Bahnes skønne kvinder i Horsens, leverede i dag kundeservice på et niveau, man sjældent møder. Jeg stod med en lille hverdagskrise, og de to kvinder greb situationen med en hjælpsomhed og engageme... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg var i dag på jagt efter en ny top i den afdeling der ligger i Rødovre. Endelig fandt jeg en jeg gerne ville købe. Der var kun to modeller tilbage og kun én i min størrelse. Desværre var halsudsk... Ver mais
A empresa respondeu
Bahne i Metropol i Hjørring. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har fået hjælp til at finde en kvittering i deres system, så jeg kunne få bytte/lave en reklamation på et par Pico Olive øreringe. Da min datter sk... Ver mais
Har lige talt med Bahne kundeservice. Jeg bestilte lige før nytår en gave, og nu eft. 3 mdr. var der en defekt og jeg havde desværre ryddet op i mails og printede kvitteringer. Ringede til kundeserv... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
På Bahne.dk og i vores forretninger finder du et bredt udvalg af førende danske og internationale brands inden for design, boliginteriør, isenkram - tøj, accessories & sko til kvinder.
Informações de contato
Kalvebod Brygge 59, 1560, Kbh V, Dinamarca
- shop@bahne.dk
- www.bahne.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt igennem god oplevelse
Helt igennem god oplevelse - hurtig levering og god information i tilfælde af bytning/ returnering
Meget tilfreds med deres varer fra…
Meget tilfreds med deres varer fra Bahne og så er det hurtigt levering god kundeservice de har os en rigtig god butik med rimelige priser kan godt anbefale Bahne til venner familie andre
Ret beskidt og trænger til en…
Ret beskidt og trænger til en støvsugning i prøverummene i Bahne Waterfront

Resposta da Bahne
Online handel
Online handel
Hurtig og effektiv handel. Varen var på lager, så fik det jeg gik efter. Skulle der være et lille minus, så var varen steget i pris, siden den blev lagt i Ønskeskyen, det var lidt øv………. Men det lærte jeg noget af
Hjælpsomme medarbejdere
Spurte om en varer på lageret,de damer var meget hjælpsomme, hjalp mig videre.
alt som lovet ☺️
Fin hjemmeside og som lovet en hurtig levering ☺️
Så fin betjening altid hos jer
Super lækre varer
Click and collect der fungerer og med…
Click and collect der fungerer og med god service i butikken i Holbæk.
Jeg giver med stor glæde alle 5…
Jeg giver med stor glæde alle 5 stjerner til Bahne i Bruuns Galleri. Altid et sødt og smilende personale, og en fantastisk flot gaveindpakning❤️❤️❤️❤️
Har fået købt en del småting gennem…
Har fået købt en del småting gennem tiden, solbriller, neglelak, hårklemmer, hårbånd, armbånd, øreringe, og for nyligt et nattøjssæt
God kvalitet til prisen
God kvalitet til prisen. Hurtig levering. Kun gode anbefalinger herfra.
Jeg hentede bestilte varer fra…
Jeg hentede bestilte varer fra webshoppen i Bahne, Regina Århus, og fik en tip top service. Varerne var til gave og blev pakket meget smukt ind. Er meget tilfreds.
Meget tilfreds
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
Som altid en god oplevelse at handle…
Som altid en god oplevelse at handle med bahne
De er altid søde og hjælpsomme
Billigt og nemt
Super butik, kompetent personale …
Super butik med stort og eksklusivt udvalg, kompetent personale, der vejleder og hjælper
Jubilæumstilbud var rigtig gode køb 😊…
Jubilæumstilbud var rigtig gode køb 😊 lækker skjorte og Meraki produkter. Blev leveret hurtigt efter bestilling
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.