Fantastisch geholpen …
Geen druk goed geholpen paar keer terug geweest voor kleuren staal echt een geduldige verkoopster.
Birkstraat 99, 3768 HD, Soest, Utrecht, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Wat was het een een fijn gesprek op een zaterdag dat wij spontaan bij middelman
binnenstapten. Wij werden zeer deskundig geholpen door een jongedame die ons op een prettige manier door de vele keuzes heen loodste zonder te pushen met een keurige uitstraling, gevoel voor humor , op tijd weet haar mond te houden en met je meedenkt . Gewoon veel mensenkennis bezit. Een aanwinst voor de zaak! Dit maak je helaas niet vaak meer mee! Zij is nog betrekkelijk jong !
We wisten aardig wat we wilden maar hadden toch twee bezoekjes nodig. Dit om thuis de maten even na te meten voor de zekerheid en kijken of de stof soort / kleur voor ons de juiste was. Voor ons gevoel zijn we super goed geïnformeerd door de medewerkers. Voor en na delen zijn besproken en er word geadviseerd om ook in de buitenlucht naar de stof te kijken. Er word geen enkele druk gelegd op het moeten kopen van een bank. Gewoon rustig geadviseerd en na ons eerste bezoek een offerte via de mail om ook deze thuis nog even te bekijken en na te denken.
Bank is besteld en we kijken uit naar de levering. Als dit net zo gaat als de verkoop, maken wij ons geen enkele zorgen 👍