Communicatie: In de voorafgemailde info stond dat de afhaler de doos bij zich zou hebben waarin de koffer zou komen: NEE dus. Bezorgdienst: Ik had duidelijk aangegeven dat ik wilde dat de koffer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze service. De heenreis ging heel vlot. Veel medewerking gehad van aardig personeel. De terugreis ging er bij het vliegveld wat fout. Dit is heel goed opgepakt... Ver mais
De reservering ging eenvoudig. Onze aanvraag was iets anders dan gebruikelijk omdat de koffier niet van en naar een vakantieverblijf moest, maar naar huisadressen. Wij verbleven binnen NL en tussen op... Ver mais
Een welkome oplossing voor twee zestig plussers die wel reizen willen maar niet sjouwen kunnen. Het was op een klein schoonheidsfoutje na een goede ervaring. Het bleek ondanks de telefonische afspraak... Ver mais
Detalhes da empresa
BagBooking biedt het gemak van reizen zonder bagage binnen de EU. Vergeet het gesleep met koffers, golf- of skispullen. Wij halen je bagage bij je thuis op en bezorgen het tot in je hotel of accommodatie en uiteraard ook weer bij je thuis. Zo kun je maximaal genieten van een zorgeloze reis!
Informações de contato
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Eerste ervaring met Bagbooking
Voor het eerst gebruik gemaakt van Bagbooking om 3 koffers vooruit te laten sturen naar Spanje. Omdat het voor de eerste keer was voelde het wat onwennig. Je wordt via sms keurig op de hoogte gehouden over ophalen/afgeleverde koffers. Koerier was wel veel te laat en daar werd ik niet over op de hoogte gehouden. Uiteindelijk na bellen wordt het gelijk voor je uitgezocht. Het adres waar het naar toe moest stond niet bij Bagbooking in het systeem maar is verder goed opgepakt. Paar minpunten: *bij ophalen koffers was er voor de grote koffer een kleine verpakking meegenomen, deze koffer zou elders van een juiste formaat doos worden voorzien, hier moest ik dan op vertrouwen (is uiteindelijk ook goed gegaan). *van de 3 koffers was er 1 aangekomen op de gewenste dag, resterende 2 koffers zijn een dag later geleverd (na veel mail- en belverkeer met Bagbooking doen ze echt hun best voor je om de koffers te traceren). *gedurende boeking heb ik meerdere keren contact gezocht, er wordt netjes opgenomen en naar verhaal geluisterd met vaak daarna de mededeling dat er een collega terugbelt, dit gebeurde nooit en moest ik zelf er weer achter aan bellen. Mails worden slecht beantwoord, bellen gaat beter. Kortom: een beginnend bedrijf die zaken proberen zo goed mogelijk op te pakken en indien verbeterpunten goed worden opgepakt, een handige service is. Prijstechnisch vond ik het goed te doen.
Top service …
Klanttevredenheid ervaar je als iets net niet lekker loopt. De Franse koeriers vonden de files te lang te dus de koffers werden niet opgehaald met als smoes kunnen het adres niet vinden. Bagbooking heeft keer op keer hun uiterste best gedaan om het op te lossen. Toen dat niet lukte buiten hun schuld heeft de directeur zelf contact opgenomen en is de helft gecrediteerd. Zo hoort het. Dank aan het team!!
Blij in Athene
Wij waren zeer verheugd toen onze koffers in athene waren aangekomen twee dagen voor de aankomst datum.
Goede service en heerlijk zonder koffers te sjouwen op reus te gaan.
Zeker dat we dit vaker gaan doen
Goede service, nette klantenservice. Terugweg was vooral erg snel. Van midden Toscane tot thuis 48 uur

Resposta da Bagbooking
Bagbooking de uitkomt als je gaat reizen
Bagbooking is echt de uitkomst als je gaat reizen. Het is heel gemakkelijk te boeken en te regelen. De koffers worden netjes thuis opgehaald, geen gesleep meer dus op het vliegveld, in de bus of in de trein. Ze gaan netjes om met je spullen en alles is heel goed geregeld.
Tijdens onze reis naar Frankrijk met…
Tijdens onze reis naar Frankrijk met veel genoegen gebruik mogen maken van de bijzondere service van Bagbooking. Keurig vlgs afspraak 4 koffers op de juiste plek en tijd geleverd en retour ging dat even soepel. Voor ons was het een geweldige ervaring om te reizen zonder bagage !
Top ervaring
Top ervaring, niet meer slepen met je koffers, zowel heen als terug.
Ik heb nog nooit zo snel buiten gestaan op Schiphol.
Ook kon ik een kleinere auto huren wat ook behoorlijk scheelt, onder aan de streep goedkoper uit !!!
Ik ben fan, bagbooking bedankt 👍
Reizen zonder koffer is super…
Reizen zonder koffer is super eenvoudig, relaxed en kost niks meer. Informatie is duidelijk en je weet precies wanneer je koffer wordt opgehaald. Bij het ophalen krijg je keurig uitleg over het vervolg en reis je zelf zonder je koffer naar je eindbestemming. Heerlijk reizen zonder gesleep van koffers. Aangekomen op je bestemming staat je koffer keurig klaar. Voor mij geen gesleep meer met koffers!
Prima service en erg relaxed reizen…
Prima service en erg relaxed reizen zonder koffers!
Bagbooking erg goede dienst
Bagbooking; een erg goed dienst.
Geen gezeul met (een teveel aan) koffers of te weinig ruimte in de auto.
Service is goed. Koffers worden op het afgesproken tijd opgehaald en staan klaar bij aankomst op het vakantieadres.
Aan het eind van de vakantie de koffers gewoon achterlaten en een paar dagen later worden ze op het afgesproken tijdstip weer thuis afgeleverd.
Geen ingewikkelde procedures, een overzichtelijke manier van reserveren en boeken en voor een zeer schappelijke prijs.
Vakantie zoals vakantie bedoeld is!
Wat een super service en een ontspannen manier van reizen! Geen gesjouw met koffers meer. Kan het iedereen aanraden.
Reisje naar Frankrijk gemaakt in april
Reisje naar Frankrijk gemaakt in april, koffers via Bagbooking netjes thuis opgehaald en in mijn hotel in Zuid Frankrijk afgeleverd. Heerlijk zonder bagage naar vliegveld en ook niet wachten op het vliegveld op mijn koffer. Ik ga het niet meer anders doen denk ik !
Vliegen met je gezin zonder koffers… Heerlijk!
Vliegen met je gezin zonder koffers naar Barcelona. Het was een heerlijke ontspannende reis. Geen gesjouw met je koffers naar het vliegveld, niet wachten op je bagage bij de bagageband, een niet te grote huurauto nodig voor al die bagage. Heerlijk! En dan aankomen in het hotel, waar de dozen van bagbooking geduldig staan te wachten. Ik ga bij volgende vliegreizen nooit meer met een koffer reizen.
3 koffers naar Barcelona laten sturen…
3 koffers naar Barcelona laten sturen via Bagbooking. Niet eerst naar de incheckbalie van de KLM maar meteen naar de gate. Heerlijk. Bij aankomst hotel stonden de koffers al op de kamer. Volgende keer zeker weer !!
zojuist onze koffers geboekt voor vakantie
zojuist onze koffers geboekt voor transport naar Portugal. Spannend en ben benieuwd hoe het gaat. Eerste contacten met helpdesk waren prima: vriendelijk en probleemoplossend.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.