, der fortæller at mit depositum er frigivet, men her halvanden måned efter er det stadig ikke synligt på min konto. Det undrer mig og jeg har derfor rådført mig med min advokat, der har anbefalet mig at foretage en politianmeldelse - så det gør jeg selvfølgelig.

Men når jeg læser de forskellige anmeldelser her på Trustpilot, burde jeg nok have læst dem før jeg gjorde brug af firmaet..... øv, øv, øv - det skal aldrig ske igen!

Skodfirma :-(

6 de março de 2026

AVIS får dig ikke frem

Jeg benytter mig normalt hverken af dårlige anmeldelser eller billeje. Men i november ’25 valgte jeg AVIS for at komme hurtigt videre fra Billund lufthavn og bruge aftenen med en terminalt syg ven. Den blev i stedet brugt på en kold, mørk og regnvåd landevej. Det har jeg svært ved at tilgive mig selv og AVIS for. Til bisættelsen nåede jeg frem i tide – med HERTZ.

Det gik galt af flere grunde:
1. AVIS-bilen havde ikke olie på. Utroligt, men sandt. Så den gik i stå efter få km. og løb også tør for strøm. AVIS havde lige lukket, så jeg var overladt til deres vejhjælp, Viking.
2. AVIS Billund bruger ikke Dansk Autohjælp, Falck eller andet landsdækkende, men en selvstændig vognmand. Han var 2 timer om at komme.
3. Billund er tømt for taxaer, når der er koncert i Boxen i Herning. Så jeg ventede yderligere 1 time på en taxa, efter vognmanden opgav at få gang i bilen.
4. AVIS dækker transport til nærmeste station, men ingen af de stationer, jeg blev kørt til eller tilbudt at blive kørt til, havde forbindelse videre til destinationen samme aften. Så jeg måtte gentagne gange ringe og trygle om at blive fragtet til en forbindelsesmulighed – i sidste ende blev jeg kørt til destinationen, da ingen forbindelser længere var mulige.

Der var også lyspunkter:
1. Den flinke vognmand blev sammen med mig og ventede på taxaen, da også han fandt landevejen lige lovlig mørk og forladt at stå på ene kvinde. Tak!
2. Den søde taxachauffør tilbød mig sodavand – efter jeg indtil taxaturen (kl. 22-23.30) hverken havde fået vådt eller tørt siden mellemlandingen midt eftermiddag. Tak!
3. VIKING-medarbejderen gjorde virkelig sit for at hjælpe en nødstedt AVIS-kunde. Tak!

AVIS har hverken sagt eller skrevet undskyld eller tilbudt kompensation, men sendte et evalueringsskema. Den evaluering fortjener at komme bredere ud. Derfor denne anmeldelse.

7 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi lejede en bil på Færøerne i sommeren…

Vi kontaktede derfor AVIS for at få en specifikation af beløbet. De lovede at vende tilbage, men nu – 9 måneder senere – har vi hverken modtaget den manglende tilbagebetaling eller nogen form for forklaring.

Vi har forsøgt at kontakte dem adskillige gange, både telefonisk og via e-mail, uden held.

Det er yderst utilfredsstillende og uprofessionelt, at man som kunde skal bruge så lang tid på at få sine egne penge tilbage – uden nogen form for respons.

12 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Avis Aarhus Centrum. Hele processen var nem og professionel fra start til slut.

Christian, som hjalp mig, var utrolig venlig, professionel og meget hjælpsom. Han tog sig tid til at forklare det hele ordentligt og sørgede for, at alt gik hurtigt og gnidningsfrit. Man kunne virkelig mærke, at han gerne ville give en god service og sikre, at man følte sig godt behandlet som kunde.

Det gjorde hele oplevelsen meget mere behagelig, og jeg vil helt klart anbefale Avis Aarhus Centrum – især tak til Christian og de andre for den gode service!

13 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Never the car class reserved

This is the 3rd time I tried to rent a premium full size car by AVIS, and the 3rd time the reservation was changed to smaller a smaller car. first 2 times in Germany and now in Denmark
First time we didnt know utill we were there, second time they called us just 2 hours before pickup. This time i recieved an email 4 days ahead

16 de março de 2026

Fejlopkrævning

Lejede biler igennem Avis i LA og 4 x på Hawaii. Lidt blandede oplevelser, både god og dårlig service. På en af øerne fik vi en bil, som ikke var rengjort. Der var kaffe stænk flere steder indeni bilen, og vi oplevede meget uhøfligt personale, da vi bad om en ny og ren bil. Det værste er dog, at de på den ene af billejerne har opkrævet for benzin og ekstra forsikring, noget vi aldrig har sagt ja til, da vi ikke blev spurgt om det. Jeg har kontaktet deres kundeservice, som fastholder at vi selv har sagt ja, selvom det ikke er korrekt. Hvorfor skulle vi bede om ekstra forsikring og betale for benzin, når vi på alle 5 destinationer har leveret fuld tak. Jeg går nu via mit mastercard og får refundering. Jeg har været i rejserbranchen i over 30 år, trist udvikling for Avis, som altid var et af de bedste tidligere. Book ikke via dem.

4 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ubegrundet opkrævning 16 måneder efter…

Ubegrundet opkrævning 16 måneder efter leje.
16 måneder efter en uges - købt og betalt - billeje i Spanien, har vi modtaget en opkrævning på flere 1000 kroner. Beløbet er ikke forklaret, og Avis har vist sig ukontaktbar. Det hele føles utrygt og ubehageligt

10 de fevereiro de 2026

Livsfarlig lejebil…

Livsfarlig lejebil…
Vinduesvisker er så slidte de sløre hele ruden - er på Island hvor det er livsnødvendigt, bilen er så beskidt man tror det er løgn forruden er så fedtet indvendigt og generelt er bilen skrammet, slidt, misligholdt og usikker og ulækker

5 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

håbløs service og dobbelt betaling for 1 bil.

Vi havde booket en bil hjemmefra til 6 personer, bilen var betalt og vi havde fået det på bekræftelse.
da vi ankommer til lufthavnen, så har de ikke en bil til 6 personer og de tilbyder os en til 5 personer. (vi er 6 personer på rejsen)
vores eneste mulighed af nu at afbestille og søge om refusion. meget uholdbart når vi står med 4 teenagere og en lang rejse i bagagen.
Da vi har afbestilt det hele, så kan de pludselig godt finde en 6 personers bil til os, men den er ikke rengjort og koster nu 1500kr. mere end den vi havde booket og betalt hjemmefra. Vi er håbløse trætte af situationen, men de lover at vi kan få refunderet det beløb som vi betaler ekstra for.
Vi har nu betalt for 1 bil hjemmefra som vi aldrig har fået og betalt for endnu en bil som er dyre end den oprindelige.
Vi har klaget flere gange og efter 6 uger får vi refunderes de oprindelige beløb refunderet, så vi kun har betalt for "bil nr 2" men de nægter at give os kompensation for den dyre bil som heller ikke var klargjort eller rengjort.

håbløst. Vi kan på ingen måder anbefale Avis til nogen og vi kommer aldrig til at bruge dem igen.

håbløs service.

7 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enestående service – Avis CPH leverer hver gang!

Enestående service.

Jeg har lejet bil hos Avis i Københavns Lufthavn de sidste fire år, og min oplevelse er altid den samme: Fantastisk service fra start til slut. Men denne gang overgik de virkelig sig selv.

På grund af en kraftig forsinkelse ankom jeg hele 5 timer senere end planlagt. Jeg havde givet Avis besked undervejs, og da jeg endelig landede træt og brugt, blev jeg mødt af en effektivitet, man sjældent ser. De var fuldt opdateret på min situation, og alt stod snorlige og klar til afgang.

En særlig tak til Hanna
En helt særlig tak skal lyde til repræsentanten Hanna. Hun gjorde hele forskellen! Hanna sørgede ikke bare for en lynhurtig proces, men hun havde også sørget for en fantastisk opgradering, som virkelig reddede min dag efter den lange rejse. Hendes professionalisme og varme personlighed bekræfter kun, hvorfor jeg bliver ved med at vælge Avis.

Hvis du vil have en stressfri billeje i København, hvor der er styr på detaljerne – selv når planerne skrider – så er det her, du skal booke.

Tak for endnu en god oplevelse, Avis – og især tak til Hanna!

25 de janeiro de 2026

Billeje forespørgsel

Jeg kiggede på billeje, fandt bilen og tilmeldt hvad jeg nu skulle bruge.
pris 6800. inkl. 800 km. Ikke bestilt.

Kigger lige dagen efter.
Ny pris 7200 kr. Inkl. 800 km. Ikke bestilt

Samme dag
Snakker med en person på et udleveringssted om et tilbud.
Ny pris 8500 kr. Inkl. 900 km ikke bestilt

Samme dag 2 timer senere.
Snakker med ny person.
Ny pris 7800 kr. Inkl. Fri km.

Fedt, takker ja, ikke betalt.
For en pris på mail 7800 kr.
for det hele.

Dagen efter ( i dag ) ringer jeg og vil sørge for at betale. Meen
Ny pris 11.300 kr.

Nej tak, det F ikke i orden.
Kigger for sjov efter bilen igen inde på hjemmesiden.
Ny pris over 15000 kr inkl 800 km

Det er bare et par dage, men over 1 nat, gået fra 7800 kr inkl. Fri km. Til over 15000 kr inkl. 800 km.

Jeg fandt et nyt sted at leje bil.

23 de janeiro de 2026

Dårlige og arrogante medarbejdere

Jeg vil ikke anbefale Avis på Madeira (Avis Aluguer de Carros – 9000 Funchal). Bilen var fyldt med fejl og buler og kunne ikke trække, når man kørte op ad bakke.

Vores ferie blev ødelagt, og vi afleverede bilen to dage før tid.

Bestil ikke bil gennem Spies eller andre rejseselskaber, da der ingen hjælp var at hente.

22 de dezembro de 2025

Svindelfirma

AVIS har svindlet os flere gange. Og glem alt om kundeservice.
Pas på med tillægsydelserne, som pålægges selvom man afviser dem. Vi foplevet at bestille bilen i Danmark med ALLE tænkelige ydelser og så pålægges de samme services igen på kontrakten i udlejningsafdelingen i udlandet.

Nu har vi af flere omgange oplevet at de pålægger adskillige ekstra tillægsydelser, trods vi takker nej. De gemmer sig på kontrakten, så jeg kan anbefale at nærstudere denne inden du skriver under. Man må formode at de får provision af dette.

7 de janeiro de 2026

Really bad experience.

Really bad experience.

We were insulted by welcome staff and treated like worthless people.
Upon bringing the car back, they pretend we had made a very small (3,5 cm) damage to the wheel, which we didn't (we could not check the car upon pick up because it was in a dark parking area) and they are now charging us 500 euros!!
To anyone renting a car, apply the avis / budget staff own advice: "next time, if you are not happy, do rent somewhere else"
Outrageous!!!

11 de janeiro de 2026

Meget dårlig sagsbehandling

Jeg har fået totalskadet min bil af en Avis bil.
Bilen er lejet hos Avis i Viby J, i Århus.
Ham der har gjort det, har givet mig alle sine oplysninger, og har udfyldt en skadesanmeldelse, så alt burde egentligt være i den skønneste orden. Der er bare det problem, at efter snart 3 uger, har personalet i Viby J, stadig ikke indsendt papirer til deres forsikringsselskab.
Det er under al kritik, at jeg skal gå og vente så længe på at de får taget sig sammen. Jeg har mistet min bil, men de gør INTET for at få sendt de papirer.
Avis Viby J, kan på ingen måde anbefales!

12 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Illegal to drive the car that was booked!

On pick-up of car (in Nov in a snowy Denmark) I was told car did not have winter tyres and that it was illegal to drive a car in ice or snow without them!

So they rented a car to me that could not legally be driven! Seemingly, they saw this as an optional extra (for which you have to book in advance). Hidden in the small print it did mention the requirement for winter tyres and a cost, but there was no indication of such advance booking requirement.

Besides, I don't think that the car being drivable is an optional extra! Maybe I should have checked whether the steering wheel was included too!

22 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Løgne og opdigtede skader!

Løgne og opdigtede skader!
Lejede en bil gennem Avis. Ved aflevering hævdede de enrids på didespejlet var en ny skade, hvilke jeg ikke var enig i.
To dage senere hævder Avis pludseligt yderligere en skade på bilen. Jeg beder om dokumentation i form af billeder.
De billeder de sender er taget så tæt på bilen at det er umuligt at de HVOR på bilen skaden er.
Henover en måned har jeg nu i 5 mails bedt om ordentlige billeder og HVOR på bilen skaden er. Avis eneste svar er "vores dokumentation er fyldestgørende".
Heldigvis dækkede min forsikring men det ændrer ikke ved at Avis forsøgte at snyde sig til at kev betalte yderligere en skade som intet havde at gøre med min lejeperiode. Snyd og humbug!

8 de novembro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais