Azalp Nederland Avaliações 5.453

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik wilde even bedanken voor de goede service en de snelle levering van mijn tuinhuis Venetian . Als iemand vraagt naar een goede zaak zal ik jullie zeker aanbevelen . Hartelijke groeten Peter La... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben op alle vlakken heel tevreden over de samenwerking met Azalp. Bij aankoop kreeg ik heel wat ondersteuning. De bestelling en afspraken, voor levering en installatie, verliepen zoals het hoord... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vorige week zijn onze tuinkamer en overkapping van het type Modena van Trendhout opgeleverd. Wij hebben de geïsoleerde versie van de tuinkamer besteld, gebouwd op een geïsoleerde betonvloer, echte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je moet wel een bouwvakker zijn met super kleine handjes om de opslag box inelkaar te kunnen zetten met al die kleine boutjes en moertjes maar dan heb je ook wel iets als het klaar is

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem
  2. Barragem
  3. Fornecedor de cercas para pátios
  4. Negociante de ferro-velho
  5. Loja especializada em saunas
  6. Loja de produtos para piscinas

Sobre Azalp Nederland

Azalp maakt al meer dan 25 jaar luxe in de tuin en het huis voor iedereen beschikbaar met een uitgebreid assortiment, mogelijkheden voor maatwerk én scherpe prijzen. Azalp heeft ook een eigen collectie: deze producten zijn niet alleen mooi en duurzaam maar ook voordelig geprijsd. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service.

Met ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils in de categorieën tuinhuizen, overkappingen, veranda's, opbergoplossingen, tuinhout, carports, garages, sauna's, zwembaden en vijvers. Ons aanbod is divers waardoor er gekozen kan worden uit verschillende formaten, kleuren en materialen. Zit wat jij wilt er toch niet helemaal bij? Geen probleem, dan maken wij het voor jou op maat!

Wij zijn meesters in maatwerk. Geef aan waar jij naar op zoek bent en wij nemen je mee door alle opties. Een houten wand vervangen door een glazen wand, een plat dak vervangen met een traditioneel zadeldak, een groter of kleiner formaat, dankzij onze vele keuzemogelijkheden bouwen wij jouw droomtuin.

In onze Experience Center in Breda hebben we verschillende modellen opgebouwd staan waar jij door rond kunt lopen. Tijdens je bezoek ontvang je persoonlijk advies voor jouw project en nemen wij je zorgen weg door het passend in jouw tuin en budget te maken. We kunnen zelfs de opbouw voor je regelen!

Met ruim 25 jaar ervaring ben je bij Azalp aan het juiste adres voor je projecten in en rondom je tuin!

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

5 mil avaliações

Respondeu a 70% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Ik wilde even bedanken

Als iemand vraagt naar een goede zaak zal ik jullie zeker aanbevelen .

Hartelijke groeten Peter Lahnstein

10 de abril de 2026

Tuinkamer en Veranda Modena via Azalp Nederland

Wij hebben de geïsoleerde versie van de tuinkamer besteld, gebouwd op een geïsoleerde betonvloer, echter wordt de tuinkamer op betonbanden gebouwd die niet geïsoleerd zijn en waar het vocht doorheen komt. Daarnaast zijn er de nodige kieren waardoor tocht en vocht naar binnen loopt.
Navraag bij Azalp Nederland in Breda levert nul reactie op. Nu na 2 weken en 3 berichten nog nul antwoord.
Slechte service die puur gericht is op verkoop en geen garantie verder biedt.

25 de março de 2026

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Koop hier absoluut geen tuinhuis.

Na meerdere afspraken waarbij de opbouwers gewoon niet kwamen opdagen, kregen we uiteindelijk te horen dat ze zelfs geen ervaring hadden met metalen constructies. Toch zijn ze eraan begonnen — met alle gevolgen van dien.

Enkele maanden later, bij een beetje wind, zijn de staanders gewoon uit de grond gekomen. De volledige overkapping is omgeklapt en heeft het dak van het tuinhuis zwaar beschadigd. Dit is geen pech, dit is het gevolg van een amateuristische en ondeugdelijke plaatsing.

Toen we dit meldden, weigerde Azalp elke verantwoordelijkheid. Geen oplossing, geen tegemoetkoming — niets. Gewoon afschuiven.

€8000 betaald voor een tuinhuis dat na enkele maanden al vernield is. Dat zegt alles.

Blijf hier ver weg.

30 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tuinhuis met overkapping: grandiwood Kubix- zwart

Ik ben op alle vlakken heel tevreden over de samenwerking met Azalp.
Bij aankoop kreeg ik heel wat ondersteuning. De bestelling en afspraken, voor levering en installatie, verliepen zoals het hoorde.
Ik had gekozen voor installatie, en daar heb ik nog geen seconde spijt van. Het waren heel vriendelijke vakmannen met kennis van zaken, maar ook enorm veel oog voor detail. Echt wel een aanrader.
Ik kocht het tuinhuis "Grandiwood Kubix- zwart". Het was eventjes spannend want ik had het tuinhuis nooit in het echt gezien. De constructie is enorm stevig. De "look" is verschillend van op foto, in het echt heeft het een meer natuurlijke uitstraling. Dit tuinhuis overtrof mijn verwachtingen.

21 de janeiro de 2026

Schuur met overkapping besteld

Schuur met overkapping besteld en verkoop was duidelijk. Levering werd uitgesteld wat een probleem opleverde ivm thuis zijn. Hele spul laten plaatsen en daar dik tevreden over. Maar na een maand of drie ging de aluminium trim knikken en daar over gebeld, zou onze fout zijn want er zou wat zwaars aan hangen. Bouwer kwam terug en zei dat de schuur zwaarder was dus dat dit niet onze fout was. Nu bijna 1 jaar later veel schimmels in de overkapping en rara weer onze schuld want dat kwam door het afdekzeil wat we hadden opgehangen, alleen bij het ophangen kwamen we er achter dat er schimmels waren. Veel contact maar de struisvogel politiek van uit kantoor. Wat ons vreemd is dat in de schuur minder zit dan in de overkapping en dat de dakbedekking er soms bij ligt als een golfplaat zou dan ook onze fout zijn. Internet schrijft dat ongeissoleerde daken veel schimmels krijgen en azalp wil dat oplossen met ventilatie maar met drie dragers van het dak worden dat veel roosters of wat dan ook mag worden. Weinig hoop op een oplossing die ons tevreden stelt.

3 de abril de 2026

Voor ons nooit meer Azalp

Na eerst een foute sauna te hebben ontvangen, bleek de nalevering ook fout. Een nieuwe sauna werd uiteindelijk geleverd maar die was niet compleet met nog 2 naleveringen tot gevolg. De afhandeling ging zeer stroef, er werd veel gezegd en beloofd maar vaak niet/nauwelijks/te laat gedaan. 1 jaar na bestelling hebben wij hierdoor nog steeds niet volledig kunnen opbouwen.

22 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Februari 2025 6tal Keter xl…

Februari 2025 6tal Keter xl garagekasten gekocht. Deze werden geleverd met veel onderdelen kapot. Deze werden door de klantenservice opgelost. Ook bij de nageleverde kast waren onderdelen defect. Uiteindelijk alle kasten compleet kunnen maken. De montage van deze kasten is een crime. Veel onderdelen zijn niet helemaal goed gevormd uit de mallen gekomen. Na een jaar ontstaan nu defecten doordat de kwaliteit slecht is en hard plastic delen scheuren. €1200 - veel te duur voor deze kasten van slechte kwaliteit.

6 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De bestelde kast voldoet aan verwachtingen

De bestelde kast kwam snel en voldoet aan de verwachtingen, en lijkt zelf steviger dan verwacht.
Zet zelf in elkaar zetten is wel en hogeschool Ikea-klus, maar alles zit ingenieus in elkaar. Jammer dat één deurgreep ontbrak.

27 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

PAS OP! NIET MEE IN ZEE GAAN.

PAS OP!! Wij hebben in de showroom best een goed gesprek gehad maar wilden nog over de offerte nadenken. Na 2 dagen werd telefonisch contact met ons opgenomen. Toen we op dat moment niet direct akkoord gingen werden we heel agressief benaderd. Het moest meteen en we mochten niet meer nadenken. Voor ons was de goede indruk direct helemaal weg. Als je een meedenkend bedrijf zoekt moet je dus zeker niet hier zijn.

31 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.