Jeg var i dag på Bagt ved Nørrebro centeret, hvor jeg oplevede utrolig dårlig service. Den unge kvindelige ekspedient talte nedladende til mig og snerrede ved almindelige spørgsmål, såsom “har I nog... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
bagt på Østerbro - looking good from outside but overpriced (four small pieces like a crumble, including one plain roll for over 100 DKK) and quality is average I have been three times so far over a... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har bestilt brød og kager fra Bagt, Helsingør, til flere festlige lejligheder, dvs store bestillinger. Hver gang har det været lækkert og af høj kvalitet, og jeg får god service. Ydermere er... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
❤ Franskinspireret bageri med danske rødder ❤ 7 butikker fordelt i Nordsjælland og København ❤ Håndlavet og hjemmebagt med kærlighed til dig
Informações de contato
Nordre Strandvej 339, 3100, Hornbæk, Dinamarca
- www.bagt.nu
Respondeu a 36% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bagt i Hornbæk er et virkelig hyggeligt…
Bagt i Hornbæk er et virkelig hyggeligt sted med lækkert bagværk og god kaffe. Alt smager friskbagt, og kvaliteten er helt i top. Stemningen er afslappet, og personalet er så søde!
Ringe kaffe
Der er for stor variation i medarbejdernes evner til at lave kaffe og kvaliteten af kaffen varierer derfor en del afhængigt af, hvem der laver den, hvilket er ØV. (Afdeling Hillerød)
Betaling med kontanter afvist
Bagt har netop åbnet en butik i Slotsgade 14 i Hillerød.
Jeg bestilte en Cappuccino, en Caffe Latte og 2 kager og gav en 500 kr. seddel til ekspedienten, som havde forlangt 162 kr.
Ekspedienten trak kassen ud og jeg kunne spotte masser af mønter, små og store sedler og - tror jeg - mindst 3.000 kr. i alt.
Efter samtale med en overordnet meddelte ekspedienten, at de ikke kunne tage i mod min betaling, da de i så fald ville få for mange penge i kassen.
Jeg sagde, at det havde de ikke lov til (at nægte at modtage kontanter), men de fastholdt, at det kunne de godt nægte.
Så sagde jeg, at jeg så ville gå igen - og sådan blev det.
Tænker aldrig at jeg kommer til at handle der igen.
Udover denne afvisning vil jeg gøre opmærksom på, at det er i alles interesse, at kontanterne bevares, idet de er den eneste sikring mod total digital afhængighed.
Super god service og dejlig jordbærkage…
Super god service og dejlig jordbærkage ♥️ jeg bestilte en 12-personers kage til min fødselsdag, og alt kommunikation (og kagen) var bare helt super duper.. Tak til Bagt på Jagtvej
Kvaliteten af brød er virkelig ringe
Min anmeldelse gælder Bagt på jagtvej. Kvaliteten af Bagt's brød og kager har aldrig været fantastisk, men det har været fint nok. I løbet af det seneste års tid er kvaliteten af deres brød og kager dog blevet helt forfærdelig. Hvad i alverden er der sket? Tørt uspiseligt brød og gennemført dårlige kager og wienerbrød. Det virker ganske enkelt som om det er flere dage gammelt. Er I ikke venlige at sælge jeres butik til nogle, der kan finde ud af at sælge friskt brød?
Vi skulle have suppe
Vi skulle have suppe, så vi ville forkæle os selv med deres rundbød.
Det kunne umuligt bære bagt samme dag. Det var så tørt og sejt at vi ikke kunne bløde det op i suppen.
Det er godt nok blevet ringe deres brød.
Tørt brød
Tørt brød. Smager som bake-off, der er blevet tøet op.
En dyr kop Te hos Bagt
En dyr kop Te hos Bagt, 43 kr mener jeg det var og så var det et pickwick tebrev- det dårligste der overhovedet findes på markedet. Det må være en ommer og der er klart plads til forbedring.Kan anbefale Chaya el Perths.
“Bagt”er ringe
“Bagt”, der tidligere var et super godt bageri, bliver dårligere og dårligere. De sidste gange vi har handlet der, har brødet været så tørt at man skulle tro, det var flere dage gammelt. Hvor er det bare ærgerligt at kvaliteten er blevet så ringe.
Bagt i Borgergade i København
Bagt i Borgergade i København serverer byens bedste kaffe.
Personalet er ualmindeligt venlige og servicemindede.

Gilleleje
Gilleleje: Kedeligt dyrt brød
Det meste af personalet er total uden pli og ligeglade med andre en dem selv…..
Det har aldrig været en oplevelse at få brød og betjening derfra
Sur betjening
Var forbi Bagt Nørrebro for at købe Stor kaffe latte, som jeg plejer at købe ca 2 gange dagligt. Da det før er sket at jeg har fået skænket en lille latte i stor kop, og jeg finder det ubehageligt at brokke mig, har jeg vænnet mig til høfligt at sige at den meget gerne må være fyldt op.
Og jeg sagde det også med et smil som jeg plejer. Men da jeg så får udleveret så er det en lille latte i stor kop, og da jeg så siger, ej det er altså ikke ok, så vender hun ryggen til mig og den høje blonde der altid er sur kommer hen og siger iskoldt at det er deres std str. Så tog jeg den og gik og de ser ikke en krone mere fra mig. Tænk sig jeg havde cuttet ned fra 3 Store Latte dagligt til max 2, som alligevel er 2700kr månedligt, og de penge har bagt mistet pga uduelige ansatte. Herregud det er mælk og ikke ekstra shot kaffe der gør den fyldt.
I dag d 13/10 Croissiant.
I dag d. 13/10-25 kl 10 har jeg købt to helt almindelige croissanter, de er total kedelige, tunge og smagløse. Trist, det kan i gøre bedre. Med venlig hilsen Karin.

Resposta de Bagt
Jeg købte tre pain au chocolat
Jeg købte tre pain au chocolat i Bagt på Nørrebro, der alle tre viste sig at være gamle og tørre.
Jeg synes det er skammeligt at sælge daggammelt wienerbrød til overpris.

Resposta de Bagt
Måske jeres chauffør der køre mellem…
Måske jeres chauffør der køre mellem Tisvildeleje og Gilleleje ved 4-5 tiden om morgenen, skulle møde et kvarter før. Det er hjernedød kørsel der bliver kørt!( der er fartgrænse på 50 km). Personen ligger gerne helt oppe i måsen af en indtil man bliver træt af det, og køre ind til siden, hvor han efterfølgende kan overhæle for fuld smadder! Fed firma reklame! Bonus info så mangler i venstre baglygte.

Fødselsdagslagkage fra Bagt
Vi bestilte en fødselsdagslagkage til 25 personer hos Bagt i Tisvilde. Kagen var med lækre lyse bunde, hindbærskum og marcipanbånd. Pynten bestod af hjerteformede marengs, flødeskum i fine toppe og jordbær. Kagen var prisen værd og smagte fantastisk.

Bagt Hornbæk solgte gammel kage
Havde købt en kage til over 100 kr. til gæster.
Den var alt andet end frisk og jeg var mega flov.
Der var nødder på, som var harske og noget smørcreme smagte af “køleskab”.
Jeg ringede næste dag. Blev bedt om at sende et foto af den dårlige kage????
Jeg bad tilgodebevis, men blev afvist med besked, at så kunne alle jo snyde sig til flere kager.
Køber jeg hos Bagt igen? Aldrig!

Resposta de Bagt
Søndag morgen brød tørt og kedeligt…
Søndag morgen brød tørt og kedeligt både brød og kager. En skuffelse ved morgenbordet.
U-BAGT !
U-BAGT ! Hornbæk
Bad om en grovbolle med flest kerner, men fik en blød müsli-bolle med kun 1 nød. Ikke meget kerner over det. Til gengæld var den ikke ordentlig gennembagt og smagt af U-bagt mel.

Ikke friskbagte kager
I går den 2. juli ca. 15.00 købte jeg 3 kager i Bagt (Hornbæk), bl.a. en citron og marengskage, som jeg normalt synes godt om. Men denne var flere dage gammel. Man kan nemt smage og disse kager er bagt samme dag eller ej.
Jeg kørte over til Bagt i dag og nævnte min utilfredshed. Her nævnte medarbejderen at alt ikkesolgt i butikken bliver kasseret ved lukketid. Jeg har meget svært ved at tro det. Jeg antager meget bliver opbevaret i køleskab og sat frem dagen efter. Mange kager smager i hvert fald ikke som om de er bagt samme dag. Det samme gælder alt det brød hvor man kan smage det ikke er bagt samme morgen. (Blød og kedelig skorpe).

Resposta de Bagt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.