Fijne spullen, snelle levering. Zeer goede prijs. Alleen wat kleine problemen gehad met de powerbank. Over het algemeen zeer tevreden
Veja o que dizem as avaliações
Beste, prijs is zeer goedkoop vergeleken met andere gelijkaardige producten op de markt. Dit kan je op sommige punten echter ook merken aan de kwaliteit. De sluiting van het doorzichtige zakje van de... Ver mais
Prima keuze, heb de waterfles cadeau gedaan aan mijn nichtje. Van haar kreeg ik te horen dat ze er héél veel plezier van heeft. Ze kan gewoon kraanwater drinken in Australië, zonder er ook maar enige... Ver mais
Uitstekend, bestelling gaat makkelijk, levering was supersnel geregeld zelfs naar een afwijkend adres, alleen de TT code van het pakket heb ik nooit ontvangen (terwijl ik daar een mail over zou krijge... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ga voorbereid op avontuur met Backpackkit. Onze producten zijn geselecteerd door ervaren backpackers.
Informações de contato
Europalaan 20, 3526 KS, Utrecht
- info@backpackkit.nl
- www.backpackkit.nl
De packing cubes zien er op het eerste…
De packing cubes zien er op het eerste oog degelijk uit. Redelijk snelle service. Tot nu toe tevreden.
Received my package the next day
Received my package the next day! amazing
Super snel binnen
Super snel binnen, en alles is helemaal top goeie kwaliteit
snelle en goede levering
bestelling snel geleverd
bestelling snel geleverd , artikelen dat wat beloofd word , kortom uitstekend
goed gamma
goed gamma, jammer van de grote verzendkosten voor een kaftje dat gewoon in de brievenbus kan!
Bestelling snel en volgens afspraak…
Bestelling snel en volgens afspraak geleverd. Kwaliteit van het bestelde lijkt in overeenstemming met wat ik wens.
Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Prima dus!
Heel goede service
Snelle levering en correcte weergave van producten op de site.
Snel Correct
Heerlijk licht backpack maar jammer fat…
Heerlijk licht backpack maar jammer fat het niet waterdicht is.
Duidelijke info snelle levering
De daypack die ik besteld had bij…
De daypack die ik besteld had bij backpackkit.nl was meteen gescheurd. Ik had hem zelfs nog niet gebruikt.
Hij was niet zo duur maar dat betekent niet dat het oké is dat die meteen, bij het openmaken, al kapot gaat.
Wel heb in onmiddellijk een email gekregen dat ik een nieuwe rugzak en een extraatje krijg van Backpackkit.nl
Dat is heel leuk!

Resposta da Backpackkit
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, producten voldoen aan verwachtingen.
Prima producten
Prima producten, mooi op tijd, heldere communicatie
2 nomad backpacs besteld 's avonds
2 nomad backpacs besteld 's avonds, de vokgende dag al bezorgd. Super. Geen verbeterpunten op dit gebied.
Goede kit maar te veel spam op email
Snelle bezorging zou het zeker aan…
Snelle bezorging zou het zeker aan bevelen .
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.