Mega fed fyr der hed Tobias der kom ud om aften efter vi havde glemt nøglen inde i min kærestes butik intet der men hvis vi havde vist at han vill prøve at låse den op med hans pistol ting og så fejl... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi havde besøg af en medarbejder fra Bagge Låse & Alarm, og vi er meget tilfredse med servicen. Han var utrolig venlig, høflig og imødekommende. Han ringede kort før ankomst, så vi vidste, hvornår... Ver mais
A empresa respondeu
Havde glemt mine nøgler inde på mit arbejde I København og havde ingen mulighed for at kunne komme tilbage at hente dem, og efter at havde udøvet alle mine muligheder kom søde Quno og hjalp mig I Vor... Ver mais
A empresa respondeu
Mødte fysisk op i Bagger Slagelse og fik fin vejledning udfra mine foto omkring nødvendigt låseskift og ca pris, og aftalt montørbesøg. I dag så besøg af Tobias fra Bagger der hurtig dannede sig overb... Ver mais
Detalhes da empresa
- Chaveiro
- Circuito Fechado de TV
- Serviço de Chaveiro de Emergência
- Fornecedor de cadeados
- Loja de equipamentos de segurança
- Instalação de sistemas de segurança
Sobre Bagger Låse & Alarm A/S
Escrito pela empresa
Siden 1975 har vores virksomhed udviklet sig fra at være udelukkende et låsesmedsfirma til at være en af Danmarks største sikringsvirksomheder
Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for mekanisk- og elektroniske løsninger, samt stort set alt inden for brandsikring til private og erhvervskunder.
Med omkring 100 dygtige og erfarne eksperter stræber vi altid efter at leverer høj kvalitet og forståelig sikkerhed til vores kunder. Vi lægger vægt på at have en åben og tillidsfuld dialog med vores kunder og sørger for at tilpasse løsningerne til specifikke behov.
Bagger Låse & Alarm A/S er en pålidelig partner, der altid gør vores bedste for at sikre kundernes sikkerhed.
Informações de contato
Ndr. Ringgade 70B, 4200, Slagelse, Dinamarca
- 70202112
- bagger@bagger-laase.dk
- www.bagger-laase.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Besøg hos sønnen blev lige reddet af…
Besøg hos sønnen blev lige reddet af Mike fra Bagger. Han fik lige guided os ud af lejligheden, hvor låsen var gået i baglås.
Vidste godt at de havde styr på deres service.
Tak Mike.

Mike reddede min aften
Mike reddede min aften. Min lås var gået i kage - baglås, så gæsterne kunne ikke komme hjem. Mike guidede mig så jeg fik det fixet i løbet af 5 min. Hvilken service - jeg kan varmt anbefale Bagger igen.

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
God service og vejledning af ung frisk…
God service og vejledning af ung frisk medarbejder. Der var blevet mulighed for at komme en dag tidligere end aftalt og det passede os godt.

Fantastisk hurtig service
Fantastisk hurtig service, det var en god oplevelse at have besøg af Thomas. Han var hjælpsom, forklarende og venlig. Jeg ringede om morgenen og inden frokost var opgaven løst.

Smidt nøgle
Stod kl. meget meget sent og ikke kunne komme ind. Men så ringede jeg til Pierre fra begge låse og bum så var jeg inde!!!

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Pierre was very helpful and service…
Pierre was very helpful and service minded. He made sure to find the best solution and I felt that I can trust him completely. I would definitely hire them again and I would definitely recommend him.

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Tobias leverede en hurtig og god…
Tobias leverede en hurtig og god service 🤩

Super opgradering til briknøgle-system
Døveforeningen af 1866's store og gamle ejendom har fået opgraderet alle de vigtigste døre med Salto briknøglesystem. Her har vi ad flere omgange haft en god og imødekommende oplevelse af flere folk fra Bagger - og især Mike, som har haft fast gang her i huset i processen. Alt fungerer - og spørgsmål/problemer blev løst hurtigt og simpelt. Derfor de fuldt fortjente 5 stjerner.

Review of Bagger Låse og Alarm
I'd forgotten my key and was locked out, but Pierre from Bagger Låse og Alarm made the whole experience painless. Communication was clear and straightforward, he arrived quickly, and had the door sorted in no time. Highly recommended!

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Virkelig den bedste service i en…
Virkelig den bedste service i en stresset situation!
Jeg havde tabt mine nøgler og efter at have talt med tre andre låsefirmaer, kom jeg endelig igennem til Pierre fra Bagger Låse & Alarm. Smilende, venlig, hurtig og super serviceminded.
Skulle det ske igen ringer jeg til Bagger med det samme!

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Låste mig ude og Bagger Låse rykkede…
Låste mig ude og Bagger Låse rykkede hurtigt ud. Pierre fik åbnet døren på 10 sekunder. Nemt og efficient.

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Hurtig og fin service med en besværlig…
Hurtig og fin service med en besværlig lås, som Pierre heldigvis fik fikset.

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Venlig og professionel personale og…
Venlig og professionel personale og arbejdet blev udført til perfektion.

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Rigtig god service af Pierre var…
Rigtig god service af Pierre var hurtigt til og komme og hjælpe da jeg ringede.

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Jeg stod kl 22 en tirsdag aften og…
Jeg stod kl 22 en tirsdag aften og havde låst mig ude ringede til Bagger låse fik hurtigt en aftale i hus med pierre og han kom inden for 30 min
Super tilfreds

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Godt arbejde, venlig mand.
Har i dag fået hjælp fra Pierre, der var meget nem at koordinere ankomst tidspunkt med, meget tryg fyr, der gjorde et venligt og roligt arbejde, - også da en særlig lås lige drillede lidt.
Min bedste anbefaling herfra.

Sådan skal det gøres!
Venlig modtagelse ved telefonisk kontakt. Hurtig udrykning af montør Thomas, som heldigvis kunne løse vores problem med det samme. Kan ikke gøres meget bedre vil jeg sige.

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Hurtig udrykning og alt blev udført som…
Hurtig udrykning og alt blev udført som aftalt af Thomas.

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Super flink og dygtig tekniker med nye…
Super flink og dygtig tekniker med nye låse til vores erhvervsejendom.

Resposta da Bagger Låse & Alarm A/S
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.