Bahez Barbershop ApS Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første gang tilbage hos en barber i over et år, og det var en virkelig god oplevelse. Amjit tog godt imod mig, hilste venligt og tilbød noget at drikke. Han gjorde arbejdet perfekt og skabte en rigtig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En virkelig sød og dygtig frisør Zaki, Det er første gang i frisørstolen her, men absolut ikke den sidste gang, så Zaki får alle de stjerner der kan gives 💪🏻 Ps. Det var et gavekort jeg havde giv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tell you about my experience ? Well the experience you gonna get at Bahez Barbershop is professionalism good atmosphere and everything you would from your barber expect . Tried many barbers at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man forventer naturligvis en ordentlig klipning. Man forventer at gå tilfreds derfra og man forventer at få den frisure man beder om. Dette får man, og meget mere. Ud over deres ekspertise bliver m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barbearia
  2. Cabeleireiro

Escrito pela empresa

Bahez Barbershop er stedet hvor mænd kommer for at blive klippet eller barberet af en fagmand med passion for faget.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

97 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne indgive en klage over min…

Jeg vil gerne indgive en anmeldelse over min oplevelse hos jer.

Jeg mødte op uden tidsbestilling og sagde pænt hej ved ankomst. Jeg havde den forventning, at jeg ville blive kaldt ind, når der blev en ledig tid, da det ikke blev oplyst, at dette ikke var muligt.

Jeg ventede i ca. 40 minutter, hvorefter jeg fik at vide, at der ikke var tid til mig alligevel, og at jeg skulle have bestilt tid på forhånd. Det undrer mig, at dette ikke blev gjort klart fra starten, så jeg kunne have undgået at spilde min tid.

Samtidig oplever jeg, at der reklameres meget for jeres salon, hvilket giver indtryk af, at man kan møde op og blive betjent. Derfor virker det misvisende, når man i praksis ikke kan få en tid uden forudgående booking.

Jeg håber, I vil tage denne feedback til jer og blive bedre til at informere kunder tydeligt ved ankomst, så lignende situationer kan undgås fremover.

30 de abril de 2026
logotipo da Bahez Barbershop ApS

Resposta da Bahez Barbershop ApS

Hej Daniel.

Tak for din feedback. Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi vil dog gerne knytte en kommentar til situationen. Når man besøger os uden tidsbestilling – især som førstegangskunde – er det helt normalt, at man henvender sig ved kassen og spørger, om der er ledige tider. I den periode du ventede, blev flere kunder kaldt ind ved navn, da de havde bookede tider på forhånd.

Vi gør meget ud af at markedsføre vores salon, så folk i Næstved bliver opmærksomme på os og vores arbejde. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at der altid er ledige tider til walk-ins, da vores kalender ofte er fyldt med bookinger.

Vi synes samtidig, det er vigtigt at understrege, at anmeldelsen ikke omhandler en behandling eller serviceoplevelse hos os i praksis, men derimod en situation, hvor der ikke var booket tid på forhånd. Derfor oplever vi det som en hård vurdering på baggrund af noget, der i høj grad kunne være undgået ved en tidsbestilling eller en henvendelse ved ankomst.

Når det er sagt, tager vi selvfølgelig din oplevelse til os. Vi vil fremadrettet være endnu tydeligere omkring ventetid og muligheder for tider uden booking, så der ikke opstår misforståelser.

Vi håber samtidig, at du vil give os en ny chance en anden gang – gerne med en booking på forhånd – så du kan få den oplevelse og service, som har gjort os så eftertragtede blandt mange af vores kunder.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra forvirring til selvtillid - endelig et skæg med selvtillid.

I dag fik jeg den bedste barbering, jeg har oplevet i mange år.
Skæg og hår blev ordnet med præcision, varmt håndklæde, noget at drikke og en professionel, rolig atmosfære. Jeg har længe været i tvivl om, hvordan mit skæg skulle formes, og de fleste steder jeg tidligere har været, har jeg ikke fået reel rådgivning om stil, pleje eller vedligeholdelse.
Bahez tog sig tid, gav ærlig vejledning og leverede et resultat, der lå meget tæt på det, jeg ønskede. Da jeg selv tidligere har forsøgt at rette skægget til, var der nogle begrænsninger, men resultatet blev markant bedre, end jeg havde forventet.
Sidste år var jeg hos en anerkendt barber i Prag, og siden da har det været umuligt at finde samme niveau – indtil nu.
Fremover vil jeg nyde at køre 56 minutter hver vej for at få den her oplevelse.

1 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god oplevelse hos Bahez Barbershop…

Mega god oplevelse hos Bahez Barbershop 💈
Bliver normalt klippet af Bibek, men han havde desværre ikke tid i dag, så jeg blev klippet af Magnus i stedet – og det var seriøst virkelig godt. Magnus var mega flink, chill at snakke med og super professionel. Klipningen sad lige i skabet, og jeg følte mig virkelig godt behandlet hele vejen igennem. Næste gang bliver det helt klart enten Bibek eller Magnus igen. Kan klart anbefales 🙌

30 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har aldrig fået sådan en dårlig…

Har aldrig fået sådan en dårlig klipning! Der var åbenbart kommunikationsproblemer, da han kun snakkede engelsk, og tydeligvis ikke forstod hvad jeg sagde. Jeg havde lige været his en anden frisør og få permanent. Så går jeg op til Bahez for at få en fade, og så røg mine krøller. 650kr for permanent, og 200 for en klipning lige ud i skraldespanden.😡

8 de dezembro de 2025

En rigtig "HERREFRISØR"

Jeg har nu kommet hos Bahez igennem nogen tid og det er hver gang en god oplevelse.
Det at komme hos ,hvad jeg vil kalde en rigtig "HERREFRISØR" hvor man også kan få klippet/ordnet skæg, blive barberet, få fjernet hår i næse og øre ....det er bare noget særligt. Der er i det hele taget en god atmusfære. En rigtig herresalon.

31 de outubro de 2025

Altid gennemført service

Altid gennemført service. Skøn atmosfære, perfekt behandling/klipning. Og så til virkelig gode priser, oven i købet.
Enhver mand bør forkæle sig selv, og benytte Bahez's 1.kl. Salon.

31 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais